2006.09.13. 15:43:50
Marcsókkal beszélgetem a selejtezőn (Milan "A") azt mondta, hogy lassan állnak össze, de ha meglesznek, akkor ugyan olyan erősek lesznek, mint legutóbb... A Roma "B" feljutott, és tőlük jobb is félni, mint megijedni!!! A Manchaster United is feljutott, de őket ütitek majd, az biztos! Az Inter zsákbamacska, őket sosem szabad lebecsülni (ahogy soha senkit ugye!!!), figyelni kell rájuk is nagyon, bár ott most volt nagy átszervezés azt hiszem. A Juve "A" elég gyengén szokott muzsikálni, nem tudom most milyenek lesznek, a Roma "A" szerintem gyengébb lesz, mint a "B" csapatuk, szóval... A két Milanra pedig tudjuk, hogy nagyon oda kell koncentrálni!!! A liga rendszer elég jó, óriási lehetőség mindenkinek, mert még 1, de talán két vereséggel is lehet tornát nyerni, ha lesz körbeverés, márpedig az biztos lesz! VISZONT - ami egyértelműen látszott már a selejtezőn is, nagyon fontos a selejtező eleje, azaz hogy ha egy csapat megnyerni az első 3-4 meccsét, akkor már szinte nyeregben van, mert rengeteget számít, hogy a vége felé, amikor már mindenki kicsit idegesebb, fáradtabb, és számolgatnia kell a pontjait... már mennyi ponttal rendelkezik! Szóval az elejét nagyon meg kell nyomni!!!
A sorsolás egyébként szerintem ugyan úgy lesz, mint a selejtezőn, azaz ott a helyszínen, reggel. Kalapból kiúzzák a csapatok a hozzájuk tartozó betűt (A-H), és kész. Első meccs: A-B, második C-D... és így tovább.
"Més Cuen un Club"