Barca Igazolások 2009-2010
Touré nem is értem hogy kerülhet olyan helyzetbe, hogy mások ajánlatát kelljen figyelnie...kb. jelenleg a legjobb védekező középpályás a világon! Nem fogja pótolni Mascherano sem, és más sem. Vállalta a védőmunkát is, mindent megtett Pepnek. Év elején tűrte azt is, hogy a semmiből megjelenő Sergio többet játszhat mint ő, aki a nagyon rossz idényünkben is kiemelkedően játszott. Ha nem kap elég figyelmet, akkor meg is érdemli a csapat hogy elveszítse! Hihetetlen...
Csak nehogy úgy járjunk mint a Real Makelelé-vel. Utólag bánhatjuk a dolgot majd...
Csak nehogy úgy járjunk mint a Real Makelelé-vel. Utólag bánhatjuk a dolgot majd...
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
Etoonál az a legérdekesebb, h annyira a szurkolók sem ragaszkodnak hozzá, legalább is vmelyik katalán újság szavazásán Etoo távozására és Ibra érkezésére szavaztak. Nem hiszem, h a játékával ne lennének elégedettek, sztem inkább a nyilatkozatai és a nagy ambiciói okozzák a problémát.Eto'o-nál már nem vagyok ennyire magabiztos, nekem nem tetszett Laporta nyilatkozata. Nekem kicsit olyan, mintha előre "mentené" magát, ha rajta múlna hosszabbítana, de nem rajta múlik... így ne őt vegyék elő a következő elnökválasztás előtt. Azért remélem megegyeznek vele.
tónit állítólag a milan akarja...Fluwy írta:Egy ujjabb név: Luca Toni
32 éves most Gomez miatt lehet eljönne. Padon jó lenne, egy két fejesgólra bejönne...
Na ez nem az én ötletem!
Én Ribery helyett Silvát hoznám!
Guddy helyett meg valami Keita tipust.
Meg egy csatár!
3 igazolás elég lenne, a 4. igazolás Hleb feltámadása! Bizzunk benne! Jó a srác!
Touré maradjon! Jobb, mint Mascherano! Ideje, hogy felismerje a vazetőség, hogy a SZIKLA alapember!
- baas11
- Entrenador del Barça
Hát én ebbe nem tudnék ilyen könnyen belenyugodni.....ha Toure-t elkúrjuk miközben mindenki Eto'o szokásos évvégi rinyálásával van elfoglalva...nagyon pipa leszek ,Yaya sokkal nagyobb megbecsülést érdemel és teljesen igazat adok neki ,megnézném Eto'o -t mondjuk a kpályán mit tudott volna hozzá tenni a csapat játékához mielőtt évi 10 millákat "követelne" csak mert ő..... miközben Forlan idén is lepipálta a bajnokságban holott jóval szerényebb csapatban játszik fele olyan kiszolgálással elkényeztetve mint a kameruni.... !!!Iniesta4ever írta:Főleg ha jön Mascherano akkor sztem elmegy... Én sajnálnám de ha több pénzt akar akkor lehet távozik.... Amúgy nme értem miért nem akarnak egy rendes fizut hozzáverni de ez van....gekkodan írta:
Azt mondja Touré ügynöke, hogy van bőven ajánlatok, ha nem kapnak jobb szerződést, akkor Olaszország, vagy Anglia a célpont, de nem az Arsenal, mert bevallása szerint annál sokkal jobb ajánlatokat is kaptak.
Nem tudom mennyi igaz, de idézve van és interjú. sport-ban.
Jah és bárkit csak Lyukas Tonit ne ...könyörgöm csak őt ne !

