Bojan Krkic

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
papek89
Jugador d'estrella

2010.11.02. 16:25:51

Mindenki mondja itt, hogy Bojan nem való ide. Ha nem mindig második vagy harmadik számú csatár lenne, akkor ő is tudna fejlődni. Nézzétek csak meg Messit. Rijkaard vetett belé bizalmat, játszatta, volt ideje fejlődni. Pep játszatta Pedrót, felfejlődött ő is. És mindenzt játéklehetőséggel sikerült neki. Ha Bojan is játszana annyit, mint a többiek, nem 5-10 perceket, akkor ő is fejlődne. Nem értek itt sok embert miért van meglepődve, hogy nincs formában, mikor alig játszik.
mes
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2010.11.02. 15:50:12

Andris, multkor, egy masik topicbnan leirta, hogy incs atigazolasi szezon, majd telen lesz 2 het almodozni .
LG
Az Év fórumozója 2016

2010.11.02. 15:34:44

S.Agüero írta:Nem hinném, hogy eladnánk, de szerintem ennyiért megérné, de csak akkor ha egy minőségi pótlás jönne a helyére.
Szval ilyen Suarez meg ilyenekre gondolok minimum. :)
Sztem meg nem kéne egy újabb zsákbamacska. Nekem régi álmom Forlán, őt nagyon szívesen elnézném itt. Rutinos, sokat bizonyított már a spanyol bajnokságban. Első számú támadócserének sztem tökéletes lenne.
Persze nem illik erről beszélni, hisz Bojan még itt van, és meg adva a lehetősége a bizonyításra, csak én már egyre kisebb esélyt látok, h itt, nálunk ő valaha alapember lehet. Sztem max nyárig kéne neki adni lehetőséget, és ha nem megy, akkor fölösleges erőltetni. Neki sem jó, h itt nem tud fejlődni, nekünk sem, h alig tesz hozzá vmit a játékhoz, és nincs megfelelő csatár cserénk.
MatyiG
Adminisztrátor

2010.11.02. 15:19:11

Nem hinném, hogy eladnánk, de szerintem ennyiért megérné, de csak akkor ha egy minőségi pótlás jönne a helyére.
Szval ilyen Suarez meg ilyenekre gondolok minimum. :)
LG
Az Év fórumozója 2016

2010.11.02. 13:52:18

L.Messi 10 írta:
Capon írta:Amennyiben igaz ez a 22 milliós Juve ajánlat akkor el kell fogadni!
Én nagyjából otthon vagyok a Juventusban és azt nyilatkozta Marrotta amikor felmerült hogy elhozhatnánk ingyen Cassanot csak meg kellene vele egyezni, azt mondta hogy ez nem igaz és nem kell + amikor Krasicot vette a Juventus 15 millióért 2 hónapot várt a Juve hogy rábólintson az ajánlatra a CSKA mert ők 18-at kértek. Marrotta igen spórolósra vette a dolgot, nem hiszem hogy Bojanért fizetne 22-őt ami 20 (idézek: (A Juventust Edin Dzeko után most a barcás Bojan Krikic-el hozták összefüggésbe, aki 20 millió euróért válthat csapatot.))
Igen, ezt én is írtam lejjebb, h nem hinném, h pont a spórolós Juve adna 22M-t.
De az biztos, h ha Bojan nem javul, akkor mennie kell, az ő érdekében is. Itt nem tud kibontakozni, lehet máshol menne neki. Mi meg vehetnénk a helyére vmi új csatárt. Én abban sem vagyok biztos, h egy fiatal tehetségre van szükségünk a padra, inkább egy rutinos rókát tudnék elképzelni.
L.Messi 10
Entrenador del Barça

