Barca Igazolások 2010-2011

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Elégedett vagy-e az idei igazolásokkal/igazoláspolitikával?

Igen
95
34%
Nem
186
66%

Szavazatok száma: 281
D.Villa
Jugador del Barça

2010.08.18. 10:07:25

S.Agüero írta:gyerekek! Ez már nevetséges ahogy itt viselkedik egy két BARCA "drukker", mert nem neveznék itt pár embert annak.
Ti már vészharangokat kongattok. Azért, mert Özil elment a Realba. Azta és?
Szidjátok itt Pepet aminek semmi értelme. Majd akkor lehet szidni, ha nem nyerünk semmit, addig meg semmi!
Néha ide rossz benézni, ami itt folyik!
Már sokan leírták, h jövőre nem nyerünk semmit, meg odaajándékoztuk a bajnokságot a Realnak! :roll:
Néhány ember elgondolkodhatna mielőtt ideír.
Térjünk már észhez emberek, még semmi sem lefutott és még el sem kezdődött a szezon!
És mi van ha nem igazolunk? Majd megoldják a fiatalok! Lehet bennük is bízni, nem hinném, h olyan sokkal többet tudna ez a nagy Özil mint pl JdS.
Na Béke!
Hát most teljesen igazad van!
Néhányan nem is bíznak abba hogy nyerhetünk bajnokságot vagy kupát.
Azért kicsit szűk a keret de erős!
Bízni kell!
Stoichkov
Jugador d'estrella

2010.08.18. 09:41:11

a mai cikkhez:

ha marad minden így (tehát nem igazolunk, hanem jönnek a fiatalok)
ÉS
eladjuk ibrát a city-nek, na akkor azért már lehetnek gondok :D
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.08.18. 09:32:29

Ronaldinho&Barca írta:...
Magával Rosell elképzelésével egyetértek, mert azt akarja sugallni, hogy nem akar fölöslegesen költekezni és csak azért megvenni játékost, mert jó neve van vagy hasonlók. Viszont a megvalósítása nem ennyire egyszerű. Vannak kényszerű dolgok egy csapat életében, meg aztán ha úgy hozza az élet, akkor nem kell ehhez a 4x4-hez feltétlen ragaszkodni. Szóval felemás érzések vannak ezzel az ötlettel kapcsolatban.
Kép
Kép
Kép
Bestbarca
Entrenador del Barça

2010.08.17. 23:40:07

Kalap1988 írta:
Bestbarca írta:Kalap1988nak

A vicc kategóriás védelemet arra az egy meccsre értettem!Nem tudom hogy miért volt az Inter ellen ennyire 0 a védelem,de elképesztő miket műveltek,sztem a fejekben nem volt vmi teljesen rendben.Amúgy meg nem vagyok hülye,a védelmünk kiváló,és egyébként az előző szezonnal is abszolút elégedett vagyok,3 rossz meccsünk volt,az a kupába meg a blbe került.Legközelebb több szerencsénk lesz,reméljük!Visca el Barca
Bocsánat, akkor félreértettem, hülyének pedig nyilván nem gondoltalak, csak más volt a véleményem.
Semmi érthető, én írtam rosszul! :wink:
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)

http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!
Kalap1988
Director del Fútbol

2010.08.17. 23:38:31

Bestbarca írta:Kalap1988nak

A vicc kategóriás védelemet arra az egy meccsre értettem!Nem tudom hogy miért volt az Inter ellen ennyire 0 a védelem,de elképesztő miket műveltek,sztem a fejekben nem volt vmi teljesen rendben.Amúgy meg nem vagyok hülye,a védelmünk kiváló,és egyébként az előző szezonnal is abszolút elégedett vagyok,3 rossz meccsünk volt,az a kupába meg a blbe került.Legközelebb több szerencsénk lesz,reméljük!Visca el Barca
Bocsánat, akkor félreértettem, hülyének pedig nyilván nem gondoltalak, csak más volt a véleményem.
Bestbarca
Entrenador del Barça

2010.08.17. 23:18:36

Kalap1988nak

„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)

bali 15
Director del Fútbol

2010.08.17. 23:07:47

Ja igen a nulla Ibrára,meg Alvesre,meg mondjuk a vicc kategóriába illő védelemre!Tavaly azért sok gond volt,nem csak ez!
Szerintem a védelmünk az egyetlen egy ami kiegyensúlyozott teljesítményt tudott nyújtani az utóbbi időkben.
A kp sosem volt tökéletes. Iniesta helyén majdnem végig Keita játszott.
A Csatársor pedig=rakás [auto_cenzúra]
Idén nem engedhetjük meg magunknak azt hogy Messi csináljon mindent.
Ronaldinho távozása óta azért imádkozom hogy jöjjön már valaki végre a bal oldalra mert a jobb oldalra orientált játékunk nagyon leolvasható.
David Villa remélem ügyesen megoldja a bal oldalt.
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2010.08.17. 23:06:06

