Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
persze h ki lettél röhögve, ezután is ki leszel. egy klub sikerességét a pályán elért eredményei, a kupák száma határozza meg. ezért volt vicces, hogy pont itt példálózol a uniteddel. 463272 milliós szponzoruk van, kit érdekel? mire mentek vele?Nero. írta:Ezt a múltkor én is megmertem említeni, de kilettem röhögve hogy hogy lehet szóbahozni a Unitedet egy Barca-fórumon, hogy miért arra nem kaptam választ.![]()
..nem indulni és kiesni, nem megnyernipep71 írta:MU 71 millió, közben BL-ben sem indulnakBarcelona 35 millió..ok, tudom, hogy a United, a legértékesebb angol fociklub és világszerte is az egyik legtöbb szurkolóval rendelkező egyesület, de ez óriási különbség és az ő javukra.Pont, hogy fordítva kéne lennie
fizetések meg az egekben,jövőre ennél sokkal komolyabb mezszponzor kellene
Ezt a múltkor én is megmertem említeni, de kilettem röhögve hogy hogy lehet szóbahozni a Unitedet egy Barca-fórumon, hogy miért arra nem kaptam választ.pep71 írta:MU 71 millió, közben BL-ben sem indulnakBarcelona 35 millió..ok, tudom, hogy a United, a legértékesebb angol fociklub és világszerte is az egyik legtöbb szurkolóval rendelkező egyesület, de ez óriási különbség és az ő javukra.Pont, hogy fordítva kéne lennie
fizetések meg az egekben,jövőre ennél sokkal komolyabb mezszponzor kellene
http://www.eurobarca.hu/index.php?menu=hir&id=17263hajnesz írta:Viszont azt is figyelembe kell venni, hogy én pl. hiába szeretnék évente 200milliót kapni, ha nincs olyan cég, aki engem szponzorálna ennyiért.
A tényen nem változtatt,hogy az utóbbi évtized legeredményesebb csapataként messze nem a miénk a legjobban fizető szponzor.Lehet,hogy ez másnak csak vágy,nálam ELVÁRÁS!Normandia írta:A -25 milla max a vágyainkhoz képest minusz. Úgy emlékszem, hogy új szerződést nem tudtunk kötni ez évtől, ezért marad még egy évig az arab vonal. Több mint a semmi, jövőre meg kötünk mással.ntibi67 írta:Megint bebizonyította a vezetőségünk a rátermetségét.
Meglebegtették az új szponzor érkezését 60 M
Maradt a régi 35 M
Tehát mínusz 25M indulunk
Választások előtt Bartoék váltig állították, hogy van egy 60 milliós ajánlat a Qatartól, és ha új elnök lesz majd, akkor ők is aláírhatják, vagy kereshetnek saját szponzort. Azt valamiért aztán mégse írták alá - pedig nyertek -, és a 2-3 60 millás ajánlatból, amiről szó volt, lett semmi. Azért ez tényleg cink, az Amazon is 45-öt adna max, mi meg 60-65 körül akarunk. Nem tudom, hogy nem volt egyáltalán 60-as ajánlat, és akkor ott kamuztak, vagy volt, csak valamiért mégse sikerült megkötni..Normandia írta:A -25 milla max a vágyainkhoz képest minusz. Úgy emlékszem, hogy új szerződést nem tudtunk kötni ez évtől, ezért marad még egy évig az arab vonal. Több mint a semmi, jövőre meg kötünk mással.
A -25 milla max a vágyainkhoz képest minusz. Úgy emlékszem, hogy új szerződést nem tudtunk kötni ez évtől, ezért marad még egy évig az arab vonal. Több mint a semmi, jövőre meg kötünk mással.ntibi67 írta:Megint bebizonyította a vezetőségünk a rátermetségét.
Meglebegtették az új szponzor érkezését 60 M
Maradt a régi 35 M
Tehát mínusz 25M indulunk
Igen, Ezen és is elgondolkodtam. Mondjuk úgy, hogy objektíve nehezebb bajnokságot nyerni, szubjektíve meg nehezebb BL-t nyeri, mert ahhoz több szerencse kell.Veidt_madridista írta:Res: de ez ketelu fegyver, mert a bajnokságban pont hogy belefér akar tobb hiba is, de a BL-ben egy elrontott meccsel vege lehet Mindennek.
Nyilván presztízsét tekintve - köszönhetően a sok reklámnak és körítésnek, valamint az egyenes kiesés varázsának - a BL rangosabb, ezzel együtt a legerősebb bajnokságot nyilván sokkal nehezebb megnyerni, ahogy azt már Mou is megállapította...mess2009 írta:látom ugyan, hogy a polémia két emberes de egy dologban mégis engedtessék meg: melyik a jelentősebb sport(üzleti?!) érdem? a Liga vagy a BL.?
eddig azt hittem ez evidens. mármint, hogy a BL. de úgy látom a fociban nincsenek evidenciák.
csak egy próba: a BL. a (nemzeti)bajnokságok győztesei -és helyezettjei- külön megmérettetése! az azt jelenti, hogy a bajnokok közül melyik a legjobb ....van sok jó bajnok de melyik a legjobb!!
nekem ennyi is elég egy szerényen tárgyilagos értékrendhez miszerint a BL. trófea az európai elit nemzetek közötti megmérettetésének a díja és ilyenformán rangban és értékben a nemzeti bajnokságok trófeái felett áll.
Úgy emlékszem azt írtad ha nem verjük meg a Realt jössz egy sörrel.recrea írta:
A témát meg Te hoztad fel az Adriano topikbanAzt is, h én jövök egy sörrel a dolog miatt.