Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
1-2 lett az Atalanta ellen.Zsolti írta:Azt hittem nyertek 2-0ra.Nekem ez új...Enrique írta:Hijjj, láttátok mekkora potyát kapott a Buffon???![]()
Hát azért vele is megtörténik néha ilyesmi.
Egyébként énis azért mondtam,hogy biztosan nagyot játszottak,mert 45perc alatt fordítottak,egy 10emberrel védekező csapat ellen,azért ez nem semmi....Csak az inter képes hasonlókra....Boixos írta:azé' az 1. félidő nem volt olyan nagy, 0-2vel fordultunk. aztán a 2. félidőben rend lett végre. monnyuk a cassano összepattant a cufréval, de ennyi még belefért. egyébként 5. a Roma, eggyel megy még az Udine a 4.en és 2vel az inter a 3.on.Zsolti írta:Boixos!!Tegnap biztosan nagyot játszott a Romád!Hanyadikok is?4?
ez a 7vége csak akkor lett volna még szebb, ha a margó lezakózik, de azért így sem volt rossz!
majd a mostani 7vége lesz kicsit meleg, leccében nyomjuk és asszem letelik a bozsinov eltiltása.
azé' az 1. félidő nem volt olyan nagy, 0-2vel fordultunk. aztán a 2. félidőben rend lett végre. monnyuk a cassano összepattant a cufréval, de ennyi még belefért. egyébként 5. a Roma, eggyel megy még az Udine a 4.en és 2vel az inter a 3.on.Zsolti írta:Boixos!!Tegnap biztosan nagyot játszott a Romád!Hanyadikok is?4?
mindenben egyet értünkrhynn írta:Boixos teljesen igazad van
Bár már nem nézek nagyon olasz meccseket, azért a Roma a szívem csücske
Főleg Cassano miatt!
A milánkának én is orulokEnrique írta:Szegény milán...redlions írta:AC Milan 0 - 1 Bologna
Reggina 2 - 1 Lazio
Ezek az eredmények meglepnek.2 vereség zsinórban, nem semmi!!
a di caniot nem kellett volna, lehet, h átmegyek a moderálatlan szakaszba, h elmondjam a véleményemet róla.Scorpio írta:A jó kis játékos temető Inter!LG írta:A Juventus csalja a meccseket-utálom![]()
![]()
A milánt csak simán-utálom![]()
![]()
A rOma remélem csodbe megy-utálom![]()
![]()
Az Udinese elmegy![]()
A Laziot sajnálom, Di Canio a kedvenceim kozé tartozik.![]()
A Parmát is..![]()
![]()
FORZA INTER!!!![]()
![]()
Azért érdekes a véleményed a többi csapatról!
A jó kis játékos temető Inter!LG írta:A Juventus csalja a meccseket-utálom![]()
![]()
A milánt csak simán-utálom![]()
![]()
A rOma remélem csodbe megy-utálom![]()
![]()
Az Udinese elmegy![]()
A Laziot sajnálom, Di Canio a kedvenceim kozé tartozik.![]()
A Parmát is..![]()
![]()
FORZA INTER!!!![]()
Szerintem ez nem vitt, csak eszmecsere!Boixos írta:akkor melyiket kezdjem? a doppingosat?de ne rágj be, télleg nem akarok vitázni ezen. ettől függetlenül, csak a juve szurkolók gondolják azt, h a bírók nem nyomják néha őket. lásd bologna meccs, ahol a bolognának csak két egyértelmű 11est nem adtak meg, a juve meg kapott egy kamu szabadot, amin még az ibrahimovics is röhögött, amiből be is köszönt a pável, ahogy kell. mindezt a meccs végén, 0-0nál. sak azért mondom ezt, mert ezt a saját szememmel láttam, örjöngött is mindenki bolognában.
Csak ne kezd te is a bíró mesét! Már kezd unalmas lenni!Boixos írta:ami igaz, az igaz, eléggé elszaladtak. meg a bírók is szeretik őket(már a juvét). sajnos, a roma, akiket én csípek, most nem igazán fog ebbe beleszólni. jó lesz, ha egy bl-es hely leesik. de majd talán jövőre!
Majd kiderül ki lesz a bajnok! De az biztos, hogy a Juvét csak a Milan tudja megelőzni!Boixos írta:a moratti és/vagy a vezetés egyszerűen nem normális. most pl az adrianot nyomják éppen, pont a margit felé. hihetetlen.
azért én bízom benne, h nem a juvénak fog leesni a bajnokság. nálam ők a margittal egy szinten vannak.