Bajnokok Ligája & Európa Liga 10-11

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
messideco
Presidente del Barça

2010.12.02. 19:04:44

Így van, most aztán már a bajnokságban nem lehet botlani. Annyi előnyünk azonban lesz, hogy a többiek még benne vannak az európai kupákban(kivétel Lazio, Napolit nem tudom).
Forza Juve!
Kép
"And my heart will leave you never."
L.Messi 10
Entrenador del Barça

2010.12.02. 11:27:38

Végre kiesett a Juventus az Európa Ligából. Látszott szegényeken hogy csak teher nekik az egész. Így talán már teljes erőbedobással tudnak játszani a Bajnokságban és jövőre meglesz a Bajnokok Ligáját érő helyek valamelyike. Na meg az Olasz Kupa. Forza Juve!
Kép
hau30
Capitá del Barça

2010.12.02. 10:34:46

kennyke04 írta:két ilyen rettentő peches gólt is csak mi kaphatunk :evil: lesz majd sok kárörvendő, hogy pontot se bírnak szerezni, persze, csak ennyi pechel, nem is egyszerű :evil: :evil: :evil: :evil:
Lehet beszélni a pech faktorrol!Első gólnál szegény Bódinak esélye nem volt,hogy elhúzza a lábát.Pont azon volt a súlypont,de a második.... :roll: .Most lehet hülyének néznek,de azt gondolom ez a kapus egy nagy rakás trágya.Abban az 1 percben,amit művelt.Első mozzanat,hogy méterekkel ment volna mellé,de szögletre üti(ennyire nem lehet nem érezni a kaput).Kapufánál pedig,mintha felajánlotta volna a hosszút.Harmadiknál meg ne is beszéljünk.Most itt lehet összeesküvést sejetni,és én meg is teszem.Szerintem kilóra megvették ezt a kapust!!!
Initom
Entrenador del Barça

2010.12.01. 20:55:05

Tudja valaki mikor lesz a sorsolás?
Abi & Tito
kennyke04
Entrenador del Barça

2010.12.01. 20:49:47

két ilyen rettentő peches gólt is csak mi kaphatunk :evil: lesz majd sok kárörvendő, hogy pontot se bírnak szerezni, persze, csak ennyi pechel, nem is egyszerű :evil: :evil: :evil: :evil:
"A fociban az a lényeg,
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad."
- Hofi Géza
LG
Az Év fórumozója 2016

2010.11.25. 18:01:12

S.Agüero írta: az viszont nem lenne könnyű érzésem szerintem, főleg Angliában a meccs, még ha itthon vernénk is őket pár góllal. :) :wink:
Hát én egy kicsit sem félek a Tottenham-től. Ok, h megcsapták a mostanában valóban trágya Intert, de ettől még ők messze vannak az igazán komoly csapatok szintjétől. Igazából jelenleg az egész mezőnyben csak 2 csapatot tudok mondani, akinél nem vennem 100 százalékra a továbbjutásunk: Mu, RM. A Chelsea a mostani formájában(és védelmével) nem lenne ellenfél!
MatyiG
Adminisztrátor

2010.11.25. 13:35:27

socio66 írta:
jelen állás szerint inter,lyon,roma,marseille,milan,arsenal
Ezeket megerőltetés nélkül kell verni.
Inter egy trágya mostanában.
Roma nincs egy szinten a Barcával.
Lyon-t mindig könnyen verjük.
Marseille úgyszintén mint a Románál.
Milan-t láthattuk mint ért el a Real ellen. Lefutnánk őket.
Arsenal meg fekszik nekünk.

Én egyedül a Chelsea, MU, Real, Tottenham 4estól félnék.
De ugye közülük esetleg Tottenham akadhatna be.
:roll:
az viszont nem lenne könnyű érzésem szerintem, főleg Angliában a meccs, még ha itthon vernénk is őket pár góllal. :) :wink:
bence-barca
Llegenda del Barça

2010.11.25. 13:30:34

socio66 írta:
Innen Marseille-t nem akarom kifejezetten, mert a 2. kedvenc csapatom :D
Amúgy ezek közül szerintem (elnézve a mostani formákat) csak a Milan, meg talán az Arsenal lenne komoly ellenfél, de még ők se biztos!
socio66

2010.11.25. 12:55:09

ahogy nézem a csoportokat,rengeteg jó csapat fog másodikként továbbjutni,ergo potenciális nyolcaddöntős ellenfelek.
a mi csoportunkból a köbenhavnt ugye nem számolom,meg a valenciát sem,mert azonos nemzetiségű.
bár ez még változhat,úgy tűnik rendesen fel kell kötni a nadrágot már az első kieséses körben.
jó párosítások vannak kilátásban.
LG
Az Év fórumozója 2016

2010.11.25. 09:32:10

albicelesteX írta:Igen elég nevetséges.Valahol ezért nem jó ötlet ez a Platini féle újítás,ez a sok kis töltelék csapat feleslegesen van itt a csoportkörben.Egyébként ebbel a csoportból kapja majd Madrid az ellenfelét szinte biztos. :D
Azért ebben az esetben ez pont nem igaz. A Panathinaikosz szinte állandó résztvevője volt mindig is a BL-nak, Kodan is volt már korábban jó párszor, a Kazany meg az elmúlt évek egyik legjobbja orosz csapata, helyük van a BL-ban, tavaly ezt ellenünk is bizonyították.

