Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Bocsi,te láttál már olyan-posztján világklasszis játékost,akinek tizenvalahány(!)meccs sem elég arra,hogy akár csak EGYETLEN(!!!)alkalommal magához métren teljesítsen???Vito írta:Rivaldo11 írta:Be kell gyüjtenünk a 3 pontot,azért is,mert Valencia-Real lesz ebben a fordulóban.Riquelme a Villarreal lelke,nagy előnyünk,hogy nem játszhat.
Hátul mindenképp Thuramnak kéne kezdenie,Zambrottát meg most már odaültethetnénk a padra.Meg sem közeliti a sokat szídott Belletti teljesítményét.
gyerekek!
valamit próbáljatok már megérteni!!!![]()
mit vártok Zambrottától? brillírozzon?
Cannavaro ugyanazt nyújtja a Madridban, mint a Juveban?
Drogba első éve talán frenetikus volt?
Belletti (bár kedvelem) ~két évig CSAK támadott a jobbszélen, a védekezésben nulla volt. semmi. azért játszott helyette a szupertehetséges Oli, aki támadni abszolút nem tud, lassú is, de mégis több hasznát vettük hátul, mint Bellettinek. Béla is talán mostanra érett be, de folyamatosan ő sem játszik, úgyhogy ezt sem tudhatjuk.
szóval jó lenne, ha egy kicsit professzionálisabban állnátok az új szerzeményekhez!
Rivaldo11 írta:Be kell gyüjtenünk a 3 pontot,azért is,mert Valencia-Real lesz ebben a fordulóban.Riquelme a Villarreal lelke,nagy előnyünk,hogy nem játszhat.
Hátul mindenképp Thuramnak kéne kezdenie,Zambrottát meg most már odaültethetnénk a padra.Meg sem közeliti a sokat szídott Belletti teljesítményét.
Hát kellene de Frank mostanában nem igen rakja be őt kezdőbe...pedig csak jól járnánk veleBalika Gaucho írta:hát nem tom de olyan h Thuram??? sztem játszania kéne ilyen meccseken , mikor nincs Marquez .....
Szerintem meg a két legfontosabb láncszem Deco,Iniesta,Xavi triumvirátus közül mindig az a kettő,aki pályán van.ozsimiki írta:Hát elismerem,h Eto'o nagyon nagy veszteség,de egyértelműen nem jelenteném ki,h ő a legfontosabb! Tudom,h Ronnie nincs a legjobb formájában,de szerintem még mindig ő a NO1 csapaton belül! Akkor látnánk,ha ő dőlne ki( Isten ments! )Bodi írta:szeptember óta a legfontosabb játékosunk nélkül játszva![]()
Szóval azért mert nem tavalyi formájában tündököl,még szerintem ő a legfontosabb playank,ha pedig igazi formájában van,akkor meg egyértelmű
mrmonster írta:Na azért nem mindenki gondolja így, sőt...Bodi írta:mindenki arról beszél,hogy idén sokkal gyengébb a Barca.
Hát elismerem,h Eto'o nagyon nagy veszteség,de egyértelműen nem jelenteném ki,h ő a legfontosabb! Tudom,h Ronnie nincs a legjobb formájában,de szerintem még mindig ő a NO1 csapaton belül! Akkor látnánk,ha ő dőlne ki( Isten ments! )Bodi írta:szeptember óta a legfontosabb játékosunk nélkül játszva
Annyit adtunk ki magunkból,amennyi kellett.Ha mi kaptuk volna az első gólt,akkor lehetett volna meleg.Így azonban félgőzzel is hoztuk.Subinho írta:gyerekek én nem láttam a meccset sajnos, de olvasom a főoldalon, hogy nem volt a csapat megint valami jó és néhányan kifejezetten szenvedtek, mint pl ronaldinho, oleguer...
itt meg azt olvasom, végre egyben volt a csapat és lefociztuk a mallorcát....
most akkor mi van??? jól tolták a srácok, vagy kiszenvedték a győzelmet és a kiállítás miatt sikerült a végén 4???
fontos, mert szerdán BL!!!!