Ahogy elnézem Pepnek nem lesz könnyű dolga jövőre. Ha idejön Ribery is, akkor lesz a támadó sorban egy Messi Eto Henry ismert tridente, hozzájön Bojan, Ribery, Pedro és Jeffren ( ős is ezen a poszton játszik, nem

) Ez 7 csatár, akiket tökéletesen lehet rotálni, de nagy meccseken mi lesz? Aktuális forma? De akkor is sok túl erős játékos lesz!

Vagy Pep elszakad a fiataloktól ( remélem nem ) és akkor csökken a létszám, vagy nem jön Ribery ( túl jó ahhoz

). Mondjuk Henry lehet öregedik, de most évvégén megint nagyon jól játszott, akkor meg nem kell ide senki, sérülésekből kiindulni hülyeség, sztem 5 csatár elég a 3 csatáros felálláshoz is! ( Habár Pedro és Jeffren, meg Bojan még fiatalok, de elég jól játszanak rövid távon, egész meccseken még nem annyira, de a nagy csapatban ez biztos változna. Ezek főleg az első kettőre vonatkoznak, sztem Bojan végig tud nyomni egy egész meccset. )
Összevetve sztem nem Riberynek kellene az első számú célpontnak lenni, de nem én vok Pep. Esetleg jöhetne, de igazából a szélső védőkön kívül sehol sem kell igazán erősíteni. Ezzel csak lehet romlik az egész csapat teljesítménye, de ne legyen igazam, sőt akár nagy javulást is okozhat, mert versenyre ösztökéli a játékosokat, a kezdőbe kerülés a cél egy bl döntőn, nem szabad lazsálni, egy percig sem!
Túl sok a kérdés, amire nem tudom a választ, jövőre kiderül.
Ui.: Nem emlékszem, hogy Ribery hogy játszott ellenünk a bl-ben, a Bundesligát nem követem. Nem túl önző? Mert tehetséges, de csapatjáték az kell. ( Az a bajom, hogy túl elfogult vagyok Henryval kapcsolatban, szeretem, meg jó, de Ribery talán jobb, csak akkor sem szeretném padon látni, mert többet érdemel, habár Pep rotál rendesen

)