Akikre igaz amit mondasz, az pl. a Zsolna, vagy tavaly a Debrecen. :roll:
Kalap1988
Director del Fútbol

2010.11.25. 09:31:26

Lionel85 írta:Én azt látom, hogy Mascherano többet szerepel Pep terveiben, mint anno Touré. Jobban rotálja a vkp posztot és több lehetőséget ad Javiernek, ami jó. Kalap1988, szerintem a Panathinaikosz elleni is egy fontos meccs volt. Én inkább úgy fogalmaznék a helyedben, hogy a legfontosabb meccseken Busquets a kezdő.
Igen fontos meccs volt ez tény, viszont nem vagyok benne biztos, hogy tavasszal is 50-50-es rotálás lesz kb. Sőt, szerintem tavasszal legalább 2x annyit játszik majd Sergi, mint az argentin. Mondjuk én jobban örülök neki, ha ő játszik, de ettől függetlenül most épp az a pozitív, hogy nincs hiszti padozás miatt, illetve a padról bejövő játékos sem kutyaütő. Általában nehéz megtalálni ezt az aranyközéputat, főként a nagy csapatoknál.
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.11.25. 09:27:27

Én azt látom, hogy Mascherano többet szerepel Pep terveiben, mint anno Touré. Jobban rotálja a vkp posztot és több lehetőséget ad Javiernek, ami jó. Kalap1988, szerintem a Panathinaikosz elleni is egy fontos meccs volt. Én inkább úgy fogalmaznék a helyedben, hogy a legfontosabb meccseken Busquets a kezdő.
Kép
Kép
Kép
Kalap1988
Director del Fútbol

2010.11.25. 09:10:28

ab1daL írta:
Lionel Kicsi Messi írta:nagyon jó a felállás:D kiw leszek Adrianora ott bal oldalt:P Mascherano meg nekem az eddig nyujtott játéka alapján igen csak megérdemli a kezdőt:P rem nyerünk és ami a legfontosabb sérülések nélkül hozzuk a mecccset!! HAJRÁ BARCA!
Igen, Masch kezdő tagsága az utóbbi időben eléggé gyakori, de remélem Busi beáll mindenképp, akár Masch helyett, akár Xavi, vagy bárki helyett, azért elég játszott már Sergi, Clásico előtt kicsit játszhatna. :D
Áh, szerintem csak arról van szó, hogy jött a Classico és azért játszott Masch picit többet. Látszik, hogy bízik benne Pep és hogy kímélni akarja Busit, de 100%, hogy a fontos meccseken Busquets kezdő lesz. Aminek én örülök is,mert bár Mascherano megbízható és nem félek, ha a pályán van, de a mi játékunk a jelenlegi kerettel Busival a legjobb. Ezt tudja Pep is, míg nem volt ennyi meccs egymás hegyén-hátán, addig Busquets kezdett állandóan. Azt gondolom, hogy teljesen természetes, hogy picit pihentet, ha bízik a helyettesben, ebből nem vonnék le következtetést.
Boixos
Llegenda del Barça

2010.11.25. 08:54:33

az ASR teljesítményére még nem annyira találok szavakat, a legkevesebb, h csodálatos volt! megdöbbentő, h a Főnök mennyire főszereplő még mindig úgy, h csak egy-egy meccsre rakják össze az orvosok, és azokon is max 1 órákat játszik... le a kalappal ez előtt az ember előtt!
amúgy az is kemény, h egy-egy csapatnál mennyire számít egy kiemelkedő rangadó eredménye, jelen esetben a Derby di Romáé. ha akkor nem ütjük meg a vidéki kollégákat, szerintem úgy verne bennünket mindenki, mint a lovat. dehát nyertünk (mint rendesen), így ezért mostanság egészen más a bugi!
maximális grat a Romának, Kolozsváron tovább kell jutni!

a madrid piroslapos taknyolását nem is kommentálnám, max annyival, h nem is az a gáz elsősorban, h ezt csinálták, hanem az, h az egyébként a klubokkal folyamatosan keménykedő és a válogatottság lemondására készülő játékosokat nyíró uefa ilyenkor miért olyan töketlen, amilyen?
miért nem lehet azt mondani ilyenkor, h öreg, csaltatok, úgy akartátok hátrányos(abb) helyzetbe hozni a kettővel későbbi ellenfeleteket, h így akartátok bevédeni azokat a zsugásaitokat, akikkel majd mindenképpen beljebb lennétek. innentől mínusz 3 pont, plusz ez a meccs mondjuk 3-0lal azé, akik ellen eljátszottátok ezt a történetet. ennyi.
természetesen nem a madriddal kellene ezt elkezdeni (bár miért ne? mondjuk már mi is csináltunk ilyet), de nem kellene hagyni, vagy röhejes "büntetésekkel" díjazni ezeket a szitukat, mert így az összes többi keménykedés hitelét veszti.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Zolinho1
Barça B

