Barca Igazolások 2009-2010
Ribery ha elhagyja a Bayernt valószínű Spanyolországba szerződik.
Most olvastam a nemzetisport onlineon! Tudom, h egy megbízhatatlan oldal, de azért mertem idézni Őket, mivel Ők is a TF1-nek adott nyilatkozatát hozták le
Meglátjuk, hogy alakul a sorsom. Hogy őszinte legyek, fogalmam sincs, mi lesz. Nem könnyű kezelni a helyzetemet. Kétezer-tizenegyig van szerződésem a Bayernnel, ahol jól érzem magam. Nem szeretnék konfliktusba kerülni, két nagyszerű évet töltöttem Münchenben.”
„Ha távoznom kell, biztosan nem megyek Angliába, mert ugyanolyan az éghajlata, mint Németországnak” – tette hozzá a francia játékos.
Franz Beckenbauer, a Bayern München elnöke szeretne pontot tenni Ribéry ügyének végére.
„Két megoldást látok Ribéry ügyében. Vagy meghosszabbítjuk a szerződését, hogy biztosan nálunk maradjon, vagy elengedjük – mondta Beckenbauer. – Remélem, hogy marad, mivel Lionel Messi és Cristiano Ronaldo mellett a világ egyik legjobbjának tartom. Ám ha távozni akar, nehéz lesz megállítanunk.”
Most olvastam a nemzetisport onlineon! Tudom, h egy megbízhatatlan oldal, de azért mertem idézni Őket, mivel Ők is a TF1-nek adott nyilatkozatát hozták le
Meglátjuk, hogy alakul a sorsom. Hogy őszinte legyek, fogalmam sincs, mi lesz. Nem könnyű kezelni a helyzetemet. Kétezer-tizenegyig van szerződésem a Bayernnel, ahol jól érzem magam. Nem szeretnék konfliktusba kerülni, két nagyszerű évet töltöttem Münchenben.”
„Ha távoznom kell, biztosan nem megyek Angliába, mert ugyanolyan az éghajlata, mint Németországnak” – tette hozzá a francia játékos.
Franz Beckenbauer, a Bayern München elnöke szeretne pontot tenni Ribéry ügyének végére.
„Két megoldást látok Ribéry ügyében. Vagy meghosszabbítjuk a szerződését, hogy biztosan nálunk maradjon, vagy elengedjük – mondta Beckenbauer. – Remélem, hogy marad, mivel Lionel Messi és Cristiano Ronaldo mellett a világ egyik legjobbjának tartom. Ám ha távozni akar, nehéz lesz megállítanunk.”
Off:
Fecooo!!! Bocsánat, most néztem rá csak a privát üzenetekre... annyira azt nem figyelem!
Kösszi a segítséget, neked is meg socio66-nak is, mindjárt megcsinálom!
Megakartam keresni még múltkor amikor Slither-től lefoglaltam a képet, hogy miként kell berakni, de nem volt időm rá...
Kösz mégegyszer!
Szerk: na így azért tényleg jobb

Fecooo!!! Bocsánat, most néztem rá csak a privát üzenetekre... annyira azt nem figyelem!
Kösszi a segítséget, neked is meg socio66-nak is, mindjárt megcsinálom!
Megakartam keresni még múltkor amikor Slither-től lefoglaltam a képet, hogy miként kell berakni, de nem volt időm rá...
Kösz mégegyszer!
Szerk: na így azért tényleg jobb

Én is örülnék, ha maradna. Nem tudom, hogy igaz-e. Az is lehet, hogy az újságírók unalmukban most épp ezt találták kicsaba86 írta:Remélem nemigaz amit írsz!!!!
Mert szerintem Yaya-t NEM szabad elengedni! Ő a világ egyik legjobb KVK-ja! Nem kell nekünk senki a helyére!!!

