Hungarian Barca Ultras :) - Újra
- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Kecskemétre is megérkezett! Pár perce lett átvéve. Kösz! 

By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
közbe nekem is megjött (a póló
)
csak csatlakozni tudok Boixos
köszi Enrique

csak csatlakozni tudok Boixos
köszi Enrique
merre laksz?
- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Elmentek a pakkok... Remélem MINDENKI megkapja a héten, nem lenne jó érzés, ha valami okból kifolyólag probléma lenne belőle, így is eleget aggódtam(unk) már miatta...
Ha megkaptátok, légyszi egy ímélt, sms-t (20/2642901), privit küldjetek, vagy itt vmi hsz-t, or MSN-en értesítsetek ha lehet... Köszi!
(Ment egy mél is az ügyben asszem mindenkinek.)
Ha megkaptátok, légyszi egy ímélt, sms-t (20/2642901), privit küldjetek, vagy itt vmi hsz-t, or MSN-en értesítsetek ha lehet... Köszi!

(Ment egy mél is az ügyben asszem mindenkinek.)
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Enrique 2006.03.06. 18:49:40-kor.
- Charlie
- Öreg Harcos
Mivel Enrique meg Peti osztálytársak,szóval nem okozott gondot hogy megkapjajelwaz írta:Jah, elnézést (főleg a postásunktól)!Csak már láttam, hogy Peti megkapta (a mázlista), asszittem már repül mindenki felé (ne érts félre Enrique, nem elégedetlenségből mondom). Így, hogy már tudom, hogy kész van, szerintem sokkal nehezebb kivárni, nem tom hogy Ti hogy vagytok vele
A szívemnek meg már semmi nem árt, ha túléltem a Zaragoza elleni meccset (mondjuk azért Larsson gólja akkor is feltámasztott volna
). Jah, jut eszembe, ha minden jól megy két ollyan pólóm lesz, hogy nagyon-nagyon sárgák lesztek az irigységtől (azért hangsúlyoznám, hogy; HA MINDEN JÓL MEGY). Majd linkelek képet! De nem mondom meg milyen, hagy legyen meglepetés:D

C.
- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Végre valami jó hír!
Alig várom! 

By red
- Chris
- Capitá del Barça
pedig ma jó lett volna, ha megkapom, mert a van a szülinapom, jó ajándék lett volna.Enrique írta:Még semmiképp nem kaphattad meg, épp most címezem a pakkokat!![]()
Reményeim szerint hétfőn megy a cumó! Azaz, jövő héten már mindenki felveheti...
de, hát igy jártam

- jelwaz
- Entrenador del Barça
Jah, elnézést (főleg a postásunktól)!
Csak már láttam, hogy Peti megkapta (a mázlista), asszittem már repül mindenki felé (ne érts félre Enrique, nem elégedetlenségből mondom). Így, hogy már tudom, hogy kész van, szerintem sokkal nehezebb kivárni, nem tom hogy Ti hogy vagytok vele
A szívemnek meg már semmi nem árt, ha túléltem a Zaragoza elleni meccset (mondjuk azért Larsson gólja akkor is feltámasztott volna
). Jah, jut eszembe, ha minden jól megy két ollyan pólóm lesz, hogy nagyon-nagyon sárgák lesztek az irigységtől (azért hangsúlyoznám, hogy; HA MINDEN JÓL MEGY). Majd linkelek képet! De nem mondom meg milyen, hagy legyen meglepetés:D

- Enrique21
- Capitá del Barça
Szerintem ne idegeskedj,árt a szivednekjelwaz írta:Kinek hozta már meg a pólót a postás, mert NEKEM MÉG NEMAnnyira várom már, de nem hozza a postás
Addig idegesít, hogy amikor meghozza, és egyetlen kis pici hiba lesz rajta nekimegyek! Úgy idegesít! Már olyan jó lenne benne feszíteni!

Végre elkészült,jövö7en megkapod,szvsz nyugodj csak meg

- jelwaz
- Entrenador del Barça
Kinek hozta már meg a pólót a postás, mert NEKEM MÉG NEM
Annyira várom már, de nem hozza a postás
Addig idegesít, hogy amikor meghozza, és egyetlen kis pici hiba lesz rajta nekimegyek! Úgy idegesít! Már olyan jó lenne benne feszíteni!

- van Bommel
- Capitá del Barça
Ja és lehet még rendelni?
- van Bommel
- Capitá del Barça
Nagyon jó a póló!! Mennyiért lehet rendelni? Engem érdekelne. Írjátok már le lécci. Kösz