Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az Interből egyszerűen nem kell senki,talán mondhatjuk ezt. Féreg csapat.DaveN írta:róla is kb az a véleményem mint materazziról. jó játékos, csak ne a Barcában legyen! am nagyon nem bírom, undorító ember...norbert55 írta:Am ha Eto'o megy és Benzema nemjön(remélem jön) akk Ibrahimovic lehetne a csatár.Fiatal teknikás tehetséges nem lenne rossz.
nem tudna vki küldeni vmi linet coloccini-ről, vagy írni róla vmi keveset? mer őszintén nem sok mindent tudok róla... kb annyit h szóbahozták a barcávalnorbert55 írta:Sztem Guardiola-nak jobban kell Coloccini mert ő a védelem job és bal oldalán is játszik.És tapasztaltabb mint Garay.
Materazzi igazi favágó, remélem nem jön, már az is gáz h szóba hozzák a Barcával.Lesy írta:A Murcia elleni meccsen mondta Farkas Norbi, hogy Guardiola kedveli Materazzit...Vagyis a játékátŐszintén szólva nekem semmi bajom sincs vele, és nem véletlenül világbajnok védő...
teljesen egyetértek veled...torrestoni írta:Materazzi? Nah, ne vicceljetek..., számomra vitathatatlan, hogy milyen rutinos és hasznos játékos, de a Barcában??? Egy undorító alak, aki bár klasszis..., olasz (ami már nem jó jel), alattomos, s öreg...
Buitre írta:ezzel együtt azt is mondta, hogy Deco-t és dos Santos adnák érte
Hát ja jol tuggya huzni az ellentLesy írta:A Murcia elleni meccsen mondta Farkas Norbi, hogy Guardiola kedveli Materazzit...Vagyis a játékátŐszintén szólva nekem semmi bajom sincs vele, és nem véletlenül világbajnok védő...
Lesy írta:A Murcia elleni meccsen mondta Farkas Norbi, hogy Guardiola kedveli Materazzit...Vagyis a játékátŐszintén szólva nekem semmi bajom sincs vele, és nem véletlenül világbajnok védő...
Köszönjük, boldogabbá tetted sok ember délutánját.. Na mássz vissza a gportalos oldaladra ahonnan előbujtál.kaffenhauser írta: blabla
Valami olyasmira amit Vito leírt...Capon írta:Blest Milyen megálapodásra gondolsz?
elképzelhetőnek tartom (sőt!), hogy a színfalak mögött lepaktált a Barca és a Real, hogy ne kelljen egymásra licitálniuk.
az igaz, de nekem szimpi és a kapusoknál számít a kor is nagyon, ami Ochoa-nak nem az erősségeNóbi írta:hát azért ochoa nem egy frey szintű kapus...