Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Meg fejjel is jó...tudomka958 írta:riise neve miért nem merült fel?
ócsóba vóna és nagyon hajtós...
láttam én már abidalt csúnyán megverve...barca0417 írta:Abidal vagy Sylvinho helyett gondoltad? szerintem nekünk most ha valami nek kell az balhátvéd.tudomka958 írta:riise neve miért nem merült fel?
Abidal vagy Sylvinho helyett gondoltad? szerintem nekünk most ha valami nem kell az balhátvéd.tudomka958 írta:riise neve miért nem merült fel?
noname írta:Cs a B!Én Komapnyról írtam!![]()
Kompany még mindig nagy tehetségnek van kikiáltva. Még mindig nagyon fiatal. Csak szegénynek a sorozatos sérülések igencsak odavertek a karrierjének. Kérdés, hogy túl tudja e tenni magát ezeken, ha igen, akkor még sokra viheti, de szerintem nem nekünk kéne letesztelni, hogy viszi e még valamire.noname írta:Hát kérdéses.Nagyon nagy tehetségnek volt kikiáltva mielőtt a Hamburgba ment, de onnan már nem tudott úgy kitűnni.Egy még erősebb bajnokságban kérdéses h mire menne.Sokkal inkább biztosra mennék Coloccinivel!André T. írta:Én egyszer láttam Juant játszani akkor kb. úgy mozgott mint Thuram papa.
Sztem ha okosan akarunk igazolni akkor helyette én Kompanyt a Hamburg
védőjétt ajánlanám.Szerintettek jó választás lenne???
én nem akarom eladni, azt szeretném hogy maradjon, direkt leírtam. szükségünk lenne rá. DE ha menni AKAR , akkor nem érdemes tartóztatni, és akkor az alveses üzletbe kéne úgy belevonni, hogy mindenki jól járjon.Mosquito írta:Na ne vicceljünk már!barca0417 írta:én sajnálnám ha Marquez elmenne, de ha el akar menni, akkor vonjuk bele az Alveses üzletbe. 27 milla +Rafa ez már nekik is bőven jó lenne.
Marquezt 15m alatt nem szabad eladni és akkor még bőven a vevő járt jól.
Nekünk kellene ilyen képességű univerzális játékos, min 20-25millába fájna.
Ezzel az a baj, hogy álomnak szép, de Thuram és Zambi biztos, hogy megy. Benzemat nem foglyuk megvenni 50 misiért, Maluda meg nem a legjobb vétel.Rivaldinho írta:Én is leírnám a nagybevásárlás utáni helyzetet: (ahogy én szívesen látnám)
Érkezne: Keita, Pique(már megvannak), Alves, Malouda, Benzema Thiago (Barca B)
Távozna: Deco, Ronaldinho, Ezqu, Edmilka, Gudjohnsen, Oleguer, és Giovanni (kölcsönbe)
És akkor a szezon első felében így néznék ki:
Hátul: Puyol, Marquez, Pique, Silvinho, Abidal, Thuram, Zambi (remélem marad), Alves
Középen/szélen (elképzeléstől függően): Keita, Xavi, Malouda, Iniesta, Touré, Thiago
Csatárok: Eto'o, Benzema, Henry, Messi, Bojan
Én így tökéletesen elégedett lennék...![]()
Na ne vicceljünk már!barca0417 írta:én sajnálnám ha Marquez elmenne, de ha el akar menni, akkor vonjuk bele az Alveses üzletbe. 27 milla +Rafa ez már nekik is bőven jó lenne.
Sztem jó választás vna, sajnos még semmilyen átigazolási pletykában nem hallottam a nevét, föleg Barça részröl nem...André T. írta:Én egyszer láttam Juant játszani akkor kb. úgy mozgott mint Thuram papa.
Hát kérdéses.Nagyon nagy tehetségnek volt kikiáltva mielőtt a Hamburgba ment, de onnan már nem tudott úgy kitűnni.Egy még erősebb bajnokságban kérdéses h mire menne.Sokkal inkább biztosra mennék Coloccinivel!André T. írta:Én egyszer láttam Juant játszani akkor kb. úgy mozgott mint Thuram papa.
az elmúlt két év nem volt jó reklám a játékosainknak, itt elsősorban R10-re és Decora gondolok, másrészt pedig nyílt titok, hogy a Barcanál vérátömlesztés lesz. a játékosokat már most piacra vitték Laporta-ék (ami azért ilyenkor még nem jellemző), így senkinek sem sietős. ahogy telik az idő, egyre lejjebb megy az áruk. igaz, hogy még szinte ki sem nyitott a piac, de bevétel szempontjából nem sok jóra számítok...Fernando írta:Az viszont érdekes, hogy egy normális ajánlatot sem kapunk egy játékosunkért sem.