Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát most teljesen igazad van!S.Agüero írta:gyerekek! Ez már nevetséges ahogy itt viselkedik egy két BARCA "drukker", mert nem neveznék itt pár embert annak.
Ti már vészharangokat kongattok. Azért, mert Özil elment a Realba. Azta és?
Szidjátok itt Pepet aminek semmi értelme. Majd akkor lehet szidni, ha nem nyerünk semmit, addig meg semmi!
Néha ide rossz benézni, ami itt folyik!
Már sokan leírták, h jövőre nem nyerünk semmit, meg odaajándékoztuk a bajnokságot a Realnak!![]()
Néhány ember elgondolkodhatna mielőtt ideír.
Térjünk már észhez emberek, még semmi sem lefutott és még el sem kezdődött a szezon!
És mi van ha nem igazolunk? Majd megoldják a fiatalok! Lehet bennük is bízni, nem hinném, h olyan sokkal többet tudna ez a nagy Özil mint pl JdS.
Na Béke!
Magával Rosell elképzelésével egyetértek, mert azt akarja sugallni, hogy nem akar fölöslegesen költekezni és csak azért megvenni játékost, mert jó neve van vagy hasonlók. Viszont a megvalósítása nem ennyire egyszerű. Vannak kényszerű dolgok egy csapat életében, meg aztán ha úgy hozza az élet, akkor nem kell ehhez a 4x4-hez feltétlen ragaszkodni. Szóval felemás érzések vannak ezzel az ötlettel kapcsolatban.Ronaldinho&Barca írta:...
Semmi érthető, én írtam rosszul!Kalap1988 írta:Bocsánat, akkor félreértettem, hülyének pedig nyilván nem gondoltalak, csak más volt a véleményem.Bestbarca írta:Kalap1988nak
A vicc kategóriás védelemet arra az egy meccsre értettem!Nem tudom hogy miért volt az Inter ellen ennyire 0 a védelem,de elképesztő miket műveltek,sztem a fejekben nem volt vmi teljesen rendben.Amúgy meg nem vagyok hülye,a védelmünk kiváló,és egyébként az előző szezonnal is abszolút elégedett vagyok,3 rossz meccsünk volt,az a kupába meg a blbe került.Legközelebb több szerencsénk lesz,reméljük!Visca el Barca
Bocsánat, akkor félreértettem, hülyének pedig nyilván nem gondoltalak, csak más volt a véleményem.Bestbarca írta:Kalap1988nak
A vicc kategóriás védelemet arra az egy meccsre értettem!Nem tudom hogy miért volt az Inter ellen ennyire 0 a védelem,de elképesztő miket műveltek,sztem a fejekben nem volt vmi teljesen rendben.Amúgy meg nem vagyok hülye,a védelmünk kiváló,és egyébként az előző szezonnal is abszolút elégedett vagyok,3 rossz meccsünk volt,az a kupába meg a blbe került.Legközelebb több szerencsénk lesz,reméljük!Visca el Barca
Szerintem a védelmünk az egyetlen egy ami kiegyensúlyozott teljesítményt tudott nyújtani az utóbbi időkben.Ja igen a nulla Ibrára,meg Alvesre,meg mondjuk a vicc kategóriába illő védelemre!Tavaly azért sok gond volt,nem csak ez!
Vicc kategóriás védelemre? Ember mi nem ugyanazt a csapatot és szezont néztükBestbarca írta:Ja igen a nulla Ibrára,meg Alvesre,meg mondjuk a vicc kategóriába illő védelemre!Tavaly azért sok gond volt,nem csak ez!DavidsNeD írta:Nem konkrétan az a probléma h Özilt nem igazoltuk le, hanem h Pepi bá mindent a fiatalokra akar bízni. Már tavaly is szűk volt a keretünk, idén még szűkebb lett (eddig), szval ha esetleg jön egy sérüléshullám a kezdő 11ben, akkor megnézhetjük magunkat mondjuk a bl meccseken ahol kevés lehetőséggel kell nagyon jól gazdálkodni.
Lionel85 írta:OFF: Én is ezt szajkózom már jó ideje, csak elindul végre valami. Már így is nagyot esett a színvonal, remélem valami majd megálljt parancsol!Kardi írta:egyet értek veled, fele fórumozó kis divatdrukker aki meccsek közben Chavizik meg hasonlók, regisztrációnál kéne kitöltetni mindenkivel valami alap Barca műveltségi tesztet amin ha nemfelel meg nemis regisztrálhat....illetve kb a forumozok 1/3ada mehetne is a kukába.