"a nagyobbnak mindig igaza van, még akkor is ha téved..." Lefty ; Fedőneve: Donnie Brasco
- Iniesta4ever
- Barça B
Főleg ha jön Mascherano akkor sztem elmegy... Én sajnálnám de ha több pénzt akar akkor lehet távozik.... Amúgy nme értem miért nem akarnak egy rendes fizut hozzáverni de ez van....gekkodan írta:
Azt mondja Touré ügynöke, hogy van bőven ajánlatok, ha nem kapnak jobb szerződést, akkor Olaszország, vagy Anglia a célpont, de nem az Arsenal, mert bevallása szerint annál sokkal jobb ajánlatokat is kaptak.
2:6! Blaugrana!!!!
Tourét nem hiszem, hogy elengednék, Pepnek sem volt vele baja, talán nem is volt rossz meccse, nem sérülékeny, ő is szeret itt lenni... gondolom mivel nem saját nevelés, vele szigorúbban tárgyalnak, kell két-három egyeztetés is, mire közös nevezőre kerülnek.
Mascherano jó játékos, de én mentálisan nem sokra tartom. Egy olyan játékosban mit látnak, akit nem egyszer állítottak már ki szövegelés miatt?
Ráadásul 175 centi, én sokkal jobban bírom a két 190 fölötti vkp-nkat (főleg miután Sergi egész jól fejlődik). Előrejátékban meg nem tudom hoz-e annyit (gyanítom nem), hogy egy sorral előrébb nyomja. Keretbővítésnek meg szerintem drága lenne, meg túl jó is... nem tetszene, ha mondjuk Busquets elé kerülne a rangsorban.
Eto'o-nál már nem vagyok ennyire magabiztos, nekem nem tetszett Laporta nyilatkozata. Nekem kicsit olyan, mintha előre "mentené" magát, ha rajta múlna hosszabbítana, de nem rajta múlik... így ne őt vegyék elő a következő elnökválasztás előtt. Azért remélem megegyeznek vele.
Remélem egy Xavi/Ini cseréről is lesz szó hamarosan. Bár lehet, hogy Ribéry is megoldaná, de a bővebb keret érdekében érkezhetne valaki. És akkor meg is lenne az említett 3-4 igazolás: Ribéry, balbekk, kp, és esetleg jobb hátvéd.
Mascherano jó játékos, de én mentálisan nem sokra tartom. Egy olyan játékosban mit látnak, akit nem egyszer állítottak már ki szövegelés miatt?

Eto'o-nál már nem vagyok ennyire magabiztos, nekem nem tetszett Laporta nyilatkozata. Nekem kicsit olyan, mintha előre "mentené" magát, ha rajta múlna hosszabbítana, de nem rajta múlik... így ne őt vegyék elő a következő elnökválasztás előtt. Azért remélem megegyeznek vele.
Remélem egy Xavi/Ini cseréről is lesz szó hamarosan. Bár lehet, hogy Ribéry is megoldaná, de a bővebb keret érdekében érkezhetne valaki. És akkor meg is lenne az említett 3-4 igazolás: Ribéry, balbekk, kp, és esetleg jobb hátvéd.
Egy ujjabb név: Luca Toni
32 éves most Gomez miatt lehet eljönne. Padon jó lenne, egy két fejesgólra bejönne...
Na ez nem az én ötletem!
Meg egy csatár!
3 igazolás elég lenne, a 4. igazolás Hleb feltámadása! Bizzunk benne! Jó a srác!

Na ez nem az én ötletem!
Meg egy csatár!
FCB
- henry&eto
- Jugador del Barça
Olvasván a spanyol napilapokat soksok érdekességet találtam!pl azt hogy Villa érkezhet a madridhoz + C ronaldón gyötri magát Pérez!szval nemtom:S!ez oan műcsapat ez a madrid hogy az csak na!
---Forza Barca---
-
- Director del Fútbol
Egyértelműen a csapat egyik ikonja. Xavi, Ini, Messi után talán neki van a legnagyobb szerepe a 3 címben, vitán felül. Szóval elég rendesen meg kellene emelni a gempáját, most annyit keres, amennyit egy francia élcsapat átlagos játékosa. Amikor elhoztuk, nem volt akkora igénye, ahhoz képest nagyon bejött.LG írta:Én bizok Laportáékban, h ekkora hibát nem követnek el. Nagyon bizom, h Etoo és ő is maradni fognak. Talán lehetne őket pótolni, Mascheranoval meg Ibraval vagy mással, de minek a járt utat járatlanna cserélni?
A keretünk egyik legkevésbé megfizetett zsugása, meg kell neki adni azt az emelést, ami még évekre ide köti. De nagyon elegem van minden szezon végén ebből a spekulációból és ha már az ügynöke is magyaráz, gondolom nem alaptalan.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Yaya Touré - a szikla.
- Titinho
- Director del Fútbol
Bizony bizony barátom, Ő tényleg jó igazolás lenne.gekkodan írta:Aki viszont tényleg egyre közelebb van, az Mascherano. Az ügynöke is megerősítette.
Nagy igazolás, örülnék!