Nagyon érdekes egy téma ez az utánpótlás avagy igazolás téma.. Úgyis oda lyukadnék ki, ez egy előkészítés, hogy jöjjön jövőre, vagy az után, vagy az után vagy az után.. Fabregas.

Viszont két oldala is lehet az igazolás avagy utánpótlásnak:
A Barcelona a világ legjobb klubja, 2 év alatt megnyert annyi trófeát amelyet sok élklub 10 évben összesen nem tud megnyerni, megannyi világsztár és világklasszis játszott már itt, így elvárja az ember, főleg egy elnökváltás idején, hogy jöjjenek a nevek..

Másfelől pedig egyik, ha nem a legjobb utánpótlás nevelése van szeretett klubunknak, hogy mennyi tehetség került innen ki, ki se térek, tudja mindenki. Így az ember elvárná, hogy ne adjuk egy 16-17 vagy akárhány évesen hogy majd 40-50 millióért akarjuk évek múltán visszavásárolni, ha már itt nevelkedett, legyen itt nagy játékos belőle lásd pl: Messi.
Pep pedig nyugodt szívvel építhet a fiatalokra, mert igenis övék a jövő, mert igen nagy tehetségek fociznak itt, akik ha nem kapnak lehetőséget, fent említett személy sorsára juthatnak, ahol a nevelő klub bukhat sok milliót rajta.

Aztán lehet csak az anyagiak, vagy spórolás miatt..

Többi gondolatot már főoldalon meg itt is sokan leírták, bennem ez a két gondolat motoszkált még.. :)
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Kalap1988
Director del Fútbol

2010.08.17. 22:29:16

Bestbarca írta:
DavidsNeD írta:Nem konkrétan az a probléma h Özilt nem igazoltuk le, hanem h Pepi bá mindent a fiatalokra akar bízni. Már tavaly is szűk volt a keretünk, idén még szűkebb lett (eddig), szval ha esetleg jön egy sérüléshullám a kezdő 11ben, akkor megnézhetjük magunkat mondjuk a bl meccseken ahol kevés lehetőséggel kell nagyon jól gazdálkodni.
Ja igen a nulla Ibrára,meg Alvesre,meg mondjuk a vicc kategóriába illő védelemre!Tavaly azért sok gond volt,nem csak ez!
Vicc kategóriás védelemre? Ember mi nem ugyanazt a csapatot és szezont néztük :D Csak szólok, hogy Valdes Zamora-díjas volt és ez legalább 50-60%-ban a La Liga legjobb védelmének köszönhető. Az Inter elleni egy meccsen lekontráztak minket, de egy meccsen a világ legeslegjobb védelme is hibázhat. Nem beszélve arról, hogy azért a Pique-Puyol tavaly szinte végig játszó kettős, azért lehozott egy vb-ét is viszonylag magabiztosan:D Barcában pedig szvsz jobbak a szélső védőink, Ramos ide, Ramos oda. Alvesnek voltak gyengébb meccsei, de azért messze nem volt bűn rossz szezonja. Jobbhátvédek közül nem sok jobb szezont futót tudsz nála mondani. Maicon, esetleg Ivanovic, de ő csak a védőteljesítménye miatt. Más? nekem nem ugrik be. Gondunk azt hiszem az volt azon a pár rosszabb meccsen, hogy elől kicsit statikus, egyoldalú volt a játék. Ezen segíthet Villa és egy jobb formában lévő Ibra. Egyébként meg igen magas szinten játszottuk végig a tavalyi szezont is, Európában a játék minőségében talán a legjobbak voltunk. A bl-ben is azt az egy meccset szúrtuk el igazán. 99 pont pedig önmagáért beszél... Mindig szoktunk hivatkozni a 2006-07-es szezonra, ahol állítólag jól játszottunk, de nem volt szerencsénk. Visszanézve és gondolva azonban azt kell, hogy mondjam, hogy jajj de örültünk volna akkor a 09/10-es szezon játékának:D Akkor valszeg bajnokok és még ki tudja mik vagyunk, hiszen nem a legacélosabb csapatok játszották a bl döntőt. Szóval ne írjunk ilyen keményen a tavalyi szezonról, mert butaság. Mindig nem lehet triplázni.
fanbarca
Entrenador del Barça

2010.08.17. 22:26:57

OFF: Az a helyzet, hogy ha jól tudom, aki itt fórumozik, az nem "Enrique-féle autokorrektor: a muszáJ pontos J :)" Barca drukker legyen ....

