Ugyanígy voltam Riquelmével is. Ha legalább az egyikük maradt volna, mindjárt más lenne a helyzet, de hogy mindkettőnek távoznia kellett, az túl sok volt nekem.Zsolti írta:naén dettó így vagyok Riquelmével,de azért a avit is nagyon csippantom,meg minden Argentint,kivéve cufrét.
Saviola - El Pibito
-
- Director del Fútbol
-
- Director del Fútbol
Nem hiszem, hogy ezzel a hozzászólásommal a Barca játékosait fikáztam volna. Miért lett volna 17. a csapat, ha rajtam múlt volna? Szerintem idén is nagyon sanszos, hogy bajnok lesz a Barca, és természetesen ezt is szeretném, nekem az a bajom, hogy a kedvenc játékosom nélkül. Van, aki ezt megérti, van, aki nem.
-
- Llegenda del Barça
nem pesszimista az antiimperialista, csak egyszerűen nehéz neki benyelni, h a kedvenc játékosát kinyírták a kedvenc klubjánál. bár nem tisztem itt fogadatlan prókátorkodni.
PUYOL-XAVI-INIESTA
- Mr. Master
- Director del Fútbol
Tényleg, most hogy mondod, emlékszem rá, tényleg nem volt semmi az a srác se. De ha ők ketten nem lennének (meg kitfisto), akkor unalmas lenne itt az életünkLG írta:De volt itt még nagyobb arc, vmi anyas volt asszem...nyerhetett a csapat 4-0ra is, o akkor is itt fikázta a játékosokat, meg h szerencsék volt...mindne 2. hsz-e moderálva volt!Mr. Master írta:De Te mit is vártál a mi kis pesszimista antiimerialistánktól? Ha rajta múlna, akkor szerintem 17-ikek lettünk volna taaly...

------------------ pisti.blog.hu --------------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
De volt itt még nagyobb arc, vmi anyas volt asszem...nyerhetett a csapat 4-0ra is, o akkor is itt fikázta a játékosokat, meg h szerencsék volt...mindne 2. hsz-e moderálva volt!Mr. Master írta:De Te mit is vártál a mi kis pesszimista antiimerialistánktól? Ha rajta múlna, akkor szerintem 17-ikek lettünk volna taaly...

- Mr. Master
- Director del Fútbol
De Te mit is vártál a mi kis pesszimista antiimerialistánktól? Ha rajta múlna, akkor szerintem 17-ikek lettünk volna taaly...
-
- Llegenda del Barça
ez mondjuk a Barca játékosokra nézve sem szép HSZ!antiimperialista írta:Remélem, nagyon jól fog neki menni a játék Sevillában, engem az sem érdekel, ha az ő góljaival veri a Barcát oda-vissza az andalúz banda. Hátha attól megjönne az esze rijkaardnak. Bár azt kétlem. Ha olyan szezont zár Saviola, mint az előzőben Riquelme, akkor már mindent megtett, hogy visszatérhessen Barcelonába.
-
- Director del Fútbol
Remélem, nagyon jól fog neki menni a játék Sevillában, engem az sem érdekel, ha az ő góljaival veri a Barcát oda-vissza az andalúz banda. Hátha attól megjönne az esze rijkaardnak. Bár azt kétlem. Ha olyan szezont zár Saviola, mint az előzőben Riquelme, akkor már mindent megtett, hogy visszatérhessen Barcelonába.
Anyi golt rughatnak Valdésnak amennyit akarnak, csak akkor mi lojjukn 1-el tobbetSilvanus írta:Kluivertnek és Saviolának is nagyon-nagyon jó szezont kívánok, de azért fura érzés, hogy majd attól kell paráznunk, hogy nehogy ez a két fenomén rakja tele Valdes hálóját!

-
- Director del Fútbol
Kluivertnek és Saviolának is nagyon-nagyon jó szezont kívánok, de azért fura érzés, hogy majd attól kell paráznunk, hogy nehogy ez a két fenomén rakja tele Valdes hálóját! 

"Més Cuen un Club"
- Mr. Master
- Director del Fútbol
Nem kell a Barcában legyen,h ezért a címért verssengjenredlions írta:Meg van!Enrique írta:Keresgélj nyugodtan, uccse találsz semmit, mert NEM ÍRTAM ilyet, nem pedig mert takarítok.![]()
Saviola meg remélem versenyben lesz a gólkirályi címért.

- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Meg van!Enrique írta:Keresgélj nyugodtan, uccse találsz semmit, mert NEM ÍRTAM ilyet, nem pedig mert takarítok.

Saviola meg remélem versenyben lesz a gólkirályi címért.

By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Keresgéljek?Enrique írta:Red, vegyél szemüveget. Én soha nem írtam ilyet. Csak azt h sajnálom h elment.
De 1x sem szólítottam meg, neviccelj máár...

By red
- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Most olvastam csak...Enrique írta:Kifestő, szted ezt olvasni fogja Saviola?????![]()
![]()
AtyaúúúrIsten... Te egy beteg ember vagy...![]()
Nem csak ő.... Itt sokan írnak hasonlókat!

Amúgy örülök neki, hogy végre valami normális történt vele.

By red
-
- Director del Fútbol
Hát azt leszámítva, hogy majd ellenünk is brillírozhat a Sevillában, azért én örülök neki, hogy még mindig nem adtuk el! Sevilla egy igen jó, erős csapat, és még BL esélyeik is vannak, úgyhogy jó úton halad Saviola a jövő évi VB-re, ezt pedig igazán megérdemli! Én szerintem jó döntés volt ez a kölcsönadás, jövőre pedig ki tudja mi lesz?!... Még akár vissza is térhet!?...
"Més Cuen un Club"
-
- Director del Fútbol
Ugyanazt írtad le, amit én is gondolok.Zsolti írta:Hát én nem akarom senkiben sem rombolni a savi esélyeit a visszatérésre,de savi max. akkor kell a Barcának,ha más ül a kispadon,és nem frenky!
egyébként,ha nekem választani kellene rijkaard és savi között én gondolkodás nélkül savit választanám!
Én nem vagyok oda a Sevilláért, úgyhogy nagyon sajnálom, hogy oda adták kölcsön.
HIJO DE PUTA frank rijkaard!!!!
- Ilhan Mansiz
- Barça B
De csini ebben a mezben.....
Sok xerencsét kicsikéémTTT
Hányasban fog jáccani nem tudja vki??

Sok xerencsét kicsikéémTTT

Hányasban fog jáccani nem tudja vki??
SaViOlA Te QuIeRo!!!!
T'estimo!
Seni seviyorum!
Siempre contra la peste Blanca!!!
T'estimo!
Seni seviyorum!
Siempre contra la peste Blanca!!!
Arrol h Rijkaard helyett Saviola...
Nos, nagyon korrekt volna, ha Laporta odaálna Frank elé, és megkosszonné a bajnoki címet, aztán meg elkuldené...Bármennyire is szerethetik Saviolaát, a sikeredzot nem kuldik el 1 játékosmiatt.
Nos, nagyon korrekt volna, ha Laporta odaálna Frank elé, és megkosszonné a bajnoki címet, aztán meg elkuldené...Bármennyire is szerethetik Saviolaát, a sikeredzot nem kuldik el 1 játékosmiatt.
- Mr. Master
- Director del Fútbol
Hozzáteszem, nem látszik az arcán valami hűdenagy vidámság...
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
thx Xavi!
Azért elég veszélyes ez a Luis Fabiano-Saviola támadó sor.Szerintem simán ott lehetnek egy BL-t érő pozicíóban.
Azért érdekes lett volna ha a Betishez igazolt volna.Mindjárt elenünk kezdett volna ha oda igazolt volna.De nem hiszem hogy játszott volna akkor mert még nem mutatták be.Na mindegy hagyjuk hülyeség.

Azért érdekes lett volna ha a Betishez igazolt volna.Mindjárt elenünk kezdett volna ha oda igazolt volna.De nem hiszem hogy játszott volna akkor mert még nem mutatták be.Na mindegy hagyjuk hülyeség.
in to exile
Azt nem értem miért szídják sokan Riijkardot! Évek óta ő az első akivel bajnoki címig jutottunk! Ha valakit akkor őt nem kell szídni!!!!
Nem ez jár neki! Persze Saviola jó játékos de minek maradna? Cserepadra? Szerintem egy jó csapaton nem kell változtatni csak ott ahol gond van és a támadásainkkal idén nem volt probléma.