Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mert nem regisztráltál újra, mikor a Csere-bere rovat beindult.... Felhívás meg volt!barcafan írta:az mér van, h amikor a csere-berére klikkelek kiirja, h regisztráljak stb... (automatikusan bejelentkezik). ha meg kijelentkezek és be ujra akkor egyből a fórumba irányit. és ha onnan klikkelek a csere-berére akkor is ezt irja ki...
Nem, mert egyből ezt írja ki.Z. Iván írta:Címnek írtál valami?A. Gábor írta:Látom itt van Z. Iván....A. Gábor írta:Amikor privát üzit akarok írni akkor ezt írja ki ami uán rámentem arra hogy priv üzi küldése:
Sajnos nem küldhetsz Privát üzeneteket. Lépj kapcsolatba az Adminisztrátorral
Ez miért van????
Tudsz nekem segíteni??
Vagy valaki más....
az szükséges
Viszont ez rossz hatással lenne a fórum használatára, ezért nem akarom.Ordog írta:Iván, az baba lenne, ha megint hozzá lehetne szólni a hírekhez, úgy mint a régi uw-oldalon. Persze csak regisztrált tagok szólhatnának hozzá... Császárság lenne, és többen látogatnák az oldalt, és több regisztrálás lenne
Címnek írtál valami?A. Gábor írta:Látom itt van Z. Iván....A. Gábor írta:Amikor privát üzit akarok írni akkor ezt írja ki ami uán rámentem arra hogy priv üzi küldése:
Ez miért van????
Tudsz nekem segíteni??
Vagy valaki más....
Látom itt van Z. Iván....A. Gábor írta:Amikor privát üzit akarok írni akkor ezt írja ki ami uán rámentem arra hogy priv üzi küldése:
Ez miért van????
Rivaldinho írta:nekem valami cselezős topic kéne , nem lehetne egy olyan topicot nyitni h : most hétvégén milyen cseleket nyomtak , és az az elképzelésem h lefilmezzük magunkat ( ha van digitáliskamerátok, kamerátok) ahogy leutánozzuk azt a cselt és feltesszük, h mindenkinek elérhető legyen, mondjuk én fel tom teni a honlapomra
Okés, de mondom ha vki mer csinálni megölöm.redlions írta:Inkább augusztus 1....Enrique írta:Majd ha megjöttek - szal olyan júl. 1. körül ráér.Barcaforever írta:Az Ezquerro és van Bommel topic majd lehet az enyém?Ha vki mer nekik csinálni topicot meek és lebombázom.
![]()
Rivaldinho: Milyet akarsz? Ötlet? Mert csak azért h legyen egy 'saját' topicod, azért felesleges nyitni...
nem arról van szó, szerintem is egy hülyeség, csak lehetne finomabban is megmondani neki..LG írta:Ez nem volt ellenséges csak szerény véleményem. Miért, mi koze 1 Barcás oldalnak ahhoz, h Rivaldinho milyen cseleket csinálBadi írta:LG írta:Sztem nem kell. Ez 1 Barcás oldal. Amugy én oxintén megmondom: Nem nagyon érdekel milyen cseleket csinálx
LG, minek kell ilyen ellenségesnek lenni mindenkivel? minden új ötletet leugatsz.. Megmondhatnád finomabban ha hülyeségnek tartod.![]()
Mutogassa a saját oldlán sztem. Amugy sem tartom jo dolognak ha vki azzal henceg, h meglát 1 cselt vmelyik reklámban és azt akarja 1bol utánozni.
Ez nem volt ellenséges csak szerény véleményem. Miért, mi koze 1 Barcás oldalnak ahhoz, h Rivaldinho milyen cseleket csinálBadi írta:LG írta:Sztem nem kell. Ez 1 Barcás oldal. Amugy én oxintén megmondom: Nem nagyon érdekel milyen cseleket csinálx
LG, minek kell ilyen ellenségesnek lenni mindenkivel? minden új ötletet leugatsz.. Megmondhatnád finomabban ha hülyeségnek tartod.
Inkább augusztus 1....Enrique írta:Majd ha megjöttek - szal olyan júl. 1. körül ráér.Barcaforever írta:Az Ezquerro és van Bommel topic majd lehet az enyém?Ha vki mer nekik csinálni topicot meek és lebombázom.
![]()
Rivaldinho: Milyet akarsz? Ötlet? Mert csak azért h legyen egy 'saját' topicod, azért felesleges nyitni...
LG írta:Sztem nem kell. Ez 1 Barcás oldal. Amugy én oxintén megmondom: Nem nagyon érdekel milyen cseleket csinálx