Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Game90 írta:Én meg 2-től 8-ig focizni voltamkovinho írta:Én mostanában egész nap lennt vagyok "bandázni".Kicsit elfáradtam, főleg azért, mert így szünetben alig csinálok valamit, focizni is kb. 2 hónapja voltam a Margitszigeten
Én is mentem volna hetente többször is, csak nem volt kivel...Zozzy 5 írta:Hogy bírsz ki 2 hónapot foci nélkül?
Hogy bírsz ki 2 hónapot foci nélkül? Én 2 napot nem bírok kiGame90 írta: Én meg 2-től 8-ig focizni voltamKicsit elfáradtam, főleg azért, mert így szünetben alig csinálok valamit, focizni is kb. 2 hónapja voltam a Margitszigeten
Én meg 2-től 8-ig focizni voltamkovinho írta:Én mostanában egész nap lennt vagyok "bandázni".
A privát üzenet meg arra jó, hogy elolvassák.barca99 írta:Ligakupa meg arra jó, hogy a fiatalok is játszanak.
Üdvözöllek újra a körünkben. Remélem jól érezted magad, sok szép emlékkel gazdagodtál, aminek publikus részét közkinccsé teszed, és megosztod velünk!lionelmessi19 írta:Hola amigos!!![]()
Megjöttem, holnap rakok fel 1-2 képetis...
Remélem kellemes offolás folyt a héten...![]()
Hát kibiciklizhetek, de annyira nem mozgat a dolog. Ilyen egyszer nézős szerintemkovinho írta:Most lesz hétvégén a nemzetközi repülőnap, Kecskeméten.
Valaki megy![]()
![]()
Szintén.Game90 írta:Na, ezeket elcserélném a PremiershipreLa Pulga írta:magyar első- és másodosztályú, a holland, a skót, a portugál bajnokság mérkőzéseit, továbbá a Magyar Kupát, a Magyar Ligakupát, az Arsenal TV-t, a Német Kupát, a Holland Szuperkupát, a Francia Ligakupa és a Holland Kupa elődöntőit és döntőjét, az angol válogatott és az angol U21-es válogatott hazai tétmérkőzéseit és barátságos találkozóit
Na, ezeket elcserélném a PremiershipreLa Pulga írta:magyar első- és másodosztályú, a holland, a skót, a portugál bajnokság mérkőzéseit, továbbá a Magyar Kupát, a Magyar Ligakupát, az Arsenal TV-t, a Német Kupát, a Holland Szuperkupát, a Francia Ligakupa és a Holland Kupa elődöntőit és döntőjét, az angol válogatott és az angol U21-es válogatott hazai tétmérkőzéseit és barátságos találkozóit
MAgyar LigakupaLa Pulga írta:"A SPORT1 és a SPORT2 közvetíti ősztől (illetve már augusztustól) többek
között a magyar első- és másodosztályú, az olasz, a spanyol (60 %-ban), a
francia, a holland, a skót, a portugál bajnokság mérkőzéseit, továbbá a
Magyar Kupát, a Magyar Ligakupát, az Angol FA-kupát, az Angol Ligakupát, az
Angol Szuperkupát, az Arsenal TV-t, a Német Kupát, a Spanyol Kupát, a
Spanyol Szuperkupát, a Holland Szuperkupát, a Francia Ligakupa és a Holland
Kupa elődöntőit és döntőjét, az UEFA-kupát, az Európai Szuperkupát, az Euro
2008 selejtezőit, az angol válogatott és az angol U21-es válogatott hazai
tétmérkőzéseit és barátságos találkozóit.
Sportbarátsággal:
Misur Tamás"