ON: Rossel döntését diszkréten kell elfogdani, ő csak jobban tudja ...
més que un club
Hunter91
Capitá del Barça

2010.08.17. 22:17:15

Ha szép lesz a focink,és megfingatjuk a Madridot,akkor én már elégedett leszek. Nem érdekelnek a címek,különben is a csatársorunk kiváló,csak 1el kell többet rúgni mint kapi és kész :D

Csak pozitívan. Amúgy nem hiszem hogy egy egész középpálya lesérülne egyszerre. Ha pedig egy-két fiatal játszik észre sem fogjuk venni a hiányt. Ők is küzdeni fognak.(ne a Sevilla elleni meccs legyen a mérvadó!!!!)
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2010.08.17. 22:10:21

Lionel85 írta:
Kardi írta:egyet értek veled, fele fórumozó kis divatdrukker aki meccsek közben Chavizik meg hasonlók, regisztrációnál kéne kitöltetni mindenkivel valami alap Barca műveltségi tesztet amin ha nemfelel meg nemis regisztrálhat....illetve kb a forumozok 1/3ada mehetne is a kukába. :roll:
OFF: Én is ezt szajkózom már jó ideje, csak elindul végre valami. Már így is nagyot esett a színvonal, remélem valami majd megálljt parancsol!

Egyébként főleg nyáron lepik el az ilyenek a fórumot.

Egyébként én se értek egyet a mostani döntésekkel,de próbálom elfogadni,mert mi mást tehetnék?!
De ettől még nem vagyok divatdrukker.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
zsoltfree
Capitá del Barça

2010.08.17. 22:06:09

S.Agüero írta:gyerekek! Ez már nevetséges ahogy itt viselkedik egy két BARCA "drukker", mert nem neveznék itt pár embert annak.
Szidjátok itt Pepet aminek semmi értelme. Majd akkor lehet szidni, ha nem nyerünk semmit, addig meg semmi!
Már sokan leírták, h jövőre nem nyerünk semmit, meg odaajándékoztuk a bajnokságot a Realnak! :roll:
Térjünk már észhez emberek, még semmi sem lefutott és még el sem kezdődött a szezon!
És mi van ha nem igazolunk? Majd megoldják a fiatalok! Lehet bennük is bízni, nem hinném, h olyan sokkal többet tudna ez a nagy Özil mint pl JdS.
Na Béke!
Egyébként egy szót nem szólhatnánk ha akár két évig nem nyernénk semmit. Az a baj hogy kicsit el lettünk kényeztetve mi Barca drukkerek. Két év alatt 7 (lehet még 8 is) kupa. Abból a 2 bajnoki cím pedig elég emlékezetes mivel nem kevés rekord kellett hozzá. Azt se felejtsük el hogy van egy elég komoly ellenfelünk a Madrid személyében, aki hű akar lenni ahhoz hogy ő a legeredményesebb spanyol klub és nagyon nagy erőket és pénzt áldoz be azért hogy bajnok legyen. Nem örülnék ha nem nyernénk semmit, mert már megmondom őszintén már néha várom hogy veszítsen meccset a Barca, olyan sokszor nyerünk, és az nem tesz jót az egónak. Amikor pl közeleg egy fontos BL-meccs és már jó rég óta nem vesztettek akkor drukkolok hogy egy bajnoki meccsen ahol még belefér kapjanak egy kis pofont:)

Ne legyünk elkényeztetve, de tény hogy az esélyesek mi vagyunk, minden fronton és minden pályán, még Özil nélkül is:)

Még annyi hogy dícséri itt mindenki a Madrid padját, de mi minek igazoljunk 10 milláért ilyen Granero, Pedro Leon, Caneles játékosokat ha vannak ilyen szintűek nálunk is, akiknek nagy előnye hogy már jó rég óta szem előtt vannak, ismerik a játékosokat és sokkal nagyobb valószínűség szerint meg lehet róla mondani hogy jó lesz-e a felnőttek közt, mint egy idegen cserepados igazolás.
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.08.17. 22:04:22

