Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát ez az! Én azt hittem, hogy a fehér zsebkendők lengetése az elégedetlenséget fejezik ki egy edző, egy elnök, vagy a csapattal szemben... utoljára ilyet a Nou Camp-ban Gaspart távozásakor láttam!Dos Santos írta:Ezzel fejezték ki a tiszteletüket a nézők a csapat és elsősorban Ronnie felé.(bár régen ez éppen az ellenkezőjét jelentette).
No látod ezt én sem értettem, és ez engem is érdekelne!!!aky01 írta:Hello srácok egy kérdésem lenne!
Tegnap miért integettek fehér zsebkendóvel a nézők Ronaldinho góljánál???
Furcsa is volt, hogy Ronaldinho nem kapott őrizetet, csinálta is rendesen a fesztivált, ahogy ilyenkor illiksm0kee írta:egyebkent. a villareal is kellett ahoz hogy igy menjen a csapatnak..
mert ennyi teruletet adni ilyen kozeppalyasoknak... ongyilkossag..
szoros emberfogas mellett nem igen ment volna igy a jatek lehet...
de ezt lehet en latom roxxul:)
Mindenesetre szep volt ! megegyszer ^^
videó topikba pakoltam az első 3 gól linkjét, a negyedi folyamatbanVictorValdes19 írta:már várom hogy láthassam a gólokat:D
Na,ha ez kell a jó teljesítményéhez,akkor akár naponta kritizálom...Rivaldo11 írta:Ráadásul Zambrottáról lerí,hogy FOGALMA NINCS,mit kellene játszania.
Ütemtelen,amikor indokolt lenne,nem fut fel,amikor vissza kéne érni,lemarad,gólok sorát kaptuk miatta,feleslegesen faultol...stb
Egy támadófocit játszó csapatban a szélsővédők általában lubickolnak,és hamar beilleszkednek.
Ezek ellenére nagyon jó játékosnak tartom,de talán pihentetni kellene egy picit.Abban is biztos vagyok,hogy vmikor majd olyan teljesítményt nyújt majd,amiért szerződtettük.Kérdés az,hogy mikor.