Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Meg se közelíti, motiválatlanság ide,vagy odanoname írta:Én már mióta mondom ezt!Morminho írta:Decot adjuk el jó pénzért és hozzuk ide helyette Van der Vaart-ot. Vélemény?:DAbban reménykedtem h télen eladjuk Decot és jön VdV.Remélem addig marad a Hamburgban.
Hát én meg nem minek VDV???akkor inkább maradjon Deco!noname írta:Én már mióta mondom ezt!Morminho írta:Decot adjuk el jó pénzért és hozzuk ide helyette Van der Vaart-ot. Vélemény?:DAbban reménykedtem h télen eladjuk Decot és jön VdV.Remélem addig marad a Hamburgban.
Én már mióta mondom ezt!Morminho írta:Decot adjuk el jó pénzért és hozzuk ide helyette Van der Vaart-ot. Vélemény?:D
Nekem se tetszik... Van der Vaart nagyon jó játékos de szerinted ha a kispadról odaadjuk Decot cserébe akkor VDV kezdőember lesz?Rivaldo11 írta:Deco-Van der Vaart csere?Morminho írta:Decot adjuk el jó pénzért és hozzuk ide helyette Van der Vaart-ot. Vélemény?:D
Soha.
Deco-Van der Vaart csere?Morminho írta:Decot adjuk el jó pénzért és hozzuk ide helyette Van der Vaart-ot. Vélemény?:D
Hülye vagy??? - nem sértésnek szántam...Morminho írta:Decot adjuk el jó pénzért és hozzuk ide helyette Van der Vaart-ot. Vélemény?:D
Henry sokkal többet láthatta és játszhatott Inivel, mint Decoval a felkészülési meccseken. Nekem pedig annyira nem egyértelmű, hogy Ini jobb lenne...De ez szubjektív.Attya írta: Hát sztem 1 jó Deco sem lesz oan jó már mint Iniesta!! Nem véletlen, h Zambrottanak és Henry-nak is Ini játéka tetszik a legjobban!! és még fejlődhet! Ha figyeled a játékát akkor elég egyértelmű, h ő neki kezdenie kell és csakis Deco kárára!!!
Hát sztem 1 jó Deco sem lesz oan jó már mint Iniesta!! Nem véletlen, h Zambrottanak és Henry-nak is Ini játéka tetszik a legjobban!! és még fejlődhet! Ha figyeled a játékát akkor elég egyértelmű, h ő neki kezdenie kell és csakis Deco kárára!!!Zozzy 5 írta:Ha a csapat érdekeit nézzük, akkor az lenne jó, ha igenis tudná hozni azt, amit tud. Szerintem egy jó Deco még jobb, mint egy jó Ini.Slither írta:Most mondok vmit, ami sokaknak nem fog tetszeni: remélem, hogy nem fog tudni bízonyítani, és végleg kikerül a kezdőből, mert Xavit és Init messze jobban szeretem.
Ha a csapat érdekeit nézzük, akkor az lenne jó, ha igenis tudná hozni azt, amit tud. Szerintem egy jó Deco még jobb, mint egy jó Ini.Slither írta:Most mondok vmit, ami sokaknak nem fog tetszeni: remélem, hogy nem fog tudni bízonyítani, és végleg kikerül a kezdőből, mert Xavit és Init messze jobban szeretem.
NA DE SLITHER!!!Slither írta:Most mondok vmit, ami sokaknak nem fog tetszeni: remélem, hogy nem fog tudni bízonyítani, és végleg kikerül a kezdőből, mert Xavit és Init messze jobban szeretem. Ha elfogadja a padozást (amit kétlek), akkor jó, de ha emiatt elmegy, akkor sem sajnálnám.
Én is ezen a véleményen vagyok.De ha télig nem bizonyít, akkor mehetvarga tamás írta:Szerintem is, megérdemel még egy esélyt. Úgyhogy, maradjon, és mutassa meg, mire képes.
Nem is neked szólt! Csak benne volt a lényeg! Nem nekem kellett előkeresnem.merx írta:egy szóval nem írtam, hogy deco menne, csak gonzales10-nek próbáltam megmutatni, hogy nem szeretne elmenni a cfc-be jól érzi itt magát csak ha netán elküldik akkor esetleg szóba jöhetne nála a cfc, erre pedig a "Tetszik az ötlet, hogy José Mourinhóval ismét együtt dolgozzak." utal. na de ebből tényleg elég deco nem megy sehova és kész!
http://www.eurobarca.hu/forum/viewtopic.php?t=765merx írta:nem találom a mezes topic-ot ?