Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
1. Xavi és Iniesta posztja szerintem nem egyenlő Fabregaséval. Nekünk nincs klasszikus irányítónk. Fábregas az Arsenalban emlékeim szerint közvetlen a csatár mögött játszik, amolyan Totti-san. Nálunk ez nem így van. Innentől nem igen tudom komolyan venni a kérdésed.barcafan0911 írta:Ha valaki az angol bajnokság egyik legjobbja az szerintem már elég mérvadó. Továbbá az is mérvadó hogy Xavi és Ini után nem tudsz nála jobb játékost mondani arra a posztra. A spanyol válogatottról meg annyit, hogy ott nem is játszott eddig sokat. Többnyire csereként lépett pályára.Fernando írta:Először is szerintem elég sok Arsenal meccset néztem idén. Kiemelkedő az Arsenalból, nah de abból a csapatból annyira nem is nehéz. Nem kétlem. Lenne helye itt a csapatban, de azért sokan elvannak vakulva tőle elég rendesen. Csalóka, mert igazán nagy csapatban eddig nem sokat láttuk. Spanyol válogatottban sem csinált eddig semmi maradandót.
Jah és Iniestára írtam a nagyjából egy kort. Fuss neki újra.
Lényeg a lényeg 50-et sehol nem ér, főleg úgy, hogy baromira nem hiányposzt.
Fabregas már számtalanszor bebizonyította hogy mekkora playa, nem néztél te annyi Ars. meccset az biztos. Ilyen fiatalon ilyen kiforrottan, okosan játszani csak a legnagyobbak tudnak(lásd Messi).Fernando írta:Először is szerintem elég sok Arsenal meccset néztem idén. Kiemelkedő az Arsenalból, nah de abból a csapatból annyira nem is nehéz. Nem kétlem. Lenne helye itt a csapatban, de azért sokan elvannak vakulva tőle elég rendesen. Csalóka, mert igazán nagy csapatban eddig nem sokat láttuk. (ez nem érdekelne, ha nem 50 millió eurókról beszélnénk). Spanyol válogatottban sem csinált eddig semmi maradandót. (Messi sem oké, de én a Barcát kicsit jobb csapatnak tartom, mint A Zarzenált, és nálam picit többet bizonyított).
Ez az én véleményem, bele lehet kötni, különösebben nem mozgat meg. Főleg ilyen félflegma, flegma "többségnélbevágódokmostezzel" hozzászólások hagynak hidegen.
Ha valaki az angol bajnokság egyik legjobbja az szerintem már elég mérvadó. Továbbá az is mérvadó hogy Xavi és Ini után nem tudsz nála jobb játékost mondani arra a posztra. A spanyol válogatottról meg annyit, hogy ott nem is játszott eddig sokat. Többnyire csereként lépett pályára.Fernando írta:Először is szerintem elég sok Arsenal meccset néztem idén. Kiemelkedő az Arsenalból, nah de abból a csapatból annyira nem is nehéz. Nem kétlem. Lenne helye itt a csapatban, de azért sokan elvannak vakulva tőle elég rendesen. Csalóka, mert igazán nagy csapatban eddig nem sokat láttuk. Spanyol válogatottban sem csinált eddig semmi maradandót.
Iniesta nem irányító középpályás, ezt jobb lenne felfogni. Nagyon jól támogatja a támadásokat de nem egy nagy playmaker.Sanama írta:Mondj Fabregasnál jobb irányító középpályást Iniestan es Xavin kívűl.Fernando írta:Álljon már meg a menet. 40-50 millió Fábregasért? Jézusom. tehetséges, nagyon ügyes srác, az Arsenalhoz mérve klasszis, DE korántsem világklasszis. Nemzetközié téren semmit nem mutatott még gy igazán. Meg alapból nem ér 40-50-et. Néhányan elvakultak. Akkor Xavi mennyit ér, vagy Iniesta? Hasonló korban vannak. 100-at? Jézus.
És olyat aki legalább olyan gólerős mint ő.
Na ne már..Fernando írta:Álljon már meg a menet. 40-50 millió Fábregasért? Jézusom. tehetséges, nagyon ügyes srác, az Arsenalhoz mérve klasszis, DE korántsem világklasszis. Nemzetközié téren semmit nem mutatott még gy igazán. Meg alapból nem ér 40-50-et. Néhányan elvakultak. Akkor Xavi mennyit ér, vagy Iniesta? Hasonló korban vannak. 100-at? Jézus.