Kardi írta:egyet értek veled, fele fórumozó kis divatdrukker aki meccsek közben Chavizik meg hasonlók, regisztrációnál kéne kitöltetni mindenkivel valami alap Barca műveltségi tesztet amin ha nemfelel meg nemis regisztrálhat....illetve kb a forumozok 1/3ada mehetne is a kukába. :roll:
OFF: Én is ezt szajkózom már jó ideje, csak elindul végre valami. Már így is nagyot esett a színvonal, remélem valami majd megálljt parancsol!
Kép
Kép
Kép
Kardi
Capitá del Barça

2010.08.17. 22:02:21

Na Béke!
egyet értek veled, fele fórumozó kis divatdrukker aki meccsek közben Chavizik meg hasonlók, regisztrációnál kéne kitöltetni mindenkivel valami alap Barca műveltségi tesztet amin ha nemfelel meg nemis regisztrálhat....illetve kb a forumozok 1/3ada mehetne is a kukába. :roll:
Kép
.:El Barça es Mes Que un Club!:.
fanbarca
Entrenador del Barça

2010.08.17. 21:54:51

Na Béke!
Teljes mértékben igazad van, szerintem ez az egyik legjobb szezonunk lehet, és kész.

Amúgy ha nem is nyernénk, akkor sem lenne nagy baj, nem lehet mindig nyerni, elunalmasodna a foci ....
més que un club
MatyiG
Adminisztrátor

2010.08.17. 21:48:07

gyerekek! Ez már nevetséges ahogy itt viselkedik egy két BARCA "drukker", mert nem neveznék itt pár embert annak.
Na Béke!
Bestbarca
Entrenador del Barça

2010.08.17. 21:32:10

zsoltfree írta:Én régóta drukkolok annak hogy nem akarnak megszerezni senkit sem.

Ezt kell csinálni. Ez egyedólálló a világon hogy évről évre ilyen szintű focistákat neveljen ki egy klub. Xavi és Puyol még az előző elnökség idején kezdett a felnőttek közt, és Xavinak nem volt igazán könnyű dolga bekerülni. Azóta minden évben 1-2 játékos berobban a focivilágba aki a B-ből indul. Nagyon nagy mázli hogy Barcás vagyok, mert ha nem az lennék nagyon irigyelném a többi Barca drukkert. 1-2 játékos idpnként mindenhol van, de évről évre, ez nem lehet véletlen. Már minden évben lehet figyelni hogy ki fog feltörni egy év múlva és most is van pár jelölt.

Guardiola ismeri őket nagyon, mert ugye a legtöbbjüknek még az edzője volt, és nagyon jó érzékkel használja őket. Gondoljunk bele hogy annak idején Giuly még elég jó volt és Messi első évben kiszorította. Így csinálta a Pedro az Henryval, vagy Sergi a Toureval. Nem tudom ki emlékszik még rá amikor megvettük Rüstüt, én örültem hogy végre ilyen Dutrule féle kapusok után van egy jó kapusunk és a legelső meccstől a Valdes kiszorította a keretből. Ide vehetjük még akár tavaly év végén Bojan esetét, aki már szinte (ha nem ténylegesen) Ibra előtt volt a rangsorban. Esetleg Pique bejátszása magát Marquez helyére, de ez olyan gyorsan történt, hogy nem is lehetett észrevenni.

Bosquetset egy éve Barcelonában még meg sem ismerték volna. Pedrot is csak páran. Aztán egy év múlva egy világbajnokságon Sergi kezdő volt, a Pedro pedig az első támadóközéppályás csere, pedig voltak szép kis riválisai. ÉS ehhez Toure és Henry ellen kellett bizonyítaniuk.

Ha csak fele ilyen potenciál van a mostani srácokban akkor bőven nincs gond.
No igen ezt kéne észrevennie már végre pár kritizálónak!

MatyiG
Adminisztrátor

2010.08.17. 21:31:15

nekem még mindig nincs fogalmam erről a 4x4-es szisztémáról.
Valaki elmagyarázná nekem?
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2010.08.17. 21:28:26

horybazs írta:Kedves drága Pep dzőnk Özillel együtt a bajnoki trófeát is gyakorlatilag a Madrid kezébe adta, mert mert hivatalosan a madridé Özil.
B.sszus. Le se játszuk akkor. :cry: :D
Az a helyzet, hogy most már kötelező itt tartani Hlebet és Cácerest. Remélem ezek után kapnak esélyt, mert ha csak 15-20 meccsen is lehetne szerepeltetni őket, már jelentős pihenőhöz jutnának páran.
A szezonnak ez lesz a kulcsa egyébként. Lehetőség szerint frissen tartani az Alves-Busi-Xavi-Ini-Messi ötöst. A többieknek lehet alternatívája.
Rivaldo-A Legnagyobb.
zsoltfree
Capitá del Barça

2010.08.17. 21:27:52

Én régóta drukkolok annak hogy nem akarnak megszerezni senkit sem.

