Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
kösz a linket egyszer má néztem itt. szal bízom benne. de most nem indul.nem tod mért?kennyke írta:aki nem tudja nezni annak: http://www.sport.ro/live2/
Igen, elolvastam, azért idéztem bele azt is. Azt nem értem, hogy lehet ilyenkor Henryval nem kibékülve lenni, mikor Ő még igen jó, ez a brazil meg végig alibizik, és nyugodtan lemehet a második félidőre csücsülni a padra.varga tamás írta: Zozz!
A mondat első felét is elolvastad? "R10 és Titi gyenge" - ez nálam azt jelenti, hogy Ronnie teljesítményével is elégedetlen vagyok.
Zozz!Zozzy 5 írta:Henry öncélú, és Őt emeled ki, amikor egy bizonyos fejkendős ember élete legkakibbját nyújta?varga tamás írta:R10 és Titi gyenge, Henry-val nagyon nem vagyok kibékülve - elég öncélú, a labdák elől elbújik, mintha nem akarna gólt lőni. Messitől is egy picit több kéne.
Igen, ezt el is felejtettem: jogos tizenegyestől fosztott meg minket ez a majomparádé osztrák. Dehát fritz, mit várjak tőle - hú, de utálom őket. Kopasz népművészeti cserépedény.csababarca írta:jah meg az a kezezés tök szándékos volt,még a labda felé is ütött...
Henry öncélú, és Őt emeled ki, amikor egy bizonyos fejkendős ember élete legkakibbját nyújta?varga tamás írta:R10 és Titi gyenge, Henry-val nagyon nem vagyok kibékülve - elég öncélú, a labdák elől elbújik, mintha nem akarna gólt lőni. Messitől is egy picit több kéne.
Most hiányzik Deco... Ellövi és három emberen pattan meg, hogy a hálóba jusson a labdaSlither írta:Távoli lövések kellenének, csak válalkozók nincsenek hozzá.
Hát nem is naon lehet annyian vannak a saját 16-osuk környékén a skótok.kovinho írta:Jól mondja Hajdu B., állandoan be akarjuk vinni a kapuba a labdát, nem hogy lőnénk 16-ról...