Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
ozsimiki írta:nem ez a fő gond,hanem h a színészkedés ellenes Josecska, tette az agyát utána,mintha idegesítené a piros...ez a szánalmas,és undorító. szánalmas egy ember.Raul#7 írta:Nem egy fair dolog, de volt már mindkét csapatnál, olyan h. egy játékos szándékosan kiprovokálta alapot, az eltiltás reményében. Nem kell ezt annyira felfújni...
(A csoportkör után nem törlődnek a sárga lapok)
nem ez a fő gond,hanem h a színészkedés ellenes Josecska, tette az agyát utána,mintha idegesítené a piros...ez a szánalmas,és undorító. szánalmas egy ember.Raul#7 írta:Nem egy fair dolog, de volt már mindkét csapatnál, olyan h. egy játékos szándékosan kiprovokálta alapot, az eltiltás reményében. Nem kell ezt annyira felfújni...
(A csoportkör után nem törlődnek a sárga lapok)
És mondd már meg nekem hogy ennek mi értelme volt...Miért nem lehetett azt megcsinálni, hogy tét nélküli az utolsó meccs, és pihentetek pár embert?Raul#7 írta:Nem egy fair dolog, de volt már mindkét csapatnál, olyan h. egy játékos szándékosan kiprovokálta alapot, az eltiltás reményében. Nem kell ezt annyira felfújni...
Nem,miért tettem volna? élmény nézni ilyenkor a portugál önelégült fejét.Bob_Marley írta:csaba akkor a 11esnél becsuktad a szemed, s levetted a hangot, felálltál majd kisétáltál dühöngeni???????![]()
Bob_Marley írta:Mert ronaldo ma már 2-t lőtt a pestises kromoszómájával
Igen, és Kassai nem adott meg egy 11-est az Arsenalnak..Vicc, csak jöjjön haza...fcbarca0827 írta:No buktuk. Vezet a Braga.Zolika10 írta:Wenger... tik-tak-tik-takfelöltöztetlek BArca mezbe ha nem rúg gólt a csapatod, az fix, készülj fel rá
No buktuk. Vezet a Braga.Zolika10 írta:Wenger... tik-tak-tik-takfelöltöztetlek BArca mezbe ha nem rúg gólt a csapatod, az fix, készülj fel rá
Raul#7 írta:Hát mert te rohadt értelmeseket szólsz hozzá... Valamitől vörös volt a szeme, biztos magának kapott bele.Amellett,hogy se füle se farka a mondandódnak,meséld el nekem,hogy ki ütötte/rúgta arcba?mert lelassították,és emelkedett az Ajaxos lába,de kb fél méterrel a feje előtt megállt.De biztos optikai csalódás volt.
Próbálj egyszer meccset nézni úgyhogy nem azt várod mibe lehet belekötni. Mert ez a SZÁNALOM amit művelsz, és nem Ronaldo.
A vicc az te vagy haver.Az a vicc,ha 5-1re vezetne az Ajax akkor is így örülne.
Még szerencse, hogy nem olvasom az F1-es topikot. (Hamilton fan vagyok)csababarca 2 "kedvence" Ronaldo, s Hamilton
Hát mert te rohadt értelmeseket szólsz hozzá... Valamitől vörös volt a szeme, biztos magának kapott bele.Amellett,hogy se füle se farka a mondandódnak,meséld el nekem,hogy ki ütötte/rúgta arcba?mert lelassították,és emelkedett az Ajaxos lába,de kb fél méterrel a feje előtt megállt.De biztos optikai csalódás volt.
A vicc az te vagy haver.Az a vicc,ha 5-1re vezetne az Ajax akkor is így örülne.
1 Arsenal és 1 Chelsea gólra van szükséged. Befosok, ha nyersz 70-et.Zolika10 írta:Nem szoktam senkise ellen lenni,de remélem ma nem nyerszBob_Marley írta:Szöglet, lepattan csávó 1 méterről bevágja....vezet a SHAKTAR
![]()
Milan,Arsenal,Chelsea gól kell.
Raul#7 írta:Szerintem pedig az, hogy kétszer írtál a meccsről, mindkettőben fikázod Ronaldot, pedig mindkétszer szabálytalankodtak ellene...csababarca írta:Ronaldo mit hitt,ki nyúlt az arcához? szánalamas.
aztán meg majdnem sírt,hogy nem ő rúgta a gólt...