Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Kezdővel egyetértek, meg az eredménnyel is. Xavi nem sűrűn kap lapot, őt talán nem fenyegeti a veszély, ha odafigyel, kibírja a klasszikusig. Busquets-Mascheranonak lehet be kéne gyűjteni az 5.-et, persze úgy, h ne 1xerre legyenek eltiltva, mert náluk bármikor benne van egy lap. Valdésnek se sok sansza van rá sztem, de Pinto is meg tudja oldani, ha esetleg mégis.LM10 írta:Na letisztultak a Getafe ellen a kérdések:
Abidal és Puyol mellett végül ahogyan az várható volt, Maxwell és Pedro sem tud a keretbe kerülni. Adriano és Alves mellett Messi is felépült, és ma már edzett is a srácokkal. Fontás és Montoya is ott lesznek a meccskeretben.
Kezdőm:
V.V.-Alves-Piqué-Busquets-Adriano-Mascherano-Xavi-Iniesta-Messi-Villa-Bojan
Bojan egész ígéretes volt a Sevilla ellen, most rábíznám Pedro pótlását. Hátul lehet még kérdés, hogy most Pep megbízik-e Militoban, vagy már egyből bedobja a mélyvízbe Fontást?
2-0-t tippelek.
Valdés(),Xavi,Mascherano,Busquets 1 lapra vannak az eltiltástól.
Nem hinném, hogy Fontás kezdene, inkább Busquets fog Piqué oldalán. Bojan jó volt a Sevilla ellen, minden esély megvan arra, hogy ő kezdjen. Ha már Afellay kegyvesztett lett, rá is lehetne számítani.LM10 írta:Kezdőm:
V.V.-Alves-Piqué-Busquets-Adriano-Mascherano-Xavi-Iniesta-Messi-Villa-Bojan
Bojan egész ígéretes volt a Sevilla ellen, most rábíznám Pedro pótlását. Hátul lehet még kérdés, hogy most Pep megbízik-e Militoban, vagy már egyből bedobja a mélyvízbe Fontást?
2-0-t tippelek.
Pintonak 13 a mezszáma,és neki sincs topic-jaFecooo írta:off:
csak olyan játékosoknak van saját topic-juk, akiknek profi szerződésük van és hivatalosan az első csapat tagjai
egyszerűbben: akiknek a mezszáma 25 alatt van(kivéve ugye Pinto...)
Barcaman1993 írta:Valdes-Alves,Piqué,Busquets,Adriano-Xavi,Mascherano,Keita-Iniesta,Messi,VillaTocy írta:Nincs Abidal, nincs Maxwell, nincs Pedro. Alves, Adriano és Messi is kérdéses...nélkülük h tudunk kiállni? Nincs szélsővédőnk...talán Bartrát lehetne felhozni, de a baloldal kérdőjel...mondjuk Adriano talán tud játszani.
Valdés-Bartra,Piqué,Busquets,Adriano-Mascherano,Xavi,Keita-Iniesta,Villa,Afellay avagy elöl Bojan, és akkor szerintem Afellay ül a padra. Se védelem, se támadósor, szép lesz...
Én ezt tudnám igazán elképzelni jelen állapotban. Ezt a meccset húzzuk be és utána 1 hét szünet, akkor már jobban lehet regenerálódni. Hú, de jó lenne behúzni a Getafe elleni meccset, mert ez a sok sérült, meg ami Abidallal történt ez tényleg számomra még szinte "hihetetlen".
Valdes-Alves,Piqué,Busquets,Adriano-Xavi,Mascherano,Keita-Iniesta,Messi,VillaTocy írta:Nincs Abidal, nincs Maxwell, nincs Pedro. Alves, Adriano és Messi is kérdéses...nélkülük h tudunk kiállni? Nincs szélsővédőnk...talán Bartrát lehetne felhozni, de a baloldal kérdőjel...mondjuk Adriano talán tud játszani.
Valdés-Bartra,Piqué,Busquets,Adriano-Mascherano,Xavi,Keita-Iniesta,Villa,Afellay avagy elöl Bojan, és akkor szerintem Afellay ül a padra. Se védelem, se támadósor, szép lesz...
Pedro és Maxwell elvileg kizárva, többiek kérdőjelLM10 írta:Szvsz felesleges kezdőket írni. 5 sérültünk van+Puyol. Puyol bármikor visszatérhet, a másik 5 meg nem komoly sérülés. Úgy hogy még nagyon homály, hogy kik térnek a Getafe ellen vissza, de többségükre nagy esély van szvsz.
Ja igen, Montoya. Na ő lehet jobbhátvéd. De közben már olvasom, hogy Messi és Alves valószínűleg tud játszani, szal az a fura helyzet állt elő, hogy a legnépesebb posztunkon, balhátvédben van hiány.messideco írta:Batra helyett Montoya kerül fel szerintem, vagy Planas, esetleg Abraham a bal oldalra.
Abidal kiesésével Fontás, Muniesa vagy Bartra közel kerülhet a felnőtt csapathoz. Szerintem első jelöltnek, Fontásnak lehet a legnagyobb esélye erre.
KÉPKeráj írta:Üdv mindenkinek,találtam egy kis vicceset. S hogy kettejük közül ki a jobb? A szurkolói folklór legújabb vicce szerint Cristiano Ronaldo fennhangon kijelenti, hogy márpedig őt a futball istene küldte a földre, azzal a feladattal, hogy mutassa meg az embereknek, hogyan is kell focizni. Mire Messi megszólal: nem emlékszem, hogy bárkit is küldtem volna...