2010.11.02. 13:45:49

Capon írta:Amennyiben igaz ez a 22 milliós Juve ajánlat akkor el kell fogadni!
Én nagyjából otthon vagyok a Juventusban és azt nyilatkozta Marrotta amikor felmerült hogy elhozhatnánk ingyen Cassanot csak meg kellene vele egyezni, azt mondta hogy ez nem igaz és nem kell + amikor Krasicot vette a Juventus 15 millióért 2 hónapot várt a Juve hogy rábólintson az ajánlatra a CSKA mert ők 18-at kértek. Marrotta igen spórolósra vette a dolgot, nem hiszem hogy Bojanért fizetne 22-őt ami 20 (idézek: (A Juventust Edin Dzeko után most a barcás Bojan Krikic-el hozták összefüggésbe, aki 20 millió euróért válthat csapatot.))
Kép
Capon
Llegenda del Barça

2010.11.02. 13:38:56

Amennyiben igaz ez a 22 milliós Juve ajánlat akkor el kell fogadni!
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
barka
Jugador del Barça

2010.11.02. 13:34:38

Szerintem is el kellene adni ennyiért gondolkodás nélkül. Nekem Bojan egy kicsit olyan, mint egy nagy tehetség akiről évek múlva is csak ennyit mondhatnak majd el. Bár szeretném, hogy ne legyen igazam.
Azonban egy biztos mindenképpen legalább kölcsönbe kellene adni, mert nagyon szüksége lenne a folyamatos játékra és meccs rutinra. Így hogy beszáll 5-10 percekre meg játszik a kupában nem sok reményt látok a fejlődésére.

Hajrá Barca!
LG
Az Év fórumozója 2016

2010.11.02. 12:26:00

MessiFan írta:
LG írta:Nem hinném, h komoly a hír. Még annyi annyi igazság lehet is, h a Juve érdeklődik iránta, de 22M-t pont a mostanában elég spórolós Juventus hülye lenne adni érte. Úgy gondolom, h szegény Bojanért jelenleg örülhetnék, ha 5M-t kapnánk. Mert igaz, h fiatal, és tehetséges, de mostanában borzasztó gyenge, sajnos.
Lehet hogy igaz de 0% esélyt látok arra hogy Bojant eladná a Barca. És ha Rosell még hajlana is rá Pep és a többiek megálljt parancsolnának.
Azért ha valóban 22M-t adnának érte, sztem elkéne adni, gondolkodás nélkül. Meg abban sem vagyok biztos, h Pep annyira ragaszkodna hozzá.
neobarca
Director del Fútbol

2010.11.02. 12:25:43

Ede72 írta:
ab1daL írta:
Lionel85 írta:Nem tudom mennyire hihető lap a calciomercato, mindenesetre megszellőztette, hogy a Juve vinné Bojant.

http://olasz-foci.hu/atigazolasi-hirek/ ... a-barcanak
Sporton is olvasható ez a cikk. 22 milla nem kis pénz, de remélem nem lesz elküldve. (bár halkan megjegyzem ,talán akkor kapu nyílna Keirrison kollega előtt is, de maradjon csak Krkic! )
HA ez igaz, akkor nagyon gyorsan túl kellene adni rajta, nehogy másnak is felűtnjön, hogy nem is olyan agy tehetség, mint ahogy azt évek óta mondogatják róla....
Egyet értek a kollegával! Szerintem sem akkora tehetség mint amennyire kikiáltották! Bár emberileg én nagyon csípem őt! De szerintem ide több kell. Mellesleg én Keirrison-t sem gondolom egy világklasszisnak. Én Rosselék helyében nem hívnám vissza hanem beszélnék a klubbal és elcserélném elcserélném Neymarra... Max még 5milka plussz. Szerintem ő jobban beleillene a csapatba...
MessiFan
Llegenda del Barça

2010.11.02. 12:24:15

LG írta:Nem hinném, h komoly a hír. Még annyi annyi igazság lehet is, h a Juve érdeklődik iránta, de 22M-t pont a mostanában elég spórolós Juventus hülye lenne adni érte. Úgy gondolom, h szegény Bojanért jelenleg örülhetnék, ha 5M-t kapnánk. Mert igaz, h fiatal, és tehetséges, de mostanában borzasztó gyenge, sajnos.
Lehet hogy igaz de 0% esélyt látok arra hogy Bojant eladná a Barca. És ha Rosell még hajlana is rá Pep és a többiek megálljt parancsolnának.
Barcaman14
Director del Fútbol