Ezt kell csinálni. Ez egyedólálló a világon hogy évről évre ilyen szintű focistákat neveljen ki egy klub. Xavi és Puyol még az előző elnökség idején kezdett a felnőttek közt, és Xavinak nem volt igazán könnyű dolga bekerülni. Azóta minden évben 1-2 játékos berobban a focivilágba aki a B-ből indul. Nagyon nagy mázli hogy Barcás vagyok, mert ha nem az lennék nagyon irigyelném a többi Barca drukkert. 1-2 játékos idpnként mindenhol van, de évről évre, ez nem lehet véletlen. Már minden évben lehet figyelni hogy ki fog feltörni egy év múlva és most is van pár jelölt.

Guardiola ismeri őket nagyon, mert ugye a legtöbbjüknek még az edzője volt, és nagyon jó érzékkel használja őket. Gondoljunk bele hogy annak idején Giuly még elég jó volt és Messi első évben kiszorította. Így csinálta a Pedro az Henryval, vagy Sergi a Toureval. Nem tudom ki emlékszik még rá amikor megvettük Rüstüt, én örültem hogy végre ilyen Dutrule féle kapusok után van egy jó kapusunk és a legelső meccstől a Valdes kiszorította a keretből. Ide vehetjük még akár tavaly év végén Bojan esetét, aki már szinte (ha nem ténylegesen) Ibra előtt volt a rangsorban. Esetleg Pique bejátszása magát Marquez helyére, de ez olyan gyorsan történt, hogy nem is lehetett észrevenni.

Bosquetset egy éve Barcelonában még meg sem ismerték volna. Pedrot is csak páran. Aztán egy év múlva egy világbajnokságon Sergi kezdő volt, a Pedro pedig az első támadóközéppályás csere, pedig voltak szép kis riválisai. ÉS ehhez Toure és Henry ellen kellett bizonyítaniuk.

Ha csak fele ilyen potenciál van a mostani srácokban akkor bőven nincs gond.
Bestbarca
Entrenador del Barça

2010.08.17. 21:25:43

neobarca írta:
Épp ezért kéne legalább Mascerano... Ha már senki más nem jön...
No igen én sem zokognék ha jönne! :wink:

neobarca
Director del Fútbol

2010.08.17. 21:23:20

Bestbarca írta:
neobarca írta:Egy szóval tudnám kommentálni az eseményeket: ELK*RTUK!
Hihetetlen számomra, hogy ennyire tönkre akarják tenni a csapatot. Nem tudom mi van a háttérbe, nem is akarok vészmadárkodni, de ez a csapat így ebben a felállásban nem fog nyerni semmit!
A világ legjobbjai kergetik a labdát nálunk DE ők is csak emberek! Hihetetlen, hogy ilyen rövid kispaddal nekiállunk egy szezonnak. Tehetségesek a fiatalok de komoly létfontosságú meccsekre még kevesek.
És ha pl Messi vagy Xavi vagy bárki megsérül? Vagy akár többen is? Na akkor mi lesz?
Konkrétan idén csak gyengültünk!
Villa korrekt pótlása Henrynek. Talán itt erősödtünk. Ibra eladása maga lenne a tragédia! Főleg ha egy ilyen kiégett madridista robinho érkezne hylette. Szerintem ez Ibra éve lesz!
Középpályán 1értelműen gyengült. Yaya eladása kész öngyilkosság. Talán Masca érkezése talán jó lenne. TALÁN. De szerintem kiszorítaná Busit.
Védelmünk nagyon meggyengült. Csiga is ha kellett ott volt Marquezről nem is beszélve. Adriano nem rossz de ő egy korábbi hiánypótlásra érkezett.
1 szóval nagyon meggyengültünk. Ne csodálkozzon Pep ha elpártol pár ezet Clué...
Özilre le kellett volna csapni. Olcsó jó! Hihetetlen... :?
Ugyan ilyen szavak hangzottak el a 6 kupás Barca előtt is!Mindenki elküldte Pepet e búsba!Ibra marad ne aggódj!Yaya egyesek szemében maga az Isten földi megtestesítője,nyugi lehet azért pótolni!Busi ebben az évben sztem meg fog lepni minket,úgy éreztem a vbn,hogy beérett!

