Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
ok, CR 100%os és ennyit tud, hidd el és örülj... tudom, hogy te csak kárörvendeni akarsz, miután harapósék kiejtették a digókat, de valaki megnéz 5 percet a meccsből látja, hogy CR totál szét van esve, mind fizikálisan, mind mentálisan...Leon írta:Persze mindent meg lehet magyarázni,de sérülés (tudom,hogy sokat bajlódott a térdével) ide vagy oda akkor is kb 5 percenként nyom Usain Bolt szintű sprinteket,azt meg ne magyarázzuk már meg,hogy miért lövöldözi állandóan körbe a kaput 10-20 méterekről!![]()
Fel kell dolgozni minden CR fannak,hogy neki ez a vb nem jött össze és kész!![]()
Amerikai állampolgár.Alfa írta:Nem tudja valaki , hogy Jürgen Klinssmannak van valami köze USA-hoz ( azon kívül , hogy o a az edző) ? Azért kérdezem mert énekelte az amcsi himnuszt .
ott nagyon a csapat alá játszott, épp ezért nem is vállalt túl sokat, mert nem is bírt... még védekezni is visszajárt, ha már más nem igen ment... most is egy csomót védekezett CR Ghána ellen, pedig ő meg a védekezés általában 2 külön dolog.Alfa írta: Mar a BL döntőben is nagyon gyengén játszott ott se vol t sok jo momentuma
Mar a BL döntőben is nagyon gyengén játszott ott se vol t sok jo momentumaferninho írta:ott is a gólLeon írta: Érdekes egyébként,hogy Ronaldo gyakorlatilag egyedül lőtte ki a VB-re a csapatot a svédek ellen ugyanezzel a kütyaütő társasággal amiben most is van, a VB-n pedig szinte észrevétlen,pedig nem hiszem hogy egy USA vagy egy Ghána erősebb mint a svédek.![]()
egyébként mi érdekes? CR szenved, sérült már ezer éve, nézni rossz... pihennie kellene nem a VBn "alkotnia"... már az utolsó bajnoki fordulókon se bírt nagyon játszani.... és utána jött még a BL döntő.
meg lehet nézni miket alkot CR..... totál formán kívül van és ez főleg a sérülésének tudható be.
most meg lehet amúgy nézni mennyit számít, hogy az első meccsen nem 3-1 lett, hanem 4-0.
Pedig szvsz erősebbek. a svédekről sok mindent elmond, hogy még mi is többször megszorongattuk őket az utóbbi időkben.pedig nem hiszem hogy egy USA vagy egy Ghána erősebb mint a svédek.
ott is a gólLeon írta: Érdekes egyébként,hogy Ronaldo gyakorlatilag egyedül lőtte ki a VB-re a csapatot a svédek ellen ugyanezzel a kütyaütő társasággal amiben most is van, a VB-n pedig szinte észrevétlen,pedig nem hiszem hogy egy USA vagy egy Ghána erősebb mint a svédek.
Persze , hogy inkább Müller mint ronaldoLeon írta:Én akkor idegesebb lettem volna ha CR lesz,pláne egy ilyen jól sikerült szezon után!Ettől szerencsére nem kell félni!Alfa írta:Miért pont Müller ?!?!?!?!? Ideges leszek ha ő lesz a gólkirály.....![]()
Érdekes egyébként,hogy Ronaldo gyakorlatilag egyedül lőtte ki a VB-re a csapatot a svédek ellen ugyanezzel a kütyaütő társasággal amiben most is van, a VB-n pedig szinte észrevétlen,pedig nem hiszem hogy egy USA vagy egy Ghána erősebb mint a svédek.
Én akkor idegesebb lettem volna ha CR lesz,pláne egy ilyen jól sikerült szezon után!Ettől szerencsére nem kell félni!Alfa írta:Miért pont Müller ?!?!?!?!? Ideges leszek ha ő lesz a gólkirály.....
ne is mond...hank1ee írta:Mentségére legyen szólva, hogy oltári kutyaütő ez a csapat...
Annak az esélyét már Cé elszúrta!Leon írta:Igen és itt a végén is majdnem akasztott egyet ismét a saját kapujába!Unicef írta:Csóri ghánai megrúgta a vb gólját.![]()
Még a végén továbblövi a portugálokat!
Igen és itt a végén is majdnem akasztott egyet ismét a saját kapujába!Unicef írta:Csóri ghánai megrúgta a vb gólját.
Mostantól. Egy november elsejei bajnokin térhet vissza, ha marad Liverpoolban.hank1ee írta:Ez a 4 hónap mostantól értendő, vagy a klubszezon kezdetétől? Nem mindegy.