2010.11.02. 12:23:11

ab1daL írta: Sporton is olvasható ez a cikk. 22 milla nem kis pénz, de remélem nem lesz elküldve. (bár halkan megjegyzem ,talán akkor kapu nyílna Keirrison kollega előtt is, de maradjon csak Krkic! )
22 milla valóban nem kis pénz. De továbbra is amellett vagyok, hogy türelem! Nem bánjuk meg sztem ha most nem adjuk el!
Egyébként meg Keirrison eléggé harmatos. Kölcsön lett adva több helyre, de sehol nem állta meg a helyét. Most a Santosnál van de ahogy tudom ott sem remekel!
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Ede72
Jugador d'estrella

2010.11.02. 12:19:44

ab1daL írta:
Lionel85 írta:Nem tudom mennyire hihető lap a calciomercato, mindenesetre megszellőztette, hogy a Juve vinné Bojant.

Sporton is olvasható ez a cikk. 22 milla nem kis pénz, de remélem nem lesz elküldve. (bár halkan megjegyzem ,talán akkor kapu nyílna Keirrison kollega előtt is, de maradjon csak Krkic! )
HA ez igaz, akkor nagyon gyorsan túl kellene adni rajta, nehogy másnak is felűtnjön, hogy nem is olyan agy tehetség, mint ahogy azt évek óta mondogatják róla....
LG
Az Év fórumozója 2016

2010.11.02. 12:18:12

Nem hinném, h komoly a hír. Még annyi annyi igazság lehet is, h a Juve érdeklődik iránta, de 22M-t pont a mostanában elég spórolós Juventus hülye lenne adni érte. Úgy gondolom, h szegény Bojanért jelenleg örülhetnék, ha 5M-t kapnánk. Mert igaz, h fiatal, és tehetséges, de mostanában borzasztó gyenge, sajnos.
ab1daL
Director del Fútbol

2010.11.02. 12:16:45

SuperMessi
Capitá del Barça

2010.11.02. 12:13:33

Initom írta:

22 millió...hm...:) :twisted:
DV7 volt 40....Ez elég erős ajánlat bár előtte még az élet és ha el is menne tuti h jönne egy Suarez vagy Forlan szintű playa helyette. Én azt hiszem akkor se engedném....
Initom
Entrenador del Barça

2010.11.02. 10:11:47

22 millió...hm...:) :twisted:
Abi & Tito
Tocy
Director del Fútbol

2010.11.02. 10:11:45

Mindenki írja szépen alá és köszönjük szépen!
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.11.02. 10:09:42

Nem tudom mennyire hihető lap a calciomercato, mindenesetre megszellőztette, hogy a Juve vinné Bojant.

Kép
Kép
Kép
Barcaman14
Director del Fútbol

2010.10.29. 17:58:45

Szerintem olyan húzóember sosem lesz mint pl Messi vagy Xavi. Egyáltalán nem az a típus szerintem. De az biztos hogy pár év múlva simán e tudnám képzelni mint első számú középcsatár. Igenis van olyan jó hogy nálunk játsszon. Azért nem lehet túl könnyű, hogy általában az utolsó húsz percre bedobnak. Ez nem elég ahhoz hogy valakiből kihozzuk a maximumot. Persze nem azt mondom hogy pl Villa kerüljön a cserepadra, de azért ennél jóval több játéklehetőséget kéne biztosítani Krkicnek.
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
barcafan0911
Entrenador del Barça

