Pedro Rodríguez
BL-ben és a spanyol kupában lőtt 6 gólt. Bajnokságban 1-et.. Tavaly és azelőtt szép szezont futott, most viszont a sérülések és a bajnokságban egyre kevesebb szerep miatt halványul a játéka, de még mindig tud hasznos lenni, csak mostanában nem.
Én bízom benne hogy feljavul a játéka és nem Cuenca után lesz a sorban..
Én bízom benne hogy feljavul a játéka és nem Cuenca után lesz a sorban..
- visca el barca
- Presidente del Barça
nem tudom mi van mostanaban pedritoval, de rettenetesen halovány teljesitmenyt nyujt...
régen se voltam tőle elájulva, de legalább egy csatárhoz méltóan lőtte a gólokat. mostanában meg teljesen súlytalan az egész gyerek...
régen se voltam tőle elájulva, de legalább egy csatárhoz méltóan lőtte a gólokat. mostanában meg teljesen súlytalan az egész gyerek...

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- P.U.Y.O.L.
- Director del Fútbol
Szerintem jól játszott. Nagyon érződik rajta a meccshiány, de nem is csoda, mert ebben a szezonban csak elvétve volt egészséges. Remélem pár meccs és újra a régi lesz...
(egyébként többször is remekül érkezett a kapu elé, csak nem jött a laszti. Így elsőre az ugrik be, amikor Alexis "lőtt egy bedobást"
)
(egyébként többször is remekül érkezett a kapu elé, csak nem jött a laszti. Így elsőre az ugrik be, amikor Alexis "lőtt egy bedobást"

- TrogAir
- Jugador d'estrella
Annyira látszott szegényen, hogy gólt akar szerezni, hogy mikor befújták a lest és nem hallotta, vagy nem akart tudomást venni róla még tepert, hogy elérje a labdát. Sajnálom, hogy nem talált be, számomra Ő a kedvenc remélem azért szerez gólt sőt biztos vagyok benne!

"The other day I watched him make this goal. They say it was like Maradona. I think he is better. (Salvador Aparicio)
-
- Eurobarca Staff
Jót mosolyogtam, amikor a sky-os kommentátor megemlítette, hogy ő a legidősebb mezőnyjátékos a padon a maga kemény 24 évével. Nem volt egy túl öreg padunk.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
- shutterisland
- Director del Fútbol
ne aggódjon senki, ha a csapat feljavul, neki is jobban fog menni.
sosem szerettem a szürkébb szorgoshangyákat, de fogja még pedro gól megmenteni a csapatot idén is.
sosem szerettem a szürkébb szorgoshangyákat, de fogja még pedro gól megmenteni a csapatot idén is.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Én nagyon sajnálom Pedro-t hogy gyengén megy mostanában, mert mondjuk éve elején én nem láttam azt az égető problémát nála!Viszont sérülések hátráltatják, nehezen tud visszarázódni, pedig kellene a harcos jó játéka!Bár szerencsére Alexis jól teljesít helyette, akiről megmondom őszintén csereembernek gondoltam, de így, hogy Pedro sérült s nem megy neki, idén átvette az ő helyét, s játékfelfogásban is hasonlót nyújt, küzd jól helyezkedik megjátszható, nem cselezi el, lepasszolja, szóval nagy pacsi a chileinek, de remélem Pedrotól is látunk még idén a tőle megszokott játékot!

- Andris
- Adminisztrátor
Én nem felejtem, de ugyanakkor arra nem emlékszem, hogy bármikor is biztató lett volna...ab1daL írta:Azért ne felejtsük el, megint sérülésből tért vissza, és közvetlen előtte, egész biztatónak tűnt. Majd elkapja a fonalat remélhetőleg!
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- N7
- Jugador del Barça
Igen én is megvédeném,hogy szegény folyton sérült,így nagyon meccshiányos.
:S

"For anyone that loves football, coming to the Camp Nou and watching this current Barça side is a pleasure."-Fernando Alonso, a Forma 1 kétszeres világbajnok pilótája:)
"A Barcelonával szemben az egyetlen esély a sikerre mindössze az, ha rossz napot fognak ki."-Robin Dutt a Bayer Leverkusen vezetőedzője
"A Barcelonával szemben az egyetlen esély a sikerre mindössze az, ha rossz napot fognak ki."-Robin Dutt a Bayer Leverkusen vezetőedzője
- ab1daL
- Director del Fútbol
Azért ne felejtsük el, megint sérülésből tért vissza, és közvetlen előtte, egész biztatónak tűnt. Majd elkapja a fonalat remélhetőleg! 

