Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jóúúú fiú mondasz vmit.gyiko írta:A hétvégi meccsen igen stabilan játszott a társaság, nekem csak azzal volt problémám, hogy Dinho rengeteg labdát eladott, vagy rosszul passzolt, vagy belevezette a védőkbe - persze volt egypár pazar, trükkös megmozdulása is, de neki kellene a legjobban megbecsülni a nehezen megszerzett labdát. Belletti és Gio játékának örülök, rájuk nagy feladat vár szerdán és Márquez is nagyon jó volt, remek keresztlabdákat küldött Ronaldinho felé, bár egy-kettő rosszul sikerült. Deco eredményessége magáért beszél és Giuly-t is próbálták remek labdákkal megjátszani, viszont nekem Albertini játéka nem volt meggyőző, hiszen neki is ütköznie kellett volna és labdát szereznie, ezt nem láttam sűrűn, én inkább Gerard-ra szavaznék a Chelsea ellen.
Albertinire kitérve:úgy nehéz labdát szerezni,ha az ellenfél alig-alig támad.gyiko írta:A hétvégi meccsen igen stabilan játszott a társaság, nekem csak azzal volt problémám, hogy Dinho rengeteg labdát eladott, vagy rosszul passzolt, vagy belevezette a védőkbe - persze volt egypár pazar, trükkös megmozdulása is, de neki kellene a legjobban megbecsülni a nehezen megszerzett labdát. Belletti és Gio játékának örülök, rájuk nagy feladat vár szerdán és Márquez is nagyon jó volt, remek keresztlabdákat küldött Ronaldinho felé, bár egy-kettő rosszul sikerült. Deco eredményessége magáért beszél és Giuly-t is próbálták remek labdákkal megjátszani, viszont nekem Albertini játéka nem volt meggyőző, hiszen neki is ütköznie kellett volna és labdát szereznie, ezt nem láttam sűrűn, én inkább Gerard-ra szavaznék a Chelsea ellen.
Az hogy Ronaldinho tán kicsivel tobb labdát elszort en jo jelnek tekintem hisz ez azt jelenti hogy ujra vállalkozik szép passzokra, golpasszokra es ebben benne van az is,hogy hibázik. Na de ha a Chelsea ellen mind bejonnegyiko írta:A hétvégi meccsen igen stabilan játszott a társaság, nekem csak azzal volt problémám, hogy Dinho rengeteg labdát eladott, vagy rosszul passzolt, vagy belevezette a védőkbe - persze volt egypár pazar, trükkös megmozdulása is, de neki kellene a legjobban megbecsülni a nehezen megszerzett labdát. Belletti és Gio játékának örülök, rájuk nagy feladat vár szerdán és Márquez is nagyon jó volt, remek keresztlabdákat küldött Ronaldinho felé, bár egy-kettő rosszul sikerült. Deco eredményessége magáért beszél és Giuly-t is próbálták remek labdákkal megjátszani, viszont nekem Albertini játéka nem volt meggyőző, hiszen neki is ütköznie kellett volna és labdát szereznie, ezt nem láttam sűrűn, én inkább Gerard-ra szavaznék a Chelsea ellen.
Azt csak a visszavágok után amikor megvan ki jutott tovább akkor sorsolják ki.Bodi írta:Jó nagy önbizalmatok van,legyen igazatok!!!
Nemtom,hogy van a sorsolás?Azt lehet tudni,hogy ha nyerünk,akkor melyik meccs győztesével játszunk?
Innen is lehet nézni a kérdést...Rapika írta:Én jobban örülnék,ha a real továbbjutna a juve ellen,mivel így maradnának 2 frontonFáradtabbak lennének a bajnokságban is!
Meg őket könnyebben kiejtenénk a blből,mintha a juvéval kerülnénk össze!
de már eldőlt. remélem azért a második helyre odaérünk, és esetleg BL-t nyerünk.Xavi írta:Májusig semmi sem fog itt eldőlni...Szerintem. Aztán ne legyen igazam.
Azért ne becsuljunk le senkit de tény hogyha a madrid otthonábol ponttal távoznank es akkor is min. 7 pont lenne az elony akkor jelentos esélyunk lenne a bajnoki cimre. meg persze most ia az vanaky01 írta:én úgy érzem legeslegkésőbb ápr.10.-én el fog dőlni a bajnokság31.fordulóban.utána már csak a valencia,és a villareal lesz kemény ellenfél
![]()
Forca Barca