Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hat sztem sajnos nem lesz ugyan olyan jo..valahogy nem tudom elkepzelni olyan jonakLos Banditos írta:
Biztos vagyok benne hogy legalább lesz olyan jó páros a Rijkaard-Neeskens mint a Rijkaard-Cate.![]()
Ez nagyon Yodás volt.lionelmessi19 írta:Hát majd fox!antiimperialista írta:Én nem...gentdelbarca írta:Bízok Rijkaardban és Neeskensben!!
FORCA BARCA!!!
Hát majd fox!antiimperialista írta:Én nem...gentdelbarca írta:Bízok Rijkaardban és Neeskensben!!
FORCA BARCA!!!
Én nem...gentdelbarca írta:Bízok Rijkaardban és Neeskensben!!
igen ez is jó lehet, de nem tom pl h mennyire értenék meg egymást zambi és Dinho.Rivaldinho írta:Sztem a legütőképesebb mégiscsak ez :
Valdes
Thuram Puyol Marquez Zambi
Xavi
Deco Iniesta
Messi Roni
Saviola v. Gudi
És ki lenne a VKP?Ráadásul 4 csatár az sok,Sylvinho pedig nincsis a keretben.Ronal.10 írta:igy megnyernénk ezt a meccset!! de a többit is..![]()
Ronaldinho,Gudy,Messi,Deco,Iniesta,Saviola,Sylvinho,Puyol,Thuram,Zambrotta,Valdes
Túl sok a támadó szellemű játékos: Deco, Silvinho, dinho, messi, saviola, iniesta, Gudy.Ronal.10 írta:igy megnyernénk ezt a meccset!! de a többit is..![]()
Ronaldinho,Gudy,Messi,Deco,Iniesta,Saviola,Sylvinho,Puyol,Thuram,Zambrotta,Valdes
Nem véletlen van bajunk vele. Mindenki tud futni, az eredménytől függetlenül. sztem mindig más a baj van, nem az h vesztésre álnak, hanem h fáradtak, v nem motiváltak.kath23 írta:Mindenkkinek mennyi baja van Giulyval.Pedig ő az aki még tud futni akár mi is az eredmény!
Azért nemcsak ő ilyen! De nekem sincs vele semmi bajom!kath23 írta:Mindenkkinek mennyi baja van Giulyval.Pedig ő az aki még tud futni akár mi is az eredmény!