Csak egy bibi van...Touré ügynöke kritizálta a Barcát, mivel a klub nem teljesítette azt amit év elején megígért. (ha játszik a meccsek 50%-án, akkor fizetésemelést kap és szerződéshosszabítást) Szerinte a Barca nem tiszteli eléggé Tourét, a klubtól mindenki csak Messiről, Valdésről, Iniestaról, Xaviról beszél és Touré szóba sem kerül sohasem, pedig az idei évi teljesítménye kifogástalan volt, mind a kp-n, mind a védelemben. Egyébként tényleg szinte Touré keresi a legkevesebbet, nem sokkal keres többet mint a Monaco-ban. A kezdő tizenegyből övé a legkevesebb. Az első szerződésajánlatot Touré és ügynöke visszautasította, valamint az üógynöke nem zárt ki egy esetleges olasz vagy angol klubváltást sem annak ellenére sem, hogy Touré jól érzi magát a klubnál és tökéletesen beilleszkedett mind a csapatba, mind a város életébe. Kb. ennyit mondott az ügynöke...
Ez nekem nagyon nem tetszik...Valdéssal és Eto'o-val nagyon gyorsan le kell zárni a hosszabítást és utána egyből Touréra kell koncentrálni, mert ha kap egy esetleges ajánlatot például az Arsenaltól vagy az Intertől akkor asszem agyőő Yaya...
Így állítólag Mascherano érkezne helyette.
Guddyt vinné egyébként Rijkaard a Galatahoz.

2006-ban sem értettem, hogy a Frankie papa miért inkább a "szőke katasztrófát" kérte és miért nem Forlánt. Mit láthat benne?

SZERK:
Most látom csak, hogy már te is írtad.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Titinho 2009.06.09. 11:36:59-kor.
Més que un club
"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
Én bizok Laportáékban, h ekkora hibát nem követnek el. Nagyon bizom, h Etoo és ő is maradni fognak. Talán lehetne őket pótolni, Mascheranoval meg Ibraval vagy mással, de minek a járt utat járatlanna cserélni? 

Ribéry-vel/ért január óta folyik a tárgyalás... vagy van aki úgy gondolja, hogy Txikiék olvassák a Real hivatalos honlapját, és ha meglátnak egy hivatalos igazolást, akkor nekiugranak ők is egy hasonló kalibernek? Megvették Kakát, ezért most lecsapunk Ribéryre!
Ez nem autóskártya...
Egyébként is válogatott napok vannak, szerdán vége, aztán majd pezsdülhet egy kicsit a piac.
Egyre inkább érzem, hogy napok kérdése, és érkezik a francia:
-van Gaal két hetet adott, hogy eldöntsék, mi lesz Ribéry sorsa
-már januárban elkezdődtek a tárgyalások, állítólag ő Pep első számú célpontja
-most nyilatkozta, hogy a PL-be nem szívesen menne, már csak az időjárás miatt sem (nyílván nem az a döntő indok, de ha két hasonló erősségű, eredményes csapat közzül kell választani, anyagiakban is hasonló feltételek közzül, akkor tényleg dönthetnek az ilyen dolgok)
-marad tehát a Liga (ha esetleg most be nem toppan egy nagy Milan ajánlat - bár nem hinném)
-a Real most vette meg Kakát 65 millióért, Perez azt mondta Ronaldo is közel van, aki szintén nem lenne olcsó... annyi pénzük még nekik sem lehet, hogy 3 klasszis támadót vegyenek, amikor még senkit nem adtak el, úgy, hogy a védelembe és a kp-ra is előbb kell az erősítés, mint két klasszis után egy harmadik
-Zizu ide vagy oda, itt azért lesznek francia csapattársai, plusz neki is előny lenne ha a mezszponzor tudna rá márkát építeni (a Nike simán mondhatja, hogy ennyi meg annyi pluszt kap, csak pipás csapathoz menjen, mert azzal oda-vissza jól jár mindenki)