2010.10.29. 17:08:53

Tocy írta:Most már tényleg kezd sok lenni abból h minden meccse után az van hogy ez most gyenge volt, de majd belejön...gólt nem tud rúgni, összjátékban is nulla..akkor minek? Egyszerűen sok neki a Barca, most már szerintem ez egyre nyilvánvalóbbá válik, a tavaly év végi formája volt a különleges, és az azóta tartó inkább a valós...persze Jeffrennél még így is többre tartom, mert hogy az a srác mit keres egy spanyol nagycsapatnál arról fogalmam sincs. De Bojannak is valami Villarreal, Sevilla vagy ilyesmi kéne, aztán meglátjuk hogy ott mit tud...akár mehetne Valenciába, ott kezdő is lehetne akár.
Én még mindig azt mondom hogy bizalom kérdése. Tud ő barca szinten játszani, maradjon csak itt 32 éves koráig. Érthető hogy a játékos kicsit görcsös a világ legjobb klubjában több millió szurkolóval háta mögött. Na meg Pep, aki nem favorizálja őt annyira mint a kicsi pedróját. Villa is jól játszik, görcsös, de idővel majd belejön. Bojannak is csak időre és bizalomra lenne szüksége. Valóban megoldás lehetne hogy kölcsön adjuk egy top klubnak, de félő hogy akkor már nem térne vissza. Mindenesetre én még látom benne a tehetséget és hiszem hogy meghatározó játékosa lehet még a barcának. :roll:
A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. :wink:
Tocy
Director del Fútbol

2010.10.27. 17:45:31

Most már tényleg kezd sok lenni abból h minden meccse után az van hogy ez most gyenge volt, de majd belejön...gólt nem tud rúgni, összjátékban is nulla..akkor minek? Egyszerűen sok neki a Barca, most már szerintem ez egyre nyilvánvalóbbá válik, a tavaly év végi formája volt a különleges, és az azóta tartó inkább a valós...persze Jeffrennél még így is többre tartom, mert hogy az a srác mit keres egy spanyol nagycsapatnál arról fogalmam sincs. De Bojannak is valami Villarreal, Sevilla vagy ilyesmi kéne, aztán meglátjuk hogy ott mit tud...akár mehetne Valenciába, ott kezdő is lehetne akár.
Capon
Llegenda del Barça

2010.10.27. 17:13:28

felician333 írta:ó hát akkor ilyen alapon azért veszítünk meg játszunk döntetlent,mert ő is ott van a pályán? azért ez kicsit túlzás...
Hát végül is így is fel lehet fogni :)

De szerintem arra célzott hogy eddig semmit nem tudott hozzátenni a csapat játékához.

Nem azt mondom, hogy neki kell megnyernie a meccseket rajta múlik mi történik a pályán, de azért az szerintem nem túl nagy elvárás vele szemben hogy legalább 1-2 jó megoldást lássunk tőle ha már gólt nem tud rúgni.
Bár tegnap halálra idegesített a riporter a meccs alatt néha le is kellet némítanom mert agyvérzés kerülgetett a sok hülyesége miatt, de még ez a marha is látta hogy Bojan szenved. Mikor labdát kapott mindig volt rajta 1-2 védő és így sok mindent nem tudott kezdeni. de mikor szabadon állt senki nem volt a közelében akkor is az első dolga az volt hogy bevigye a játékszert 3-4 védő közé azt hitte ő Messi.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
felician333
Barça B

2010.10.27. 16:24:03

ó hát akkor ilyen alapon azért veszítünk meg játszunk döntetlent,mert ő is ott van a pályán? azért ez kicsit túlzás...
kristop
Entrenador del Barça

2010.10.27. 16:07:06

igazából tényleg az a baj, hogy akármikor kapja meg a lehetőséget kezdőként ebben az idényben, egyszerűen szinte mínusz egy ember, mindig veszélytelenek vagyunk és gyengék vele. aztán pihen egy pár meccset, pep megint berakja (mert biztos jól dolgozik edzésen, meg hajt), és megint leszerepel. ennél több lehetőséget egyszerűn nem érdemel ilyen teljesítménnyel. sajnálom, és remélem hogy amikor a csapat elkapja a fonalat, akkor ő is.

ezeken a meccseken kezdett:
FC Sevilla - FC Barcelona 3 : 1
FC Barcelona - FC Sevilla 4 : 0
FC Barcelona - Hércules CF 0 : 2
FC Barcelona - Sporting de Gijón 1 : 0
FC Barcelona - RCD Mallorca 1 : 1

itt látszik, hogy csak a második sevilla elleni meccsen voltunk értékelhetőek, amikor ő kezdett a csatársorban. bajnokságban kétszer botlottunk, mindkétszer kezdett és a harmadik meccsén is csak egy egynullás meccs jött össze.
Lezárt