Mondj Fabregasnál jobb irányító középpályást Iniestan es Xavin kívűl.Fernando írta:Álljon már meg a menet. 40-50 millió Fábregasért? Jézusom. tehetséges, nagyon ügyes srác, az Arsenalhoz mérve klasszis, DE korántsem világklasszis. Nemzetközié téren semmit nem mutatott még gy igazán. Meg alapból nem ér 40-50-et. Néhányan elvakultak. Akkor Xavi mennyit ér, vagy Iniesta? Hasonló korban vannak. 100-at? Jézus.
Attól függ, mit jelent Neked a "világklasszis"... Szerintem azt, hogy valaki benne van egy poszt TOP10-ében - ez alapján ő simán világklasszis, 23 éves kora ellenére. Ilyet nem találsz sehol a világon, hogy ennyi idős játékos visz a hátán egy elég erős csapatot. Hogy egy középpálya irányító posztján ilyen magabiztossággal működik.Fernando írta:Álljon már meg a menet. 40-50 millió Fábregasért? Jézusom. tehetséges, nagyon ügyes srác, az Arsenalhoz mérve klasszis, DE korántsem világklasszis.
Nálam a 23 év (Cesc) és a 30 (Xavi) egyáltalán nem számít hasonló korúnak, lolFernando írta:Meg alapból nem ér 40-50-et. Néhányan elvakultak. Akkor Xavi mennyit ér, vagy Iniesta? Hasonló korban vannak.
LOL, te is képben vagy...Fernando írta:Álljon már meg a menet. 40-50 millió Fábregasért? Jézusom. tehetséges, nagyon ügyes srác, az Arsenalhoz mérve klasszis, DE korántsem világklasszis. Nemzetközié téren semmit nem mutatott még gy igazán. Meg alapból nem ér 40-50-et. Néhányan elvakultak. Akkor Xavi mennyit ér, vagy Iniesta? Hasonló korban vannak. 100-at? Jézus.
Figyi , Pep az életben nem fogja bevállani az a középpályát,ezt most le is lehet szögezni.madmushroom írta:Nem hiszem, hogy Pep gyökeresen változtatna a játékrendszeren. Fabregas érzekésével évekre be lesz biztosítva a középpályánk. Cesc nagyon ügyes mélységi irányító, nem idegen neki ha hátulról kell indulnia, ne feledjük, hogy az Arsenal-ban legalább akkora feladatot kapott védekezésben mint támadásban, szóval eléggé all-around a srác, nem lennék rosszul az Iniesta-Cesc-Xavi középpályától.
ja és ez:
Igen ezt én is olvastam egyik este. Szeretem Titit, de szerintem biztos távozó lesz a nyár folyamán. És szerintem amerikába megy, nem a Fenerhez.madmushroom írta:A Fenerbahce is bejelentkezett érte állítólag.
Szerintem az sem baj, ha hozunk egy bal támadót 50 millióért, 40-ért egy középpályást, megtartjuk Tourét, és hozunk 15-ért egy cserejobbhátvédet. Nyilván nem ez lesz, de szerintem az eredményesség a lényeg. Nyilván a Barca filozófiája nem olyan, mint a Realé, de szerintem a 7 saját nevelésű kezdőjátékos ezt már épp eléggé hangsúlyozza. Ibrát is 70 misiért vettük, ha Eto'o-t belevesszük, így az álságosságnak nincs helye. Lehetnénk Bilbao -szerű csapat is, de egyértelmű, hogy a Barca egy dúsgazdag csapat, és egyébként pedig minden évben trófeákat vár el a közönség a csapattól. Tény, hogy ha hoznánk egy korrekt baltámadót, Cesc-et, meg egy cserejobbhátvédet, akkor szinte VERHETETLEN lenne a csapat, ez pedig szerintem megér 80-90 millió eurót.davidvillabest írta:Hát igen ez igy van! Nem sok saját nevelésű van! ezek ien mix keretek !Barcaboy08 írta:Sajna lassan tényleg ott fog tartani a Spanyol Bajnokság mint most a Skót..két nagy csapat Celtic,Rangers aztán 35 pont különbség..de sajnos igazolni kell,ha lépést akarsz tartani Európa elit csapataival....én nem bánom sem Villát,sem Fabregast ezektöl az igazolásoktól még messze nem leszünk Real Madrid..sőőőt ha csak a két BL döntőst nézzük kiváncsi lennék hány saját nevelésü játékos lesz a kezdő tizi-ben...