Egyébként is válogatott napok vannak, szerdán vége, aztán majd pezsdülhet egy kicsit a piac.
Egyre inkább érzem, hogy napok kérdése, és érkezik a francia:
-van Gaal két hetet adott, hogy eldöntsék, mi lesz Ribéry sorsa
-már januárban elkezdődtek a tárgyalások, állítólag ő Pep első számú célpontja
-most nyilatkozta, hogy a PL-be nem szívesen menne, már csak az időjárás miatt sem (nyílván nem az a döntő indok, de ha két hasonló erősségű, eredményes csapat közzül kell választani, anyagiakban is hasonló feltételek közzül, akkor tényleg dönthetnek az ilyen dolgok)
-marad tehát a Liga (ha esetleg most be nem toppan egy nagy Milan ajánlat - bár nem hinném)
-a Real most vette meg Kakát 65 millióért, Perez azt mondta Ronaldo is közel van, aki szintén nem lenne olcsó... annyi pénzük még nekik sem lehet, hogy 3 klasszis támadót vegyenek, amikor még senkit nem adtak el, úgy, hogy a védelembe és a kp-ra is előbb kell az erősítés, mint két klasszis után egy harmadik
-Zizu ide vagy oda, itt azért lesznek francia csapattársai, plusz neki is előny lenne ha a mezszponzor tudna rá márkát építeni (a Nike simán mondhatja, hogy ennyi meg annyi pluszt kap, csak pipás csapathoz menjen, mert azzal oda-vissza jól jár mindenki)
-
- Director del Fútbol
Mondjuk olvastam Yaya ügynökével is egy hosszabb interjút. Azt mondja a csávó, hogy nem kapják meg a kellő tiszteletet, állítólag olyan szerződést raktunk le elé, amit elsőre majdnem kiröhögtek.
Kiemeli, hogy Yaya nagyon szeret itt lenni, imádja a várost, a csapattársait, tavaly szó nélkül tolta védőnek is, szóval minden adott részükről, de sosem hallottak olyan méltatást, mint amit mondjuk VV kap rendszeresen, holott ők is odatették magukat, még sérülten is nyomta az első évben.
Kiemeli, hogy Yaya nagyon szeret itt lenni, imádja a várost, a csapattársait, tavaly szó nélkül tolta védőnek is, szóval minden adott részükről, de sosem hallottak olyan méltatást, mint amit mondjuk VV kap rendszeresen, holott ők is odatették magukat, még sérülten is nyomta az első évben.
Yaya Touré - a szikla.
Yaya Touré - a szikla.
-
- Entrenador del Barça
Irónikusan fogalmaztam meg, hogy tuti hogy kacsa.Messa írta:Én pl. nem hallottam. De most ez a 2 hogy függ össze? Illetve összeillene, csak kicsit furán fogalmaztad meg.House írta:Nem hallottad? Megvette az Espanol. Mert hogy hozzánk nem jön, az hótziher.![]()
Biztos, hogy nem vette meg az Espanyol.
Történelem - 2008-2009
¡Gracias, Pep!

¡Gracias, Pep!

