Elég jó hírek jelentek meg ma reggel a spanyol sajtóban, már csak az a kérdés, hogy mi igaz belőle???
A katalán
SPORT szerint
Martín Cáceres-el megegyeztünk és elfogadta a klub 4 évre szóló szerződéstervezetét, így már csak a Villarreal-lal kell megegyezni a vételárról. Tegnap Roig Úr visszautasította a Barca 15 millió €-ról szóló ajánlatát, ragaszkodik a 20 millióhoz, de a vége a napilap szerint
17-18 millió € körül lehet.
Beszámol még arról is a katalán lap, hogy Txiki tegnap tett egy villámlátogatást Németországba, ahol személyesen kereste fel
Aliaksandr Hleb-et és menedzserét és sikerült megegyezni a játékossal, úgymond egy szóbeli egyesség létrejött a Barca és Hleb között. Az Inter is kapcsolatban áll a játékosért, de az újdonsült edző Mourinho, állítólag Quaresma-t preferálja. Így már csak az Arsenal-lal kellene megegyezni, az ára valahol
14 -18 millió € körül mozog. A pálya közepére szánják, valamint a tkp poszt bal-jobb oldalára.
Az
El Mundo is megemlíti amit a SPORT, hogy
David Silva átigazolása napokon belül lezárulhat, mivel Txikiék még az EB előtt meg szeretnék kaparintani a játékost. Silva is szívesen jönne egyébként a Barcába, az ő végleges ára
20 millió € lehet. Az El Mundo is beszámolt róla egyébként, hogy megegyeztünk Hleb-el.
Beszámolnak még arról is, hogy állítólag Txikiék lemondtak
Karim Benzema megszerzéséről idén nyáron, mivel a Lyon elnöke nem enged az
50 millió €-ból. Helyette így mostmár állítólag
Berbatov tűnik az elsőszámú célpontnak, valamint az
Adebayor. Ők is körülbelül
28-30 millió €-ba kerülnének a Barcának.
David Silva-t és Hleb-et jó lenne a héten megszerezni. Viszont...ez mind szép és jó, de kérdem én, mivan Alvés-el???

Szinte az utóbbi egy hétben, szóba sem került a neve. Őt kéne lezárni de nagyon gyorsan!!! Nem Cáceres-ekre kidobálni 20 milliót hanem odadörgölni Del Nido-nak vagy 32 milliót és kész, el is adná!!! Neeeem...minek???

Csak megemlítem, hogy Cáceresért kiadnánk 17-18 millát, Garayért meg nem voltunk hajlandóak kiadni 15-öt!!! Nem értem esküszöm...
Nagyon de nagyon remélem, hogy észhez térnek Txikiék és minél hamarabb lezárják mostmár Alvés-t, mielőtt még elcsábítja a MU. (miért érzem azt, hogy ez lesz a vége...

)