Egyébként egy szót nem szólhatnánk ha akár két évig nem nyernénk semmit. Az a baj hogy kicsit el lettünk kényeztetve mi Barca drukkerek. Két év alatt 7 (lehet még 8 is) kupa. Abból a 2 bajnoki cím pedig elég emlékezetes mivel nem kevés rekord kellett hozzá. Azt se felejtsük el hogy van egy elég komoly ellenfelünk a Madrid személyében, aki hű akar lenni ahhoz hogy ő a legeredményesebb spanyol klub és nagyon nagy erőket és pénzt áldoz be azért hogy bajnok legyen. Nem örülnék ha nem nyernénk semmit, mert már megmondom őszintén már néha várom hogy veszítsen meccset a Barca, olyan sokszor nyerünk, és az nem tesz jót az egónak. Amikor pl közeleg egy fontos BL-meccs és már jó rég óta nem vesztettek akkor drukkolok hogy egy bajnoki meccsen ahol még belefér kapjanak egy kis pofont:)S.Agüero írta:gyerekek! Ez már nevetséges ahogy itt viselkedik egy két BARCA "drukker", mert nem neveznék itt pár embert annak.
Szidjátok itt Pepet aminek semmi értelme. Majd akkor lehet szidni, ha nem nyerünk semmit, addig meg semmi!
Már sokan leírták, h jövőre nem nyerünk semmit, meg odaajándékoztuk a bajnokságot a Realnak!![]()
Térjünk már észhez emberek, még semmi sem lefutott és még el sem kezdődött a szezon!
És mi van ha nem igazolunk? Majd megoldják a fiatalok! Lehet bennük is bízni, nem hinném, h olyan sokkal többet tudna ez a nagy Özil mint pl JdS.
Na Béke!
OFF: Én is ezt szajkózom már jó ideje, csak elindul végre valami. Már így is nagyot esett a színvonal, remélem valami majd megálljt parancsol!Kardi írta:egyet értek veled, fele fórumozó kis divatdrukker aki meccsek közben Chavizik meg hasonlók, regisztrációnál kéne kitöltetni mindenkivel valami alap Barca műveltségi tesztet amin ha nemfelel meg nemis regisztrálhat....illetve kb a forumozok 1/3ada mehetne is a kukába.
egyet értek veled, fele fórumozó kis divatdrukker aki meccsek közben Chavizik meg hasonlók, regisztrációnál kéne kitöltetni mindenkivel valami alap Barca műveltségi tesztet amin ha nemfelel meg nemis regisztrálhat....illetve kb a forumozok 1/3ada mehetne is a kukába.S.Agüero írta:gyerekek! Ez már nevetséges ahogy itt viselkedik egy két BARCA "drukker", mert nem neveznék itt pár embert annak.
Na Béke!
Teljes mértékben igazad van, szerintem ez az egyik legjobb szezonunk lehet, és kész.S.Agüero írta:gyerekek! Ez már nevetséges ahogy itt viselkedik egy két BARCA "drukker", mert nem neveznék itt pár embert annak.
Na Béke!
No igen ezt kéne észrevennie már végre pár kritizálónak!zsoltfree írta:Én régóta drukkolok annak hogy nem akarnak megszerezni senkit sem.
Ezt kell csinálni. Ez egyedólálló a világon hogy évről évre ilyen szintű focistákat neveljen ki egy klub. Xavi és Puyol még az előző elnökség idején kezdett a felnőttek közt, és Xavinak nem volt igazán könnyű dolga bekerülni. Azóta minden évben 1-2 játékos berobban a focivilágba aki a B-ből indul. Nagyon nagy mázli hogy Barcás vagyok, mert ha nem az lennék nagyon irigyelném a többi Barca drukkert. 1-2 játékos idpnként mindenhol van, de évről évre, ez nem lehet véletlen. Már minden évben lehet figyelni hogy ki fog feltörni egy év múlva és most is van pár jelölt.
Guardiola ismeri őket nagyon, mert ugye a legtöbbjüknek még az edzője volt, és nagyon jó érzékkel használja őket. Gondoljunk bele hogy annak idején Giuly még elég jó volt és Messi első évben kiszorította. Így csinálta a Pedro az Henryval, vagy Sergi a Toureval. Nem tudom ki emlékszik még rá amikor megvettük Rüstüt, én örültem hogy végre ilyen Dutrule féle kapusok után van egy jó kapusunk és a legelső meccstől a Valdes kiszorította a keretből. Ide vehetjük még akár tavaly év végén Bojan esetét, aki már szinte (ha nem ténylegesen) Ibra előtt volt a rangsorban. Esetleg Pique bejátszása magát Marquez helyére, de ez olyan gyorsan történt, hogy nem is lehetett észrevenni.
Bosquetset egy éve Barcelonában még meg sem ismerték volna. Pedrot is csak páran. Aztán egy év múlva egy világbajnokságon Sergi kezdő volt, a Pedro pedig az első támadóközéppályás csere, pedig voltak szép kis riválisai. ÉS ehhez Toure és Henry ellen kellett bizonyítaniuk.
Ha csak fele ilyen potenciál van a mostani srácokban akkor bőven nincs gond.
B.sszus. Le se játszuk akkor.horybazs írta:Kedves drága Pep dzőnk Özillel együtt a bajnoki trófeát is gyakorlatilag a Madrid kezébe adta, mert mert hivatalosan a madridé Özil.
No igen én sem zokognék ha jönne!neobarca írta:
Épp ezért kéne legalább Mascerano... Ha már senki más nem jön...
