Üdv mindenkinek !
Pár gondolat így első hsz-nek:
Az "ácsé milán" szeretné visszaigazolni Sheva-t... (csak a "cselzin" múlik, meg szegény Sheva sokat nem játszott az utóbbi 1 évben) akkor kérdem én mi a jófenének nekik Eto'o v. Ronaldinho?... padozni?...
Ott van nekik Inzaghi, Pato (Ronaldo... ha egyszer felépül...), Gilardino, Willy Aubameyang.
/jó, Roni nem csatár... de akkor kinek a helyére rakják be?... Kaka? Pirlo? Ambrosini? Seedorf?/
Ja és még az Udinese-s Fabio Quagliarella-ért is bejelentkeztek.
Anno nagyon mérges voltam mikor Rivaldo-t (örök kedvenc marad a bal lábas brazil) elüldözték a csapattól s végül a milánnál kötött ki. Baromira nem ment neki a játék s a karrierje csúnya ívett vett lefelé... Ronaldinhonak is ezt szánják?... Legyen aki miatt újfent mezeket vegyenek?... Marketing igazolásból elég jó a "reál"... Owen, Beckham... Most őket másolják?
Hiszem, hogy Guardiola képes maradásra bírni Ronit és Eto'o-t...
Joao Moutinho-ról itt olvastam először. Az EB-n majd szemügyre veszem a srácot

.
Az interes
Eto'o - Ibra csere egy vicc... habár ha Drogba-t megszerzik, akkor már nem biztos, hogy olyan mosolyogtató a dolog.
Güiza sztem is jó vétel lenne... cserének. Aztán ki tudja, lehet, hogy alapember lenne. Van még benne 3-4 jó év.
Huntelaar teljesítménye is figyelemre méltó.. évek óta jól játszik.
termeli a gólokat...
Most azért kell leírni a srácot, mert a holland bajnokságban tolja?... Ők nem ott kezdték?
Van Basten, Cruyff, Robben, Van Nistelrooy...
Én szívem szerint
Drogba-t látnám Eto'o helyett (ha már egyszer el kell mennie)... s mellé Agüero-t.
Remélhetőleg
Keita után érkezik még 3-4 új játékos...
Oleguer-t nem lehetne elajándékozni ?
Kis átigazolási feltételezés:
A Roma védőjét
Juan-t szeretné leigazolni a Barça... A védő szerződésének záradékában 10 millió Euro-t írnak. Nem tudom milyen védő Juan, de 10 milla nem lenne sok érte.
Ugyancsak Roma, ugyancsak védő:
Amantino Mancini. A "17-es cikkelyt" kihasználva szerződésében, külföldre igazolhatna... így két olasz kérője a milán és a juve hoppon maradhat és a Barca lehet a befutó.
üdv.:
eM