Én az egész funkciót nem értem. Ha nem tudok érdemben hozzászólni a dologhoz, akkor nem szólok hozzá. Ha meg egyet értek vele, pláne nem igazán szólok hozzá, hiszen leírták előttem ugyanazt felesleges hozzászólni. Max kiegészíteni tudom saját meglátással. Like gombot totálisan nem értem. Az meg hogy valaki mondjuk ezen kiakadjon, hogy mondjuk egy vitában kapott 3 like-ot a másik meg 10-t meg pláne abszolút gyerekes dolog. Nem is értem ezt sem, hogy ezen miért akadna fent valaki, ha mondjuk bevezetik, 0 hordereje van az egésznek. Részemről azért lennék borzasztóan ellene, mert nincs kedvem azokat látni, hogy megy a teljesen értelmetlen like nyomogatás, miközben a fórum alapja a vita lenne, s gyakorlatilag 0 kifejezésnek adunk így teret, hogy valaki rányom 1 gombra. Ha nem tud hozzászólni, vagy érdemben nem tud emelni egy beszélgetésen (lsd +1, ami engem szintén teljesen felidegel

) akkor az nem az ő beszélgetése, ellenben így like nyomogathat, felesleges dolog, s butaság.
szerk: Lassan kezdem visszasírni a régi fórumot, critical error üzenetestül, mindenestül....