Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ízlések és pofonok. Robertfvb művei kiállításra valóak, ő mutatja meg a modernkor művészetét, és igen egyedi is, nem mindennapi.Barcagirl24 írta:
figy már bocs de nekem Poldi, Fripo, Katalán88 munkái jobban tetszenek és akár hogy nézem sztem borzalmassemmi művészet nincs benne csak ott egy fej ami valami iszonyat rondán van kivágva és rávan rakva egy fehér részre na mind1 nem akarok vitázni mert ez a topic nem erről szol
figy már bocs de nekem Poldi, Fripo, Katalán88 munkái jobban tetszenek és akár hogy nézem sztem borzalmasrszergej írta:Rem nem sértődsz meg barcagirl24, de ez a remekmű, amit robertfcb csinált, maga a KÁPRÁZAT.
Ez a modern kor művészete. Csak egy kis idő kell, hogy alaposan megvizsgált, és rájössz mekkora zseni ez a gyerek.
hát hogy is mondjam nézem itt a szebbnél-szebb munkákat és ez valahogy kilóg
Jobb, mint az enyém! Grat!darmian írta:
Új kép, milyen?![]()
De lenne még egy kérésem a tőlem hozzáértőbbekhez, ha lehet
http://img10.imageshack.us/img10/3566/a ... 010791.jpg Ebből a képből kellene nekem egy zsíros sig, csak egy olyan felírat azért legyen rajta, hogy A Legenda, vagy The Legend. Megköszönném...
Én csak annyit kérdeznék hogy hogyan tudok siget betenni az aláírásomba??? Előre is köszia a választ..:Poldi:.. írta:újra itt.. ha esetleg voltak hozzám kérések, azokat lécci írjátok be újra, hogy tudjam az összest
Poldi!..:Poldi:.. írta:újra itt.. ha esetleg voltak hozzám kérések, azokat lécci írjátok be újra, hogy tudjam az összest
Valami olyasmire gondoltam, amiben benne van a Barca és a Linkin park.House írta:Mondjak csak, majd megpróbáljuk!noname írta:Valaki vállalkozna arra h csináljon nekem egy új aláírásképet![]()
Ha igen, szóljon és mondom a témát!
Itt egy pl.La Pulga írta:Poldi nem csinálnál nekem olyan Messi avát olyan mint az Alveses? Beraknám csak 100 x 100-asba kérném ha lehet
Nem pont hozzád volt kérésem hanem mindenkihez de most írom akkor neked..:Poldi:.. írta:újra itt.. ha esetleg voltak hozzám kérések, azokat lécci írjátok be újra, hogy tudjam az összest
Nem rontottál el semmit! Ezek az én munkáim. Figyelj a maga nemében Picasso is újat alkotott a korában, és most én is ezt teszem.nexam írta:robertfcb, linkelj be légyszi alkotásaidat mert én nem látok semmit![]()
ezt látom:
http://img39.imageshack.us/img39/9756/kpkivgs2.jpg
gondolom nem ez az a kép amit kitett rszergej![]()
szóval belinkelnél 1-2 munkádat?
meg a 100x100- as is ilyen messifejes![]()
![]()
![]()
![]()
vagy valamit én rontottam el??