Touré és Fabregas a sport.es -en.gonosz írta:Ez micsoda? Ezt hol olvastad? Remélem nincs benne semmi igazságtartam... :S Azt hittem, hogy Yayaról nem fognak szólni az átigazolási hírek. Nem hiszem, hogy ő távozna, miért menne el? Miért menne az Arsenalba??Mikaos írta: 1. Yaya Touré átigazolása Arsenalba a testvére mellé.
Masche pedig elmundo, de asszem sport.es-en fenn volt régebben. Illetve a sokak által nem kedvelt goal.com-on is fenn vannak ezek a hírek.
off:socio66 írta:Ezekről kár is beszélni,Yaya az egyik legértékesebb játékosunk és teljesen biztos vagyok benne,hogy semmi pénzért nem eladó.Asys írta:Én Toure-t semmi pénzért nem engedném el!
Jó Mascherano, de Yaya jobb!
Egyébként Asys,
http://img34.imageshack.us/img34/6637/avatarhlv.jpg
ezt a linket tedd az aláírásodba két ilyen közé:
Szívesen Asys

On:
örülök, h a ibra-cikk ilyenre sikerült, kicsit megnyugtató...

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Fecooo 2009.06.08. 10:40:59-kor.
Ezekről kár is beszélni,Yaya az egyik legértékesebb játékosunk és teljesen biztos vagyok benne,hogy semmi pénzért nem eladó.Asys írta:Én Toure-t semmi pénzért nem engedném el!
Egyébként Asys,
http://img34.imageshack.us/img34/6637/avatarhlv.jpg
ezt a linket tedd az aláírásodba két ilyen közé:
Én Toure-t semmi pénzért nem engedném el!
-
- Jugador d'estrella
Ez micsoda? Ezt hol olvastad? Remélem nincs benne semmi igazságtartam... :S Azt hittem, hogy Yayaról nem fognak szólni az átigazolási hírek. Nem hiszem, hogy ő távozna, miért menne el? Miért menne az Arsenalba??Mikaos írta: 1. Yaya Touré átigazolása Arsenalba a testvére mellé.
Més que un club!!! CsakaBarca!!!!
Egy érdekes dologról még nem beszéltünk. A katalán és angol sajtó egyre hangosabb Mascherano esetleges érkezésétől.
Hogy mik erősítik ezeket a feltételezéseket?
1. Yaya Touré átigazolása Arsenalba a testvére mellé.
2. Fabregas helyére menne, aki valszeg a Milanba tart (Kaká helyére)
3. Nekünk Yaya Touré helyére kellene egy minőségi vkp., aki vszeg Mascherano lenne.
Ezek mind feltételezések (bár a Kaká-ügy kezd kiforrni), és nyilván Masche érkezése csak B-terv formájában létezhet, mert -gondolom- Touré megtartása az elsődleges. Mindenesetre furcsa módon van logika a 4 játékos mozgásában, egyedül a Liverpool középpályájára nincs (X.Alonso és Masche is elmenne?). Na, mindegy. Csak gondoltam, feldobom a témát, mert a csatárügyek döglődnek
+ ha komolyan vesszük Laporta 3-4 játékos érkezését, akkor abból 2 védő, 1 csatár... és 1 kp??
Hogy mik erősítik ezeket a feltételezéseket?
1. Yaya Touré átigazolása Arsenalba a testvére mellé.
2. Fabregas helyére menne, aki valszeg a Milanba tart (Kaká helyére)
3. Nekünk Yaya Touré helyére kellene egy minőségi vkp., aki vszeg Mascherano lenne.
Ezek mind feltételezések (bár a Kaká-ügy kezd kiforrni), és nyilván Masche érkezése csak B-terv formájában létezhet, mert -gondolom- Touré megtartása az elsődleges. Mindenesetre furcsa módon van logika a 4 játékos mozgásában, egyedül a Liverpool középpályájára nincs (X.Alonso és Masche is elmenne?). Na, mindegy. Csak gondoltam, feldobom a témát, mert a csatárügyek döglődnek