„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
játszhat Tello,mert a kieséses szakaszra újra regisztrálni kell a játékosokat.Deus írta:én holtnyugodtan Tello -t raknám be Pedro helyére. Csakhogy nem játszhat BL -en, ha jól tudom.
szegény basszus, de tényleg, a pl egyik leggyengébb védőjéhez állt be frissen, és annyira volt jó hogy kitudod harcolni három szögletet. kérdés hogy a folyamatos sérülések miatt nem tud formába lendülni vagy tényleg ennyire kiégett már. a robbanékony, kapura veszélyes játékosból az lett hogy bzmeg egy corlukát nem tud megverni, értitek, corlukát.
- westerngom
- Entrenador del Barça
- formába kell lendülnie...., talán cseppet korai temetni! Hozott ő már annyit a konyhára, hogy egy kis türelmet talán megérdemelne...
Szó se róla, a kis Tello szívesen elnézegetem a helyén, de ott van Villa is, ha egyszer vissza tér! Kellemes problémák!!
Szó se róla, a kis Tello szívesen elnézegetem a helyén, de ott van Villa is, ha egyszer vissza tér! Kellemes problémák!!

-
- Jugador del Barça
Nézetem szerint Pedro az egyik legfontosabb játékosa a csapatnak.A hosszú kihagyás a rásérülés sajnos ezt hozta.Ma is érvényes Pep szavak:" Ha Pedro brazil lenne nem volna annyi pénzünk, hogy megfizessük"!
Ne ítéljetek a pillanatnyi forma alapján!Neki is kell idő!
Ne ítéljetek a pillanatnyi forma alapján!Neki is kell idő!
Sajnos egyértelműen ő az idei év legnagyobb csalódása, de még így sem tudok rá haragudni. Annyi elképesztően fontos gólt lőtt a csapatnak, hogy az idén még a töketlenkedéseit is elnézem neki. A végtelenségig viszont nem mehet ez a görcsös játék, mert nagyon nagy a konkurencia mögötte. A belét kihajtja most is, de a korábbi laza, szemtelen megoldásai nagyon nem jönnek be. Remélem azért lassan megindul ő is felfelé.
Szegénynek nagyon össze kell kapnia magát, mert óriási a konkurenciája, és egy Telloval, valamint Cuencával a csapatban nem biztos, hogy Pep megvárja, amíg formába lendül.
Az éjjel soha nem érhet véget!
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
-
- Director del Fútbol
Barcaforever! Ne haragudj, de ez a 1,5 év egy butaság. Tavaly egész szezonban nagy formában volt, 20 felett termelt ( kb annyit, mint az azt megelőző szezonban), gólpasszokat is osztott és fontos szituációkban is betalált. A mezőnyben pedig jobban teljesített, mint 09-10-ben. Nagyjából április-májustól került Villaval egy kisebb hullámvölgybe ( azért mindketten betaláltak a bl-döntőben), aztán jött a nyár és egy fél szezon sérülésekkel. Ez fél év, nem 1,5.
- Barcaforever
- Director del Fútbol
Sose volt egy nagy playa, nem is lesz már bocsi.Ebbe a taktikába illet, azért nem tünt fel anno senkinek, a játéka, bár én mindig mondtam a fiúknak.Pepnek szüksége volt rá, aki 90 percig fel le futkos és nem szór el labdákat.Nem egy technikás mert nem az, és az a bizonyos fél év már 1,5 év, mert tavaly is 0 volt.Chino írta:Ezt nem tartom igazán korrektnek. Egy fél szezon után, amiben többet volt sérült mint egészséges már mindenki leírja. Őszintén bevallva, soha nem tartozott a kedvenceim közé, ennek ellenére én nem tennék ilyen kijelentéseket. Ezek szerint Piqué-t is küldjük vissza Machesterbe, mert neki is csak szökőévente van igazán jó meccse, vagy Abidalt? Pep-re fogni, szvsz nevetséges. Elrontja? Na ne már.csababarca írta:Sajnos tényleg lehet kipukkadt,mint Bojan anno. Bár Bojannak nem volt olyan szezonja egy sem mint Pedronak.
Viszont valamelyest Pep is ludas ebben,mert le lett korlátozva rendesen a srác. Az elején meg mert húzni cseleket, ment előre,most meg csak a tutit csinálja,ha csinál valamit.
remélem Tellot nem rontja el így, meg Cuencat sem.
Mindenesetre, egy jó kiegészítőember simán lehet Pedro.
Letett már annyit az asztalra, kivette annyira a részét a sikerekből, hogy egy fél (de inkább negyed) szezon után a lecsóba küldjük. Ha nem megy a csapatnak egyesek hajlamosak túlzásba esni. Inkább szurkolni kellene neki, hogy újra megtalálja a formáját, mert nem felejtett el focizni, a küzdeni tudással pedig sosem volt gondja.