Özil meg minek a viharnak kellett volna?Nem Xavi vagy Ini posztja!Ő előrébb érzi jól magát!

Megjegyzem vki már korábban írta,hogy a 6 kupás Barcában is csak 17-18-an játszottak,a többi csak padot nyomott!

Mindenki leírja a fiatalokat,pedig ezeket a fiatalokat akarja egész európa!Ifi vb döntőt játszottak,az egész világ csak ámul rajtuk!Na nehogy már ne tudjanak leghozni egy egy gyengébb meccset,ezt senki sem gondolhatja komolyan!

Messit Xavit,init nem lehet pótolni,tök mindegy hány tucatembert hozunk!

Egyedüli bajnak azt érzem,ha megsérül busi,mert ő sztem tudja pótolni Tourét,node őt Keita nem hiszem!
Épp ezért kéne legalább Mascerano... Ha már senki más nem jön...
Bestbarca
Entrenador del Barça

2010.08.17. 21:16:56

neobarca írta:Egy szóval tudnám kommentálni az eseményeket: ELK*RTUK!
Hihetetlen számomra, hogy ennyire tönkre akarják tenni a csapatot. Nem tudom mi van a háttérbe, nem is akarok vészmadárkodni, de ez a csapat így ebben a felállásban nem fog nyerni semmit!
A világ legjobbjai kergetik a labdát nálunk DE ők is csak emberek! Hihetetlen, hogy ilyen rövid kispaddal nekiállunk egy szezonnak. Tehetségesek a fiatalok de komoly létfontosságú meccsekre még kevesek.
És ha pl Messi vagy Xavi vagy bárki megsérül? Vagy akár többen is? Na akkor mi lesz?
Konkrétan idén csak gyengültünk!
Villa korrekt pótlása Henrynek. Talán itt erősödtünk. Ibra eladása maga lenne a tragédia! Főleg ha egy ilyen kiégett madridista robinho érkezne hylette. Szerintem ez Ibra éve lesz!
Középpályán 1értelműen gyengült. Yaya eladása kész öngyilkosság. Talán Masca érkezése talán jó lenne. TALÁN. De szerintem kiszorítaná Busit.
Védelmünk nagyon meggyengült. Csiga is ha kellett ott volt Marquezről nem is beszélve. Adriano nem rossz de ő egy korábbi hiánypótlásra érkezett.
1 szóval nagyon meggyengültünk. Ne csodálkozzon Pep ha elpártol pár ezet Clué...
Özilre le kellett volna csapni. Olcsó jó! Hihetetlen... :?
Ugyan ilyen szavak hangzottak el a 6 kupás Barca előtt is!Mindenki elküldte Pepet e búsba!Ibra marad ne aggódj!Yaya egyesek szemében maga az Isten földi megtestesítője,nyugi lehet azért pótolni!Busi ebben az évben sztem meg fog lepni minket,úgy éreztem a vbn,hogy beérett!

Özil meg minek a viharnak kellett volna?Nem Xavi vagy Ini posztja!Ő előrébb érzi jól magát!

Megjegyzem vki már korábban írta,hogy a 6 kupás Barcában is csak 17-18-an játszottak,a többi csak padot nyomott!

Mindenki leírja a fiatalokat,pedig ezeket a fiatalokat akarja egész európa!Ifi vb döntőt játszottak,az egész világ csak ámul rajtuk!Na nehogy már ne tudjanak leghozni egy egy gyengébb meccset,ezt senki sem gondolhatja komolyan!

Messit Xavit,init nem lehet pótolni,tök mindegy hány tucatembert hozunk!

Egyedüli bajnak azt érzem,ha megsérül busi,mert ő sztem tudja pótolni Tourét,node őt Keita nem hiszem!

víscaelbarca!forever
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2010.08.17. 21:13:31

Hunter91 írta:Egy jó rutinos szűró mindenképpen kell. Középpályára is kell valaki.
Nem hiszem hogy Cesc jövőre nálunk köt ki,az Arsenal eljátsza majd úgyanezt mint most aztán majd nézünk nagyokat.
jövőre rendbe hozzák az anyagiakat és kipengetjük érte az 50 milliát mert úgy láccik nincs más lehetőség. :( De ha a fiatalok megint bevállnak akor meg nem is kell Cesc.
Lezárt