+ ha komolyan vesszük Laporta 3-4 játékos érkezését, akkor abból 2 védő, 1 csatár... és 1 kp??
-
- Capitá del Barça
„Eddig Itália földjén lőtte a góljait… és szerintünk jövőre is ott fogja – de legalábbis nem Barcelonában…”
A cikkből nagyon tetszik az utolsó mondat, remélem tényleg így lesz. Ő az egyik legunszimpatikusabb játékos számomra. Tudását elismerem de nem illik ő ide de ha véletlenül mégis ide jön akkor elfogadom Pep döntését, mert ő tudja a legjobban mit csinál.
A cikkből nagyon tetszik az utolsó mondat, remélem tényleg így lesz. Ő az egyik legunszimpatikusabb játékos számomra. Tudását elismerem de nem illik ő ide de ha véletlenül mégis ide jön akkor elfogadom Pep döntését, mert ő tudja a legjobban mit csinál.
-
- Jugador d'estrella
Bojant én is szeretném többet látni. SZerintem is egy balhátvéd mindenképp kell és én Abidalt hagynám padon. Szélső is kellhet, nem árt. Én még hozzátenném azt is, hogy Alves helyettesének is kell valaki. Sztem pont ezért említett Laporta 3 vagy 4 embert....Devid16 írta:
ON:
igazolni meg max balhátvéd meg egy szélső...mert végre BOJANT akarom a csapatba![]()
egyébként Silva nem a reállal van egy húron?
Més que un club!!! CsakaBarca!!!!
Ribery is szereti a hetest!ge3yra írta:Adjuk el Guddy-t és vegyük meg Silva-t.Végre jó lenne egy igazi "hetest" látni barca mezben.

"A játék az nem játék!"-Terence Hill
Véleményem szerint Maxwell és Fabregas megvétele lenne a legésszerűbb!Ezáltal egy balszélsőt is nyernénk mert Iniesta ott is nagyon nagy ász!Ha Eto'o elmegy(nem szeretném) akkor szükség lesz Agüerora esetleg Riberyre....
Remélem ide jön ! Vele azért sokat erősödnénk bal oldalt !Franck Ribery továbbra sem tudja, hogy jövőre melyik klubcsapatnál fog játszani.
A Bayern München francia válogatott szélsője Európa legkeresettebb labdarúgói közé tartozik, de Uli Hoeness és Louis van Gaal is szeretné megtartani a bajorok karmesterét.
A többek közt a Manchester United és a Chelsea által is csábított játékos ennek ellenére ködösen válaszolt az újságírók azon kérdésére, hogy a következő idényben melyik klubcsapatnál fog focizni.
"Őszintén szólva nem tudom," - nyilatkozta Ribery. "De ezt a kérdést mostanság én is sokszor felteszem magamnak."
FORRÁS! MINDIG!!
- Fernando
- Llegenda del Barça
Dehogynem. Ezért nemértek itt egyeseket.Devid16 írta:egyébként Silva nem a reállal van egy húron?
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
-
- Jugador d'estrella
Bocs az OFF ért de ezt muszáj....szóval ezt a fifa kitalálta, hogy legyen egy 6+5ös szabály és akko ezt tegyük fel 2010be bejelentik hogy a 2011es szezonba ezt beküdjük?...aki nem teljesíti azzal meg mit csinálnak?
nem indul majd az inter meg az arsenal a bajnokságba nem?
hasonló baromságnak tartom mint amit az F1ben csinálnak
össze kéne kötni őket...
ON:
igazolni meg max balhátvéd meg egy szélső...mert végre BOJANT akarom a csapatba

ON:
igazolni meg max balhátvéd meg egy szélső...mert végre BOJANT akarom a csapatba