Épp ezért kéne legalább Mascerano... Ha már senki más nem jön...Bestbarca írta:Ugyan ilyen szavak hangzottak el a 6 kupás Barca előtt is!Mindenki elküldte Pepet e búsba!Ibra marad ne aggódj!Yaya egyesek szemében maga az Isten földi megtestesítője,nyugi lehet azért pótolni!Busi ebben az évben sztem meg fog lepni minket,úgy éreztem a vbn,hogy beérett!neobarca írta:Egy szóval tudnám kommentálni az eseményeket: ELK*RTUK!
Hihetetlen számomra, hogy ennyire tönkre akarják tenni a csapatot. Nem tudom mi van a háttérbe, nem is akarok vészmadárkodni, de ez a csapat így ebben a felállásban nem fog nyerni semmit!
A világ legjobbjai kergetik a labdát nálunk DE ők is csak emberek! Hihetetlen, hogy ilyen rövid kispaddal nekiállunk egy szezonnak. Tehetségesek a fiatalok de komoly létfontosságú meccsekre még kevesek.
És ha pl Messi vagy Xavi vagy bárki megsérül? Vagy akár többen is? Na akkor mi lesz?
Konkrétan idén csak gyengültünk!
Villa korrekt pótlása Henrynek. Talán itt erősödtünk. Ibra eladása maga lenne a tragédia! Főleg ha egy ilyen kiégett madridista robinho érkezne hylette. Szerintem ez Ibra éve lesz!
Középpályán 1értelműen gyengült. Yaya eladása kész öngyilkosság. Talán Masca érkezése talán jó lenne. TALÁN. De szerintem kiszorítaná Busit.
Védelmünk nagyon meggyengült. Csiga is ha kellett ott volt Marquezről nem is beszélve. Adriano nem rossz de ő egy korábbi hiánypótlásra érkezett.
1 szóval nagyon meggyengültünk. Ne csodálkozzon Pep ha elpártol pár ezet Clué...
Özilre le kellett volna csapni. Olcsó jó! Hihetetlen...
Özil meg minek a viharnak kellett volna?Nem Xavi vagy Ini posztja!Ő előrébb érzi jól magát!
Megjegyzem vki már korábban írta,hogy a 6 kupás Barcában is csak 17-18-an játszottak,a többi csak padot nyomott!
Mindenki leírja a fiatalokat,pedig ezeket a fiatalokat akarja egész európa!Ifi vb döntőt játszottak,az egész világ csak ámul rajtuk!Na nehogy már ne tudjanak leghozni egy egy gyengébb meccset,ezt senki sem gondolhatja komolyan!
Messit Xavit,init nem lehet pótolni,tök mindegy hány tucatembert hozunk!
Egyedüli bajnak azt érzem,ha megsérül busi,mert ő sztem tudja pótolni Tourét,node őt Keita nem hiszem!
Ugyan ilyen szavak hangzottak el a 6 kupás Barca előtt is!Mindenki elküldte Pepet e búsba!Ibra marad ne aggódj!Yaya egyesek szemében maga az Isten földi megtestesítője,nyugi lehet azért pótolni!Busi ebben az évben sztem meg fog lepni minket,úgy éreztem a vbn,hogy beérett!neobarca írta:Egy szóval tudnám kommentálni az eseményeket: ELK*RTUK!
Hihetetlen számomra, hogy ennyire tönkre akarják tenni a csapatot. Nem tudom mi van a háttérbe, nem is akarok vészmadárkodni, de ez a csapat így ebben a felállásban nem fog nyerni semmit!
A világ legjobbjai kergetik a labdát nálunk DE ők is csak emberek! Hihetetlen, hogy ilyen rövid kispaddal nekiállunk egy szezonnak. Tehetségesek a fiatalok de komoly létfontosságú meccsekre még kevesek.
És ha pl Messi vagy Xavi vagy bárki megsérül? Vagy akár többen is? Na akkor mi lesz?
Konkrétan idén csak gyengültünk!
Villa korrekt pótlása Henrynek. Talán itt erősödtünk. Ibra eladása maga lenne a tragédia! Főleg ha egy ilyen kiégett madridista robinho érkezne hylette. Szerintem ez Ibra éve lesz!
Középpályán 1értelműen gyengült. Yaya eladása kész öngyilkosság. Talán Masca érkezése talán jó lenne. TALÁN. De szerintem kiszorítaná Busit.
Védelmünk nagyon meggyengült. Csiga is ha kellett ott volt Marquezről nem is beszélve. Adriano nem rossz de ő egy korábbi hiánypótlásra érkezett.
1 szóval nagyon meggyengültünk. Ne csodálkozzon Pep ha elpártol pár ezet Clué...
Özilre le kellett volna csapni. Olcsó jó! Hihetetlen...
jövőre rendbe hozzák az anyagiakat és kipengetjük érte az 50 milliát mert úgy láccik nincs más lehetőség.Hunter91 írta:Egy jó rutinos szűró mindenképpen kell. Középpályára is kell valaki.
Nem hiszem hogy Cesc jövőre nálunk köt ki,az Arsenal eljátsza majd úgyanezt mint most aztán majd nézünk nagyokat.