Bocsáss meg, szebb hangon is megértettem volna. Azt hiszem ennyi figyelmetlenség még nem a világ vége.Fecooo írta:legyél oly kedves, h pár centivel feljebb olvasol (a szavazás részt tanulmányozd) és megtanulod használni a barátodat, a guglit, ha a teljes nevüket tudni akarod...Barca333 írta:A "játékoskeret" menüpont frissítésre szorul. Meg amúgy is kíváncsi vagyok Alexis és Fabregas teljes nevére
legyél oly kedves, h pár centivel feljebb olvasol (a szavazás részt tanulmányozd) és megtanulod használni a barátodat, a guglit, ha a teljes nevüket tudni akarod...Barca333 írta:A "játékoskeret" menüpont frissítésre szorul. Meg amúgy is kíváncsi vagyok Alexis és Fabregas teljes nevére
Ő B.Tamás eléggé puritán módonCapon írta:Neki mi a nick neve az oldalon? Csak hogy be tudjam azonosítani.
Megérdemli a cikkei utánozsimiki írta:Nőttél Tamás![]()
![]()
Nah lássuk.
Köszi, javítottam.S.Agüero írta:+ még egy R betű.Eurobarca írta:Nekünk ara kell törekednünk![]()
Fecooo írta:egy pill-ra nosztalgiahangulatom támadt
nem töltött be az oldal, csak ennyi látszott, amint látjátok
Opsz, lemaradtam mikor elmagyarázták. Így már világos nekem.kurdt írta:Ezt a cserekapus dolgot már egyszer elmagyarázták az illetékesek: röviden, nem éri meg. Azt tanácsolták, hogy VV topicjába menjenek a Pintoval kapcsolatos dolgok. Mino és Oier pedig momentán még "Barça fiatalok"...
Szerintem elég lenne egy olyan, hogy 2. számú kapus, vagy valami ilyesmi. És abba mehetne, Pinto, Oier, Mino meg bárki aki jön.Ilúvatar írta: Pinto topicot!