Minek? A középályára van már 5 kiváló emberünk. Max akkor kéne vki, ha menne Guddy, de nem akkor sem egy vkp, hanem egy tkp cserének.gekkodan írta:Aki viszont tényleg egyre közelebb van, az Mascherano. Az ügynöke is megerősítette.
Nagy igazolás, örülnék!
Mascherano max akkor jöhetne, ha Touré menne, de ezt gondolom senki sem szeretné!
-
- Director del Fútbol
Aki viszont tényleg egyre közelebb van, az Mascherano. Az ügynöke is megerősítette.
Nagy igazolás, örülnék!
Nagy igazolás, örülnék!
Yaya Touré - a szikla.
Yaya Touré - a szikla.
- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
Én pl. nem hallottam. De most ez a 2 hogy függ össze? Illetve összeillene, csak kicsit furán fogalmaztad meg.House írta:Nem hallottad? Megvette az Espanol. Mert hogy hozzánk nem jön, az hótziher.

Biztos, hogy nem vette meg az Espanyol.

Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
-
- Entrenador del Barça
Nem hallottad? Megvette az Espanol. Mert hogy hozzánk nem jön, az hótziher.Eagico írta:Na, kezdődik a Forlán saga!!!
Már házat is bérelt Barcelona mellett, legalábbis az "AS" szerint...
Na Őt már sokkal inkább el tudnám képzelni, mint Ibrát!
"Szegény" Eto'o motiválva lenne jövőre is rendesen.
Történelem - 2008-2009
¡Gracias, Pep!

¡Gracias, Pep!

- Iniesta4ever
- Barça B
Én se Ibrt se őt nem nagyon tom elképzelni..... Aki beillene az Agüero lenne vagy Thorgelle Sanyi..... Nah most komolyan , vagy Maradjon Eto vagy Jöjjön Riberi és középre Henry (ez szerintem fontosabb lenne mert ha összejön a reálnak minden akkor neccesebb lesz a bajnokság)Eagico írta: Na Őt már sokkal inkább el tudnám képzelni, mint Ibrát!
2:6! Blaugrana!!!!
Na, kezdődik a Forlán saga!!!
http://translate.google.hu/translate?pr ... ry_state0=
http://translate.google.hu/translate?pr ... ry_state0=

Jó lenne abba hagyni ezt a igazolt a madrid nekünk is kell dumát...Laughing Laughing Más nagy nevet nem hoztak fel. Csak libery-t meg Imbrát. De ez az imbra ügy is elhúzodhat nyár végéig me nagyon senkinek nem kell. Csak a barca érdeklődik ha jól tom.
Libery-ért madrid is megy. És ök már leigazoltak 1-2 játékost. Kezdjünk el vmit mostmár! Wink
Igen, biztos fogunk igazolni, de nem azért, h a Madriddal versenyezzünk, hanem hogy megerősitsük a saját csapatunkat ott, ahol kell, a Madrid meg csináljon amit akar.
-
- Entrenador del Barça
Röpiből áthozunk egy liberot?fcbarca0827 írta:Na ja meg hozzá a Libero-t is...Ronal.10 írta:nem tom mi a tökömre várunk...Libery-t minnél hamarabb szerezzük meg! Védőnek nem nagy nevet akarunk tehát azzal még várhatunk.
![]()

Egyébként, ha jönne Ribéry az nagyon jó lenne, de az sem lenne nagy baj, ha kisebb neveket szerződtetünk, mint mindig.
Történelem - 2008-2009
¡Gracias, Pep!

¡Gracias, Pep!

-
- Entrenador del Barça
Röpiből áthozunk egy liberot?fcbarca0827 írta:Na ja meg hozzá a Libero-t is...Ronal.10 írta:nem tom mi a tökömre várunk...Libery-t minnél hamarabb szerezzük meg! Védőnek nem nagy nevet akarunk tehát azzal még várhatunk.
![]()

Történelem - 2008-2009
¡Gracias, Pep!

¡Gracias, Pep!

- Ronal.10
- Entrenador del Barça
fcbarca0827 írta:Na ja meg hozzá a Libero-t is...Ronal.10 írta:nem tom mi a tökömre várunk...Libery-t minnél hamarabb szerezzük meg! Védőnek nem nagy nevet akarunk tehát azzal még várhatunk.
![]()

Libery-ért madrid is megy. És ök már leigazoltak 1-2 játékost. Kezdjünk el vmit mostmár!