Szvsz Silva lenne a tökéletes választás a bal szélre:
- fiatal
- gyors
- technikás
- nagyon tud lőni...(emlékezzetek pár éve a chelsea-nek miet lőtt!)
- olcsóbb, mint ribéry, ezzel jobban is illene a klub filozófiájába
- és a legfontosabb, hogy spanyol. lassan ugyanis minden akadály elhárul és a fifa be fogja vezetni a 6+5ös szabályt (legalább 6 hazai játékos a kezdőben). így is jobban állunk hazai játékosokkal mint a legtöbb sztárklub, de aki korán kel........főleg h eszerint a szabály szent Messi nem számítana spanyolnak! Addig kéne erre gondolni, amíg a többiek (pl Real, Inter, Chelsea) nem teszik
- fiatal
- gyors
- technikás
- nagyon tud lőni...(emlékezzetek pár éve a chelsea-nek miet lőtt!)
- olcsóbb, mint ribéry, ezzel jobban is illene a klub filozófiájába
- és a legfontosabb, hogy spanyol. lassan ugyanis minden akadály elhárul és a fifa be fogja vezetni a 6+5ös szabályt (legalább 6 hazai játékos a kezdőben). így is jobban állunk hazai játékosokkal mint a legtöbb sztárklub, de aki korán kel........főleg h eszerint a szabály szent Messi nem számítana spanyolnak! Addig kéne erre gondolni, amíg a többiek (pl Real, Inter, Chelsea) nem teszik

Your village called. Their idiot is missing.
Az elején nem értettem egyet a forum szigorítással de ez már nálam is kiveri a biztsítékot... Vidic, de nyilván mikor 7 belső bekket játszani tudó játékosunk van ebből 4 en világkalsszis szinten... Fabregas akiért megmondta Txiki nem ad sok pénzt mert elárult minket, ráadásula z évek óta épülő Arsenal legfontosabb alappillére...giefLove írta:Mi ezen a reális? Azt a 100 milliós határt told ki, vagy szűkítsd az új nevek listáját...CsacsMate írta:Hali!
Szerintem így kéne igazolni. Reálisan 100 millión belül
Valdes - Jorquera
Alves - Pique - Puyol(Vidic) - Lahm(Abidal)
Xavi - Touré(Keita,"Fabregas") - Iniesta
Messi - Etoo(Ibra(bár ez nem létfontosságú)) - Henry(Ribery v. Silva)
És úgy általában miért költene a VILÁG legjobb futball csapata 100 millió eurót a válság alatt egy triplázós idény után, léynegi távozó vagy nagy sérült nélkül??? Ez abszurd és az életben ilyen nincs, max a fifa09 ben.
http://www.nemzetisport.hu/spanyolfoci/ ... 40091.html
Messi-n múlik az átigazolás? nem is tudtam, h ilyen nagy hatalma van
jöjjön, várjuk szerettel
(ha lehet hinni a hírnek, akkor a real-ba nem fog menni, csak ide, ha eligazol vmikor
)
Messi-n múlik az átigazolás? nem is tudtam, h ilyen nagy hatalma van

jöjjön, várjuk szerettel

(ha lehet hinni a hírnek, akkor a real-ba nem fog menni, csak ide, ha eligazol vmikor

Ezek után nem hiszem,h akár Gudjohnsen vagy Hleb is maradna. Azért ők is egy történelmet író csapat tagjai voltak.Bogika87 írta:Háháhá mi lenne ha mindegyik csapat igy árulná a játékosait![]()
![]()
![]()
http://www.tv3.cat/videos/1249029
Kissé mocsok![]()
Mi ezen a reális? Azt a 100 milliós határt told ki, vagy szűkítsd az új nevek listáját...CsacsMate írta:Hali!
Szerintem így kéne igazolni. Reálisan 100 millión belül
Valdes - Jorquera
Alves - Pique - Puyol(Vidic) - Lahm(Abidal)
Xavi - Touré(Keita,"Fabregas") - Iniesta
Messi - Etoo(Ibra(bár ez nem létfontosságú)) - Henry(Ribery v. Silva)
- Deus
- Boixos Nois
az az érzésem, hogy ez most kicsit szemétség volt tőlük nemde? paródia ideoda, akkor is nem kellett volna szerintem, mert az illetőknek rosszul érintene ez a videó...Bogika87 írta:Háháhá mi lenne ha mindegyik csapat igy árulná a játékosait![]()
![]()
![]()
http://www.tv3.cat/videos/1249029
Kissé mocsok![]()