Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ordog írta:Ne, neeeeeeeee........... Giuly-t neeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!antiimperialista írta:A cikk szerint Ronaldinho fog kezdeni Eto'o helyén, a két szélen meg Messi és Giuly lesz. Ezt hülyeségnek tartom, kezdjen Gudjohnsen, Ronaldinho nem való középcsatárnak! Meg az is jobb lenne, ha Messi a jobb- és nem a baloldalon játszana...![]()
![]()
Ne, neeeeeeeee........... Giuly-t neeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!antiimperialista írta:A cikk szerint Ronaldinho fog kezdeni Eto'o helyén, a két szélen meg Messi és Giuly lesz. Ezt hülyeségnek tartom, kezdjen Gudjohnsen, Ronaldinho nem való középcsatárnak! Meg az is jobb lenne, ha Messi a jobb- és nem a baloldalon játszana...
Otthon játszanak az Atletico Madriddal,szóval elég erőssel...Ronal.10 írta:kötelezö leverni öket.. csak az a kérdésem hogy ki ellen nyomja a real? remélem valami erössel
a bilbao nem ellenfél, legalább is remélem. jó lenne, ha messi és saviola is játszana, sőtt játszanak együtt!pockos13 írta:Holnap önbizalom növelő gyözelem a Bilbao ellen.Samu nélkül is győzni megyünk baszföldre.Saviola bizonyithatja hogy helye van a cspatban.Szerintem élni is fog vele ha kap lehetőséget.Visca Cataluna!!!!!!
Ezeket most mire érted?Los Banditos írta:Thuram helyett Márquez kezd és a VKP szerepét Edmílson fogja betölteni és,Guddy lesz a középcsatát,a többi nemkérdésszerintem.Bár szerintem mostis rotálni fog Rijkaard mert et a Bilbao idén is egy nagy 0...
Szerintem is, és úgy [auto_cenzúra] is lesz!XaviMessifan írta:Saviolat Guddy helyett és már jó is!Charlie írta:--------------------Valdes--------------------
Zambrotta---Thuram---Puyol-----------Gio
--------------------Marquez------------------
----------------Xavi------Deco---------------
Messi-----------------------------Ronaldinho
------------------Gudjohnsen----------------
Saviolat Guddy helyett és már jó is!Charlie írta:--------------------Valdes--------------------
Egyetértek én is!gentdelbarca írta:Tökéletesen egyezik elképzelésed az enyémmel!Charlie írta:--------------------Valdes--------------------
Gio és Syl kb hasonló képességű játékosok, közülük talán mindegy is melyikük van pályán!
A cserepadról beszállva Iniesta és Saviola pedig tökéletes!
Tökéletesen egyezik elképzelésed az enyémmel!Charlie írta:--------------------Valdes--------------------
Igen,csak szerintem Brémában Belletti kezd majd!dickricsi írta:Szia Doki,
Abszolútte igazad van, ezért preferálom én is velük szemben Zambit, de lesz ő még ennél sokkal jobb is, csak be kell illeszkednie, elsajátítani a játékrendünket.
Nagy szükség lesz rá szerdán Brémában, de a Cselszki ellen is.
Forca Barca!