neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!Ugye csak viccelsz?Charlie írta:Igen,mivel Abramovics kivásárolja ronaldinhot + Gallas is lehet!Kitfisto írta:Most akkor jön Anri?![]()
C.
Csak 1 Henry kéne abból a pénzből,meg 1 Gallas,és még maradna 100milliónk.Taibi írta:Annyiért én is elengedném.Zsolti írta:na ha annyit pengetne érte valaki,akkor én még lehet,hogy oda is adnám.
150millióból lehet venni egy fél csapatot....
Annyiért én is elengedném.Zsolti írta:na ha annyit pengetne érte valaki,akkor én még lehet,hogy oda is adnám.
Ez az összeg=150millióLG írta:Azért ha cselzski nagyon akarná, elvinné. Van 1 osszeg aminek már nem lehet nemet mondani...Rapika írta:Úgy írjátok ezt a Ronaldinho üzletet,mintha ez csak a cselzin múlna!Mi is itt vagyunk!
Azért ha cselzski nagyon akarná, elvinné. Van 1 osszeg aminek már nem lehet nemet mondani...Rapika írta:Úgy írjátok ezt a Ronaldinho üzletet,mintha ez csak a cselzin múlna!Mi is itt vagyunk!
Egyszer már azt írták,hogy a Chelsea letett róla!Rájöttek,hogy semmi esélyük.Nem is lesz!Rapika írta:Úgy írjátok ezt a Ronaldinho üzletet,mintha ez csak a cselzin múlna!Mi is itt vagyunk!