Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Még jó, hogy nem azt írtad, hogy 'kubala'.noname írta:Presast sztem sose fogják eladni. Ő egy valóságos kabala.
Kabala mi? Lehetne a kispadról is kbala, ahhoz nem kéne beállnia.noname írta:Presast sztem sose fogják eladni. Ő egy valóságos kabala.
Ilyenekben azért ne nagyon reménykedj...varga tamás írta:A mai meccsen oleguer idei egyetlen futballistára emlékeztető megoldását láttuk. Ennyi pozitívum mondható el az idei teljesítményéről, és remélem jövőre nem kell 'gyönyörködnünk' áldásos tevékenységében.
Ezen a véleményen vagyok én is! AMikor lehetett szidni,szidtuk,szidták,most amikor dicsérni is lehet,megnézzük mi lesszSlither írta:Nem kell sajnálni rá dicséretet, megérdemli. Úgyis kapott már elég rosszat az itteniektől.ozsimiki írta:Szerintem ez a topic a legyszebb periódusát éli a mostani percekben,és lehet napokban![]()
![]()
Nem kell sajnálni rá dicséretet, megérdemli. Úgyis kapott már elég rosszat az itteniektől.ozsimiki írta:Szerintem ez a topic a legyszebb periódusát éli a mostani percekben,és lehet napokban![]()
![]()
lionelmessi19 írta: Előre kell tekinteni, és Presast még a keretből is kirakni.
aynas írta:utálok fölöslegesn írkálni, de ez a barom oleguer a 3. é 4. gólnál már a pályán se volt![]()
Ez jól összejöttlionelmessi19 írta:Sztem a második az egyetlen, ahol nem hibás.
De szerencsére nem kaptunk gólokat belőle.De ettől függetlenül, ha megnézzük, h hány helyzet alakult ki amíg fent volt....
aynas írta:utálok fölöslegesn írkálni, de ez a barom oleguer a 3. é 4. gólnál már a pályán se voltmiről írogattok itt emberek
puyolé meg zambrottáé a fő érdem ez egyértelmű, de az ézért edmilson is egy nagy fallosz
Simán.ozsimiki írta:Fakírok elbújhatnak mögötted,ha ezt megteszedlionelmessi19 írta: sztem ha megnézed a meccset mégegyszer (lehet én is megfogom..)
Fakírok elbújhatnak mögötted,ha ezt megteszedlionelmessi19 írta: sztem ha megnézed a meccset mégegyszer (lehet én is megfogom..)