2010.11.25. 01:01:37

daffy írta:
albicelesteX írta:Igen elég nevetséges.Valahol ezért nem jó ötlet ez a Platini féle újítás,ez a sok kis töltelék csapat feleslegesen van itt a csoportkörben.Egyébként ebbel a csoportból kapja majd Madrid az ellenfelét szinte biztos. :D
dehogy, jön a lyon vagy az arsenal. mondjuk nekem mind1,csak egy csapatot akarok elkerülni és az a tottenham
A Tottenham nyeri a csoportot szerintem :wink:
FC Barcelona Campions Del Mon
daffy
Madridista

2010.11.25. 00:00:31

dehogy, jön a lyon vagy az arsenal. mondjuk nekem mind1,csak egy csapatot akarok elkerülni és az a tottenham
Capon
Llegenda del Barça

2010.11.24. 23:58:44

Inkább bármelyik csoport 3. helyezettje. Ezeknek a csapatoknak semmi keresnivalója a BL-ben, már rég ki kellett volna esniük.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
albicelesteX
A Vadász

2010.11.24. 23:47:16

Igen elég nevetséges.Valahol ezért nem jó ötlet ez a Platini féle újítás,ez a sok kis töltelék csapat feleslegesen van itt a csoportkörben.Egyébként ebbel a csoportból kapja majd Madrid az ellenfelét szinte biztos. :D
Kép
Capon
Llegenda del Barça

2010.11.24. 23:43:49

Ránézve a csoportunkra és a gólarányokra hát nem igen engedném, hogy ebből a csoportból bárki is tovább jusson 2. helyen. Egyszerűen nem érdemli meg egyik csapat sem. 5 meccs után 2, 4, 1 rúgott góllal állnak szerintem elég siralmas.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.11.24. 20:43:46

Bennem aztán nagy a közöny, hogy nyert a Kazány...
Kép
Kép
Kép
ab1daL
Director del Fútbol

2010.11.24. 20:40:35

Lionel Kicsi Messi írta:nagyon jó a felállás:D kiw leszek Adrianora ott bal oldalt:P Mascherano meg nekem az eddig nyujtott játéka alapján igen csak megérdemli a kezdőt:P rem nyerünk és ami a legfontosabb sérülések nélkül hozzuk a mecccset!! HAJRÁ BARCA!
Igen, Masch kezdő tagsága az utóbbi időben eléggé gyakori, de remélem Busi beáll mindenképp, akár Masch helyett, akár Xavi, vagy bárki helyett, azért elég játszott már Sergi, Clásico előtt kicsit játszhatna. :D
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
SuperMessi
Capitá del Barça

2010.11.24. 20:39:02

Ha jól számolom egy mai iksszel csak akkor eshetnénk ki ha az utolsó fordulóban 4-el kikapunk a Rubintól?
Lionel Kicsi Messi
Capitá del Barça

2010.11.24. 20:31:48

nagyon jó a felállás:D kiw leszek Adrianora ott bal oldalt:P Mascherano meg nekem az eddig nyujtott játéka alapján igen csak megérdemli a kezdőt:P rem nyerünk és ami a legfontosabb sérülések nélkül hozzuk a mecccset!! HAJRÁ BARCA!
Kép
MatyiG
Adminisztrátor

2010.11.24. 20:29:21

BarcasKrisz írta:
Capon írta:
BarcasKrisz írta:Vezet a Kazany, helyes, helyes, legalább csak a saját kezünkben lesz a sorsunk...
Szerintem nyernek is, legalább is remélem mert rájuk fogadtam.
Vége, már továbbjutottunk, ha nyerünk, megnyertük a csoportot.
Matematikailag még nem jutottunk tovább.
Ha nyerünk csak akkor jutunk tovább 100%.
Ha x még akkor is lehetünk 3.-ok. :)
Viszont ahogy mondod ha nyerünk 1. helyen jutunk tovább. :D
BarcasKrisz
Jugador d'estrella

2010.11.24. 20:24:08

Capon írta:
BarcasKrisz írta:Vezet a Kazany, helyes, helyes, legalább csak a saját kezünkben lesz a sorsunk...
Szerintem nyernek is, legalább is remélem mert rájuk fogadtam.
Vége, már továbbjutottunk, ha nyerünk, megnyertük a csoportot.
" A hazád nélkül, senki sem vagy
Nincs már helyed, nincs életed,
Jöttment lett a bélyeged..."

/Ismerős Arcok/
http://www.ismerosarcok.hu
Lezárt