Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Csoka írta:de meddig lesz sérült?? nem is hallotam mi a baja??
Mert 1 az argentín sérült és míg fel nem épül Piqué-é lesz a számCsoka írta:Mér kapta meg Keita Milito mezszámát??
Henrynak legalább volt helyzetegekkodan írta:Lehet fikázódni, hogy siránkozok és ott folytatom, ahol tavaly abbahagytam, de semmit sem mondtam azon kívül, hogy nem jó a játék, sok a védelmi hiba, Henryt lehet magasztalni, de olyan helyzetet hagyott ki, amit Samuel 90%-al értékesít.
Nem vészmadárkodom, mert még el sem kezdődött a szezon. Annyi mondtam, hogy eddig pocsék a meccs. Aki ezt nem írja alá, az nem ezt a meccset nézi. Ugyanaz a játék, mint tavasszal.
De nem azt mondtam, hogy váltsunk edzőt, vagy rúgjuk ki a fél keretet. Pusztán tényeket közöltem.
Depth barátomnak pedig annyit üzenek, hogy attól, mert egy a véleményem valakivel, még nem kell keménykedni.
Henry jó a szélen.Jól megy neki. Valdesnek volt 2 nagy védése. Henry nagy helyzetet hagyott ki sok a védelmi hiba. Kb ennyi.Gyurinho írta:Szevasztok!
Most jöttem eddig Grid-eztem tudom hogy nem tartozik ide de nagyon ajánlom!!!
A témához kapcsolódóan....eddig volt már helyzetünk??? Azt látom hogy Henry-t mondtátok többen is a legjobbank de a többiek eddig milyenek voltak a 44 perctől nézem,csak azért....
senzu írta:http://www.justin.tv/shulton_onlineLampiao írta:Valaki tud adni egy linket, mert lefagyott a gépem és újra kellett indítani...
bocs mestermindorokke_barca írta:mar megint kezditek a rinyalast? ott folytatjatok ahol tavaly abbahagytatok?... ossze kell szokjon a csapat...semmi szuksege az oldalnak olyan 10-12 evesekre akik csak fo.ssak itt a hsz-eket...nezzetek a mccset.es majd a vegen ertekeltek....