Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát persze...ezért jó,hogy kiigazolt.És ezért jó,h a fiatalok minél előbb kiszerződnek,még mielőtt beleszürkülnének.Nézd meg Dzsudzsit úgy volt ahogy mondtad 3-4 meccs pörgés és ő is visszaesett.Hát hogyne esett volna vissza amikor itthon nincs mozgás,rövidpasszos játék,egyérintők,lassú és körülményes a játék etc...
Az hagyján, hogy gólt lőtt, de az első félidő legjobbja volt. Nézem a meccset és nagyon megy neki!:) Csak így tovább!Bányász írta:Hát de...sajnos a bajnokság elég gyér.Azért lehet ez mert itthon azért ő volt a Dzsudzsi...a sztár,és nyílván jobban figyeltek rá mint odakünn.Ott még új fiú,de szépen lassan megtanulják majd a nevét és akkor ismét nehéz dolga lesz.dr. Mezey írta:Hoppá! Dzsudzsák megint gólt lőtt a PSV-ben. Eddig jobban megy neki ott mint Debrecenben, lehet hogy mégse olyan gyér a magyar bajnokság?
Remélem bizonyítani fog,és helytáll.Jó lenne ha elkerülnék az olyan meccsek amikor csak egy félidőt mutatott,mert az ott kevés lesz,volt egy pár meccs amin pörgött,de aztán beleszürkült a mezőnybe!Ott ezt nem engedheti meg magának...mindig a maxon kell pörögnie,különben nem beleszürkül a bajnokságba,hanem kilóg belőle.
És ha mindig a maxon pörög akkor egészen biztos tovább fejlődik majd,és jöhet neki a következő lépcsőfok!!!
Én nagyon szurkolok neki!!!
Hát de...sajnos a bajnokság elég gyér.Azért lehet ez mert itthon azért ő volt a Dzsudzsi...a sztár,és nyílván jobban figyeltek rá mint odakünn.Ott még új fiú,de szépen lassan megtanulják majd a nevét és akkor ismét nehéz dolga lesz.dr. Mezey írta:Hoppá! Dzsudzsák megint gólt lőtt a PSV-ben. Eddig jobban megy neki ott mint Debrecenben, lehet hogy mégse olyan gyér a magyar bajnokság?
Szerintem sokkal inkább Dzsudzsák a jódr. Mezey írta:Hoppá! Dzsudzsák megint gólt lőtt a PSV-ben. Eddig jobban megy neki ott mint Debrecenben, lehet hogy mégse olyan gyér a magyar bajnokság?
Bundesliga 9. legjobb játékosa a Bundesliga kb. 10 csapatában. statisztikailag már a 7.nek a legjobbja lehetne, de az első tíz jó része Bayern meg Werder, szóval a nagyokon kívül bárhozva beférnebarca99 írta:Nem egészen vagyok képben a Bundesligával kapcsolatban...![]()
A Dortmundba befér Hajnal, mint stabil kezdő? Mert sztem gáz lenne, ha elment volna padozni.