Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azért szerintem inkább Rafa! Főleg úgy,h mostanában nem is olyan gyenge a Mallorca,azért más szint,mint 1 BadalonaLos Barrachos írta:A Badalona ellen Gio is megmutatta, hogy jó középpályásnak, így rá is lehetne számítani azon a poszton!
Hát talán Mallorca ellen beleférne ez a felállás,más variáció nincs is igen,hisz Edmilka sérült,Motta piros,szal remélem Marquez lép feljebbRivaldo11 írta:Talán meg lehetne próbálni egy másfajta felállást.
-----------Valdes-------------
Belletti-Puyol-Thuram-Zambrotta
----------Marquez------------
--Iniesta----Xavi-------Deco--
--Gudjohnsen Ronaldinho--
Zambrottát kipróbálnám a bal oldalon,mert jelenleg semmit sem ér.
Ennyit Bodár Laci is mutatna...sajnos.
Egészen addig kicsit aggódni fogok,míg nem látom,h mennyire érződik a kidőlt játékosok hiánya a pályán,ha jól,meggyőzően játszunk,és megverjük a Mallorcát,örülni fogok,de az még nem jelenti sajnos azt,h olyan simán fog menni majd a többi meccs is!kath23 írta:vasárnap kell a gyözelem!! remélem hogy a sok sérülés ellenére is lesz egy ütöképes csapat!!! de szerintem nem kell aggodni!!!:)
Hy!lionelmessi19 írta:hát nem tudom, hogy érted....ozsimiki írta: Amúgy legyen az akár bajnoki ,akár bl meccs,szükség van rááááá
ebben a mostani helyzetben természetesen kell, de én ugy látom, h nagyon nem vált be, és ha lenne saviola, akkor már nem lenne rá szükség, max csereként.
szóval szerintem ha a klubnak van rá lehetősége, akkor savio helyett neki kell uj klubbot találni.
hát nem tudom, hogy érted....ozsimiki írta: Amúgy legyen az akár bajnoki ,akár bl meccs,szükség van rááááá
Ha nem tévedek,akkor RANIERI edzőskődése alatt is jól játszott!Los Barrachos írta:A régi Chelsea-ben jó játékos volt, akkor ment neki a szekér, mikor Vialli volt az edzője, Mourinho érkezése óta csak pados volt.
Egyébként érdekes, hogy nem Rijkaard kérte a leigazolását, mégis eddig rendre őt kezdette, ha egészséges volt, nem Saviolát.
Hát nem tudom, nem sok mindennel értek egyet.Los Barrachos írta:Guddy sosem a technikájáról volt híres, hanem az ívelgetős fociban, amit vagy lefejelt a társaknak, vagy maga alakította ki az akciót, de szerintem ezt tudta Laporta is, amikor megvette, meg aztán nemcsak őmaga dönt az igazolásokról, hanem Rijkaard is tudja, kire van szüksége. Ezek szerint neki egy center kellett, mint az izlandi, más kérdés, hogy eddig nem vált be.
Szerintem ez már nem szokás kérdése.Los Barrachos írta:Azért a támadóknak is illene felnőniük, főleg Guddy-nak, aki még nincs csúcsformában, de szoknia kell a latin stílust, mert évekig az angol bajnokságban játszott, most nem könnyű átszoknia egy teljesen más kultúrához.
Game90 írta:Iniestával mi van? Én nem hallottam róla