A Fenerbahce is bejelentkezett érte állítólag.madmushroom írta:A Sport angol lapok információira hivatkozik, szóval ez csak egy felvetés csupán.(mármint az Henry -> NY)salas9 írta:Villaért folytatott "harcba" be akar szállni a MU. Fergussonnak nagy kedvence és szerinte Rooney-val nagyszerű párost alkotnának, mivel Berbatovval befürödtek, Owen meg sokat sérült. De állitólag még így is a Barcelona a favorit.
Herny-nek meg van előszerződése a New York Redbull-al? Vagy mi ez amit a sport ír? Valaki tud valamit?
sorry ezt lett volna a mondanivalóm lényege, de ott a pont:)Bányász írta:Okés de hol van az kőbe vésve,h nekünk kell jövőre egy bal támadó?Sehol.Nem tudunk még semmit ezért sztem merészség bármit is kijelenteni.Nem tudjuk,h hova jönne Villa,mit játszana a csapat,milyen szerep jutna Cescnek(ha jön egyáltalán) meg úgy általában semmit.Meg eleve merész dolog a neveket nézve azt kijelenteni,h nem vagyunk előrébb.Azért nem teljesen butaság amit ír, hisz hiányposztra való igazolásnak nem tekinthető,ha jön egy középcsatár a bal támadó pozícióba és Cesc aki a középpálya mélységét adná.
Cesc meg sztem igen hasznos igazolás lenne.Vele már 6(vagy mondjuk 5 attól függ ki megy ki jön) klasszisnak mondható focistánk lenne középpályára.Ez sztem igazán remek lenne.
Azért kell igazolni,h föléjük nőjünk újra.A lépést gond nélkül tudjuk velük tartani már évek óta sőt...de sajnos igazolni kell,ha lépést akarsz tartani Európa elit csapataival....
Pont most olvastam a sport-on, hogy a mi "tridenténk" a Messi Bojan és Pedro összesen mindent figyelembe véve 70 gólt szerzett (Messi 41, Pedro 18, és Bojan 11), míg a Realnál a CR(33), Higuain(29), és Benzema(9) van 71-nél... És ha megnézzük mi 0-ból építettük fel ezt a 70 gólt, míg a Real 144 millioból.barca99 írta:... (bár tény, hogy optimálisabb lenne, ha 11 saját neveléssel, szinte 0 igazolással tartanánk ilyen szinten) ...
Az attól függ honnan nézzük..te azt mondod,ezek nem igazán hiányposztra való igazolások...ezzel azért nem értek egyet hogy miért?nézzük:szerintem minden féle képpen kell egy vérbeli középcsatár okok:Henry,hát a portásunk több gólt vágott idén, valamint biztosan távozik ahogy hallom már aláirta az előszerződését a Red Bullal,Bojan igazán csak az idény vége fele jött bele,igaz Pep nem adott túl sok lehetöséget neki,Pedro jó,de nem vérbeli középcsatár,Ibra............hadd ne fejtegessem a szezon elején jól ment neki aztán borzalmasan vissza esett...plussz iszonyatosan erőszakos,amit a bírók rendszeresen befújnak ellene,lassítja a játékot még sokat kell tanulnia ha ebben a Barcában akar játszani,és végül a mi kis Messiásunktól nem várható el mindíg hogy egy negyvenest hintsen minden évben...szal ezért gondolom hogy ezek igen is hiányposztra való igazolások mint pl..Fabregas is akit minden bizonnyal Xavi pótlására szánják, aki mint tudjuk már nem húsz esztendős...menczel írta:Azért nem teljesen butaság amit ír, hisz hiányposztra való igazolásnak nem tekinthető,ha jön egy középcsatár a bal támadó pozícióba és Cesc aki a középpálya mélységét adná.Bányász írta:Ne haragudj de ezt honnan tudod Te ilyen biztosan megmondani?Meg akkor miért nem mondasz valakit akivel előrébb lennénk?Vagy olyat nem tudsz csak abba vagy teljesen biztos,h velük nem leszünk előrébb?Miért nem leszünk előrébb?Legalább azt indokold meg.BlauGranaGroc írta:~40m Villa, ~40-50 Cesc, ez 80-100m olyan igazolásokra amikkel szinte semmivel se vagyunk előrébb