Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
De ugy tuniknem kapnak megint golt.( remélem elkiabálom) már 9. meccs lenneEnrique írta:Még mindig nem bírtak gólt rúgni a M.Citynek-szal nem lehetetlen továbbjutnunk.
Nagyon nem jó a helyzetkihasználásuk!
én nem tok róla, lehet h csak pihentetik. de minden megtörténhet.....Chris írta:most néztem, hogy a city ellen a drogba még a cserepadon sincs, talán ő is sérült???!!!!!
valaki tud erről többet????
Azért cóla kozelsem akkora zsugás, mint robben.Barcaforever írta:Nem szabad iet mondani,de nekünk ez jól jöhet.De legfeljebb jáccik helyette Joe Cole.Szal.......ronaldo írta:Robben a hétvégén megsérult es igy valoszinü hogy nem fog játszani ellenunk. Tudom hogy ilyet nem illik kivánni de remélem hogy a visszavágon se fog játszani mert nagyon jo játékos.
Nem szabad iet mondani,de nekünk ez jól jöhet.De legfeljebb jáccik helyette Joe Cole.Szal.......ronaldo írta:Robben a hétvégén megsérult es igy valoszinü hogy nem fog játszani ellenunk. Tudom hogy ilyet nem illik kivánni de remélem hogy a visszavágon se fog játszani mert nagyon jo játékos.
Na igen,bár mondjuk túl sok alternatíva nem lesz a védelem tengelyében,csak Oleguer,meg Puyol,végső esetben Marquez....És Oleguert én nemzetközi szinten kicsit gyengusznak érzem...Blasko írta:" Meg hát nem a csatárt állíják a védőre, hanem fordítva."
Szándékosan írtam így, gondoltam Rijkaard-nak van annyi esze hogy ne a leglassúbb játékost állítsa rá Drogbára vagy Gudjonsenre![]()