Leon írta:Persze mindent meg lehet magyarázni,de sérülés (tudom,hogy sokat bajlódott a térdével) ide vagy oda akkor is kb 5 percenként nyom Usain Bolt szintű sprinteket,azt meg ne magyarázzuk már meg,hogy miért lövöldözi állandóan körbe a kaput 10-20 méterekről!
Fel kell dolgozni minden CR fannak,hogy neki ez a vb nem jött össze és kész!
ok, CR 100%os és ennyit tud, hidd el és örülj... tudom, hogy te csak kárörvendeni akarsz, miután harapósék kiejtették a digókat, de valaki megnéz 5 percet a meccsből látja, hogy CR totál szét van esve,
mind fizikálisan, mind mentálisan...
most is fellökték a 16oson belül, szimplán esett egyet és már ennyitől fájlalta a térdét...
A portugál válogatott CRre épül, csak egyszerűen annyira leamortizálódott a klubidényben, hogy nézni rossz volt ezen a VB-n... ehhez jött még egy erős csoport, Pepe piros lapja, Coentrao, és még jó pár ember sérülése és kész is lett ez a kabaré, amit láthattunk.
Annyiban örülök neki ,hogy legalább nagyjából kipihenheti magát a szezon kezdetre, bár kétlem, hogy teljesen rendbe jönne addigra.
USAnak meg örülök, nagyon komoly kis csapatuk van, nekem teljes mértékben szimpatikusak voltak és a belgák ellen még esélyük is lehet.