Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Nóbi kicsit régebb óta poroszkál az eurobarcán, mint te...Zozzy 5 írta:Eltévesztetted a topicot...Nóbi írta:pápá Capello, pápá real madrid![]()
OFF: Egyébként úgylátom, nagyon sok új ember van, kérnélek titeket, hogy olvassatok vissza egy kicsit, és amit már megtaláltok, azt ne írjátok le még1szer. És mindent a megfelelő topikba pls.
köszi.
"Nagyon jó" volt a méregerős francia bajnokság zsinórban hatodszorra bajnoki címet szerző együttesében... Szerintem a Lyon még egy törött lábú balhátvéddel is ugyanannyi pontot szerzett volna.Slither írta:VB előtt is nagyon jó volt a Lyonban.grecki írta:
Én fanyalgok kicsit, persze örülök, mert a szélsőhátvéd posztja volt szerintem a legfontosabb lyuk, amit be kellett tömni. Ugyanakkor én semmi extrát nem látok ebben a fazonban. 28 évesen eddig 22-szer szerepelt a francia válogatottban, a vb-ig nem is nagyon lehetett hallani róla. Csak kicsivel több pénzt kellett volna kiadni Alvesre, aki véleményem szerint sokkal, de sokkal nagyobb hasznára vált volna a csapatnak...
Mindenesetre azért örülök, hogy egy újabb játékossal gazdagodott a klub, és remélem minél előbb rámcáfol Erik, a Viking...
Alves meg nem kicsivel, hanem sokkal drágább lett volna, legalább 10 millával.
Eltévesztetted a topicot...Nóbi írta:pápá Capello, pápá real madrid
erre már én is gondoltam, hogy korrekt áron eladjuk Decot az Internek, és cserébe "megkérjük őket " hogy hagyják Chivut.Zsoma írta:Részemről nem hiányzik Lampard, a fizetése is jelentősen megterhelné a büdzsét, és egy újabb dudás lenne a csárdában, pedig már így is van belőlük pár. Txiki helyében én Deco-t Chivu-ért áldoznám be, méghozzá felajánlanám az Internek, nem zárkóznék el a tárgyalástól, cserébe viszont Morattiékat visszaléptetném Chivu megvételétől...
Semmi értelme nem lenne idehozni LAmpardot.Ha marad a jelenlegi felállás,ha nem.Lampard nem illik bele a spanyol fociba.Ha megváltozik a felállás és jönne Lampard, akkor a kp-n Toure és Lampard lennének, tehát se Xavi,se Ini nem játszanának és ez tudjuk h nem történhet meg. A másik lehetőség h jön Deco helyére és marad a felállás.EZ se hiszem h bevállna.Csak felesleges pénzkidobás lenne.Nagyon valószínű h így akarja felemelni a fizetését a cselzinél.Amúgy is, a cselzi vezetősége se hülye.2-3 fontos ember köré épül a csapatuk és ezek egyike Lampard.Barcaforever írta:Ez a Lampard téma kamu, h Deco helyére jönne?Nem tudom a Henrys project is így indult.
Boccs, igazad van. Lusta voltam visszaolvasninoname írta:Uccsó off:Olvassatok már vissza.Az egész csak egy félreértés volt!Én nem spanyolul, hanem románul fordítottam a címet.
Románul így lenne az h Abidal a BArca játékosa:Abidal este jucator al Barcei
Ez majdnem úgy van mint a spanyol
VB előtt is nagyon jó volt a Lyonban.grecki írta:
Én fanyalgok kicsit, persze örülök, mert a szélsőhátvéd posztja volt szerintem a legfontosabb lyuk, amit be kellett tömni. Ugyanakkor én semmi extrát nem látok ebben a fazonban. 28 évesen eddig 22-szer szerepelt a francia válogatottban, a vb-ig nem is nagyon lehetett hallani róla. Csak kicsivel több pénzt kellett volna kiadni Alvesre, aki véleményem szerint sokkal, de sokkal nagyobb hasznára vált volna a csapatnak...
Mindenesetre azért örülök, hogy egy újabb játékossal gazdagodott a klub, és remélem minél előbb rámcáfol Erik, a Viking...
lehet hogy ez katalán, azt nem tudom... de hogy a spanyol nyelvben are, és aceasta só nincs az biztosnoname írta: Sztem nézz utána.![]()
este=van
are=van neki
aceasta=ez
Ez az uccsó off.noname írta: Sztem nézz utána.![]()
este=van
are=van neki
aceasta=ez
De jobb lenne hagyni ezt a témát, a lényeg h Abidal a miénk legyen.