menczel írta:
Szóval visszajönni biztosan nem fog. Mondjuk én nem tartom nagy bajnak, mert egyáltalán nem klasszis amit ő produkál, egyszerűen egy jó teljesítmény, amit nagy hajtással ér el. De erre az öreg Puyol is képes, és válthatná is sokszor Alvest, ha nem adódott volna az a helyzet, hogy Marquez elfelejtett futballozni, a zsákbamacska ukrán még nem érett, Milito még nem lenne sérült, Henrique meg bevált volna. De ez mind előfordult így most Puyi középen alkot nagyot.
Én nagy bajnak tartom mert:
- Super Puyi, mint írtad lassan inkább már csak öreg Puyi a széleken való rohangáláshoz.
- Dani sajnos elég sérülékeny, fetrengős fajta és csak a csapat mérhetetlen szerencséje, hogy idén ilyen jól megúsztuk eddig! DE! mint tudjuk a szerencse múlandó és nincs alternatíva az öreg Puyón kívül!
- a piacon nincs sok klasszis vagy univerzális jobb bekk, akit Dani mögé a padra lehetne ültetni, mert ugyebár mindenki játszani szeretne, ha már a világ legjobb csapata leszerződtette. Arról nem is beszélve, hogy csak Pique az egyetlen formában lévő középső védőnk Puyi mellett.
Amennyiben Puyi kimegy jobbra, elég karcsú lehetőségek maradnak Pique mellett középen: Marquez, Csiga, Militó személyében.
- a pénz amiért valakit (blindre ismét) idehoznánk, inkább maradjon a zsebünkben Martin visszahívásával.
Egy klasszis nem fog idejönni bagóért és leülni Alves mögé a padra!
Mint írtad, egyszerűen jó teljesítményt produkál, nagy akarással és hajtással...... akkor, hol a bibi???
Én gyakran nézem játékát a Juvéban, ahol alap ember lett - igaz ott sincs jobb bekk alternatíva - a csapatban.
Szerintem kifogja nőni magát, mert az adottságai megvannak és folyamatosan játéklehetőséget kap, ami talán a legfontosabb!
Semmivel sem tartom tehetségesebb vagy, jobb játékosnak Busquets-et, Keitat, akik Pep kegyeltjei és folyamatos bizalmat, játéklehetőséget kaptak(nak).
Emlékszem, szembetűnően tankszerű, lomha mozgása volt Pique-nek amikor idekerült..... most talán a legjobb középső védőnké vált a folyamatos játékkal és bizalommal amit kapott!
Nagyon sokan (én is) értetlenkedtünk, hogy minek igazoltuk le.... aztán tessék, jelenleg akkor vagyok nyugodt, ha Puyi mellett őt látom a kezdőben!
- lehet, hogy Cacaresben csak én láttam lehetőséget............