Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Na ez még szép és igaz is lenne, ha nem halnának meg már most.Ez egy lefutott mecccs, nem fogunk meghalni a pályán ...
Nem kommentálom. És ha elolvasod mit írtam a félidőben, akkor láthatod, hogy nem csak vele vagyok elégedetlen. Az viszont tény, hogy egy irdatlan helyzetet hagyott ki. A személyeskedést pedig mellőzd kérlek.grecki írta:Én csak azt nem értem, hogy megint miért kell Henry-t fikáznia Varga Tamásunknak meg a kisbarátjának, amikor az egész csapat úgy [auto_cenzúra], ahogy van. Baromi idegesítő...
Engem meg az idegesít, hogy meg akarják itt mondani nekem, hogy kiről írjam le a véleményem. Henry-t sosem szerettem, ma sem szeretem, és nem is fogom. Ablakon kidobott pénznek tartom az érte kiadott milliókat. Tavaly júniustól kezdve.grecki írta:Én csak azt nem értem, hogy megint miért kell Henry-t fikáznia Varga Tamásunknak meg a kisbarátjának, amikor az egész csapat úgy [auto_cenzúra], ahogy van. Baromi idegesítő...
Akkor is sok a hiba barátomLa Pulga írta:De most komolyan mit gondoltál, hogy parádézunk? Az elöző meccsen bebiztosítottuk a továbjutást.bali 15 írta:A meccs tényleg pocsék Messi nélkül ez rosszul megy.
Kell egy sztár.
Tényleg jön Hleb?
De most komolyan mit gondoltál, hogy parádézunk? Az elöző meccsen bebiztosítottuk a továbjutást.bali 15 írta:A meccs tényleg pocsék Messi nélkül ez rosszul megy.
Kell egy sztár.
Tényleg jön Hleb?
Én sem neked feltétlenül:)mindorokke_barca írta:gekkodan, nem is neked cimeztem a hsz-t.... leginkabb az idegesit fel h naponta latok legalabb 10 uj usert. itt, es semmi mast nem csinalnak csak egesz nap fo.ssak a hszeket, bejonnek ide is es elso dolguk h szidjak megit a csapatot....
Cáceresre gondolsz?Mosquito írta:Puyol le, Caceres(már ha ott van egyáltalán) be
Ini vissza Keita helyére aki szépen az öltözőben marad és helyette jöhet Hleb balra
La Pulga te feldobtad ezt az oldalt. kezdtem letörni a meccs miatt, de ez a hülyeségLa Pulga írta:Mert jól viselkedet, és megette az ebédet.Csoka írta:Mér kapta meg Keita Milito mezszámát??
Olyan értelemben hogy beáll-e vagy leigazoljuk-e,ha az utobbi akkor jó reggeltbali 15 írta:A meccs tényleg pocsék Messi nélkül ez rosszul megy.
Kell egy sztár.
Tényleg jön Hleb?
Na ezt okos ötletnek tartom.Mosquito írta:Puyol le, Caseres be
Ini vissza Keita helyére aki szépen az öltözőben marad és helyette jöhet Hleb balra
csak az a baj, hogy Eto'o nak 1 helyzete sem volt, amit berúghatott volnagekkodan írta:Lehet fikázódni, hogy siránkozok és ott folytatom, ahol tavaly abbahagytam, de semmit sem mondtam azon kívül, hogy nem jó a játék, sok a védelmi hiba, Henryt lehet magasztalni, de olyan helyzetet hagyott ki, amit Samuel 90%-al értékesít.