Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az biztos hogy nagyon ütős lenne de én nem mernék militora építeni de nem is kéne igazolni csak Martint itt tartani (nem odaadni kölcsönbe mert szükség lesz rá) meg Henrique-t visszahoznivarnagykrisztian írta:Ha én lennék az edző és a kasszás![]()
Kapusok:
Valdes(Pinto)
védelem:
Evra(Abidal),Pique(Márquez),Puyol(Milito),D.Alves(V.Sánchez)
középpálya:
Iniesta(Keita),Xavi(Fabregas),Toure(Busquets)
támadók:
Henry(Silva),Eto'o(Bojan),Messi(Ribery)
Evra:szerintem a világ jelenlegi legjobb bal védője
Fabregas:Xavi stilusú, padoztatnám, Pep úgy is szeret rotálni
Silva:fiatal és tökéletes megoldás a bal és jobb szélre![]()
Ribery:most sokan nagyot néznek de nálam csak csere lenne és a padról beállva segítené a csapatot
Ha megnézzük erős cseresorunk lenne és jövőre is TRICAMPEÓNES![]()
![]()
![]()
[/url]
Ennyi pénzért sztem nem érné meg.lluisllach89 írta:http://www.goal.com/en/news/11/transfer ... erano-with
Nem lenne alapvető az örömöm ha idejönne
Silvával a REAL tárgyal és valószinü h meg is veszik, és Raul albiolt, esetleg még Villát a valenciából...kabekabe írta:Örülnék ha nálunk kötne ki, de Silvanak jobban... Spanyol, ismeri Xavit, Init... Irányítani is tud... Sztem jobban illik ide. És jobban viselné a padozást.nuh írta:)
Örülnék ha nálunk kötne ki, de Silvanak jobban... Spanyol, ismeri Xavit, Init... Irányítani is tud... Sztem jobban illik ide. És jobban viselné a padozást. A milan kölcsönadta és volt vmi szerződés, h 15 millioért megvehetik. Am meg tul fiatal volt, gondolom...nuh írta:Nem tudom aki azt mondja hogy Ribéry nem való ide meg stb. az látta már focizni ? szerintem a 2006 os Vb óta konstans jó formát mutat és cseppet sem esett vissza a játéka. szerintem Messi és Iniesta között van a játékstílusa ami nálam azt jelenti hogy gyors jól cselez zseniális meglátásai vannak gólpasszokat ad Ini-nél kicsit előrébb játszik és többet lő de Messi-hez képest annyira nem támadó és nem annyira gólerős(de attól függ hol játszik mert bármikor be tud jönni középre és onnan osztogatni a labdákat vagy meghúz egy cselt és lő) most láttam a fra török meccset a második félidőben állt be és hihetetlen látványos játékot játszik minden 3. passza trükkös de mindig pontos is volt egy zseniális kapáslövése amit a török kapus nem kevésbé bravúrosan védett a hosszabításban is majdnem gólt lőtt csak a védő épp bele tudott egy kicsit érni(a milan mekkora .... hogy eladta Gourcuff -öt )
Mascheránót én is szívesen látnám köreinkben, de azt mondta egy interjúban, hogy szívesen menne a riválisunkhoz.kudu írta: Hleb és Gudy helyére kell 2 kiegészítő ember, akik több poszton is bevethetőek lennének (ide szívesen hoznám Mascheránót), meg bal oldali védőnek valaki.
Részemről ennyivel le lenne tudva.
És akkor Ribery ki helyett lenne? mert padra nem való!Mental_Theo írta:Villa helyett Henry , Eto'o-Ibrahimovic csere, plusz Ribéry...
Jó játékosok,és kell a vérfrissítés,de mindenki úgy van vele, hogy nehéz szívvel válna meg az idei szupercsapat bármelyik tagjától...
Nem a kedvencem Titi. Félévkor sokat szidtam, most úgy vagyok vele, h lehet vki 30 éves, de ha így játszik, maradjon még egy évet. Villa nm butaság, de én inkább Silvat, Riberyt hoznám. Inkább balon kell erősíteni. Középre ott van: Bojan, Titi, Samu, sőt Guddy is tud ott játszani. Én sem samut sem titit nem adnám el. majd jövőre, ne feledkezzünk meg a csatárteehetségeinkről sem! Jeffren, Gai, Pedro, Bojan... Nekiik is kell lehetőség... Szval maradjon Samu és Titi is. Még mondom pluszba hoznám melléjük Silvat v Riberyt. Védelmet meg kell erősíteni egy balszélsővel(én Abi elé vennék vkit), és Henriquet visszahozni. Kapus felesleges. A. Colera meg nem fogunk költeni 20 milliot, ez hápogós eléggé...Barca+ írta:Sziasztok! Én sokkal inkább Henry-t adnám el vagy cserélném el és akár Villa-ért + 25 millio és tuti, h elengedné a Valencia!
Szeretem Henry-t de sztem nem nyújtott jó teljesítmény egyik évben sem!
Megszokta, h mindenki rá játszott az Arsenalban és úgy jó de itt ez máshogy van és nem is megy neki annyira! Akár Ibráért is fellehetne ajánlani mert 1000000 szer jobb mint Henry!
Am...( ezen kívűl) Én így hagynám ezt a Barcát csak a védelmet erősíteném meg! Sztem kéne egy jó kapus és még jobb lenne a barca!
De bízzunk Pep-ben, h tudja mit csinál, hisz ebben a szezonban is bebizonyította, h ért a focihoz!!!( bár én csak 3 éve vaok barca drukker!!!)
Kinek mi a véleménye?
Barca+ írta:Sziasztok! Én sokkal inkább Henry-t adnám el vagy cserélném el és akár Villa-ért + 25 millio és tuti, h elengedné a Valencia!
Szeretem Henry-t de sztem nem nyújtott jó teljesítmény egyik évben sem!
Megszokta, h mindenki rá játszott az Arsenalban és úgy jó de itt ez máshogy van és nem is megy neki annyira! Akár Ibráért is fellehetne ajánlani mert 1000000 szer jobb mint Henry!
Am...( ezen kívűl) Én így hagynám ezt a Barcát csak a védelmet erősíteném meg! Sztem kéne egy jó kapus és még jobb lenne a barca!
De bízzunk Pep-ben, h tudja mit csinál, hisz ebben a szezonban is bebizonyította, h ért a focihoz!!!( bár én csak 3 éve vaok barca drukker!!!)
Kinek mi a véleménye?
Na, ez lenne az az igazolás, amitől a falat kaparnám.Ebdon Lake írta:20 milliót egy 30 éves balhátvédért?
http://sport.es/default.asp?idpublicaci ... cio_PK=803
Akkor már inkább Felipe vagy Riise.