Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Én is a Corvinusra jelentkeztem, de még sajnos nem tudom meglesz-e... Szerencsére-nem szerencsére, még lesz szóbeli, és az is számítani fog, talán feljebb tudom tornászni pár százalékkal az eredményem.Cooltiszo írta:Enrique: hova jelentkeztél?
Jövőre nekem is érettségi, úgytűnik hogy majd matekból megyek emeltre, és egyetlen cél a Corvinus lesz.
Pláne, ha az illetőnek ma még szülinapja is vanKrojf írta:Aki pedig sikeresen túlesett a "papírkaparó" érettségin, annak
külön gratulációm!
Nem hiába imádkoztam ennyitPerrero írta:na re, végre van netem itthon ismét...
Igen, én is pont ez a típus vagyokEnrique írta:Az jó, ha be vagy biztosítva, legalább mindenképp felvesznek.
Amúgy igen, közgáz, remélem....![]()
De csak azért mert fogalmam sem volt, hova jelentkezzek. Még február elején sem a jelentkezési határidő előtt egy héttel, dehát' muszáj volt valamit megjelölni...
Én sajnos pont az a kategória vagyok, aki kicsit szereti ezt is, azt is, de igazán azért egyiket sem, kivétel nyelvek, azokat szeretem.
Dettó.Enrique írta:Én sajnos pont az a kategória vagyok, aki kicsit szereti ezt is, azt is, de igazán azért egyiket sem
A föci oktv eredményem miatt már biztos, h max. ponttal felvettek az ELTE-TTK földrajz Bsc-re, de mivel azzal elég nehéz utánna bármit is kezdeni, ezért első helyen a BME-közlekedésmérnökire jelentkeztem. Szóval, ha jók lesznek az eredményeim (a matek emelt szóbelitől kicsit tartok), akkor BME, ha nem, akkor ELTE.Enrique írta:Rumig, neked pedig grat, hogy túlvagy, és hogy jól sikerült. Hova jelentkeztél?[/color]
Z5, Enrique a Barca történelméből vizsgázottZozzy 5 írta:Hát Grat akkorReméljük jól sikerült
![]()
Egyébként a törivel mit szeretnél kezdeni?
Azzal manapság elég nehéz elhelyezkedni
Hát Grat akkorEnrique írta:Hát...
A matek emelt lényegesen könnyebb volt, mint a töri emelt - mint láttam, de nem bántam meg, hogy utóbbit válaszottam.
Megoldottam minden feladatot, az esszék sem voltak olyan szörnyűek, de amíg nem tudom az eredményt, százalékot, addig nem tudom mit gondoljak. Nem érzem rossznak mindenesetre, ráadásul akármi lesz, van még egy szóbeli, ahol lehet javítani (meg rontani is...)
Matekom remélem ötös lesz, na ott tényleg mindent megcsináltam, és szerintem jól.
Szűk hónap múlva meglátjuk.
Rumig, neked pedig grat, hogy túlvagy, és hogy jól sikerült. Hova jelentkeztél?