- Chino
- Llegenda del Barça
Ezt nem tartom igazán korrektnek. Egy fél szezon után, amiben többet volt sérült mint egészséges már mindenki leírja. Őszintén bevallva, soha nem tartozott a kedvenceim közé, ennek ellenére én nem tennék ilyen kijelentéseket. Ezek szerint Piqué-t is küldjük vissza Machesterbe, mert neki is csak szökőévente van igazán jó meccse, vagy Abidalt? Pep-re fogni, szvsz nevetséges. Elrontja? Na ne már.csababarca írta:Sajnos tényleg lehet kipukkadt,mint Bojan anno. Bár Bojannak nem volt olyan szezonja egy sem mint Pedronak.
Viszont valamelyest Pep is ludas ebben,mert le lett korlátozva rendesen a srác. Az elején meg mert húzni cseleket, ment előre,most meg csak a tutit csinálja,ha csinál valamit.
Letett már annyit az asztalra, kivette annyira a részét a sikerekből, hogy egy fél (de inkább negyed) szezon után a lecsóba küldjük. Ha nem megy a csapatnak egyesek hajlamosak túlzásba esni. Inkább szurkolni kellene neki, hogy újra megtalálja a formáját, mert nem felejtett el focizni, a küzdeni tudással pedig sosem volt gondja.
Forca Barca!!!!
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Sajnos tényleg lehet kipukkadt,mint Bojan anno. Bár Bojannak nem volt olyan szezonja egy sem mint Pedronak.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Sanama írta:Tartok attól,hogy Pedro egy "2éves" játkos (volt).
Ugye igazán az volt a jó éve,amikor betalált mindenhol, és tényleg húzta a csapatot. Akkor is voltak vele szemben kritikus hangok, miszerint nem játszik jól, "CSAK" gólt tud lőni.
Én akkor azt mondtam, hogy ez legyen a legnagyobb problémánk, tehát én mindvégig védtem őt.
Dettó. Én speciel egy idényes játékosra saccoltam, amikor belépett a nagycsapat kapuján. Aztán meglepődtem, hogy kettő év lett, de mindvégig ott volt a fejemben, hogy bármikor kipukkadhat. Ez most jött el. Azt viszont hozzá kell tenni, hogy volt idén sérülése, az egész csapat teljesítménye egyébként nem a megszokott, de végtére is emberek alkotják a csapatot, nem gépek.Andris írta:Régebben is gondoltam, hogy amit fut, csak csúcsforma, és ennél valahol lentebb kell keresni az igazi tudását, teljesítményét, de most meg olyan gödörben van, amiből nehéz úgy kikecmeregni, hogy nem lehet kezdő gyakorlatilag semmilyen fontos meccsen.
Pedro előéletét is ismerhetjük valamelyest, huszonéves volt már amikor még a B csapatban játszott, nem találták őt tehetségesnek az edzők, már úgy volt, hogy elmegy, de Guardiola megmentette. Felhozta a nagyokhoz és hirtelen berobbant. Mint most Cuenca vagy Tello... Na nem akarok párhuzamot vonni, a két fiatalban több potenciált látok, de csak nyugtával dícsérjük a napot. Azért én szeretnék még egy jó Pedrót látni, de erre jelenleg nem sok esélyt adok.