Spanyol kupa / szuperkupa
Amúgy megnéztem, és csak az első meccset lenne kénytelen kihagyni Etoo -márha a döntőig menetel Kamerun
Már nagyon érett egy vereség az utóbbi időben mutatott játék alapján...de nem is ezért kaptunk ki..Puyol nélkül a védelem katasztrófa, főleg, ha Marquez is így játszik
Amúgy szvsz ha akarunk, simán továbbjutunk, és a real sem lehet akadály. NEM egy Etooval vagyunk jobbak náluk
Amúgy szvsz ha akarunk, simán továbbjutunk, és a real sem lehet akadály. NEM egy Etooval vagyunk jobbak náluk
- Ordog
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Emberek én azt mondom, hogy nem szabad továbbjutnunk a spanyol kupában, ugyanis ha most elkezdünk versengeni a kupában a margittal, akkor az a bl kárára mehet, és nem tudnánk 100%-ot nyújtani a cselszki ellen...
Cseréket be kell nyomatni a Camp Nouban a Zaragoza ellen és meglátjuk mi lesz... ennyi
Cseréket be kell nyomatni a Camp Nouban a Zaragoza ellen és meglátjuk mi lesz... ennyi
hát igen tegnap
miért van az, hogy mi nem tudunk kikapni 1-0, 2-1, re szóval szoros meccsen.
3, 4 gól beszedése szégyen
a nyomi frank minek ül a padon, ha nem vágja a témát.
a puyolt nem ilyen meccsen kell pihentetni.
pihent volna a két zamora meccsen, vagy a múltheti alaves bajnokin.
én a dinhot nem is neveztem volna erre a meccsre a 100. a csávó kettőt nem fut. és minden jó szabit elakar rúgni. ki ő hogy nem lehet lecserélni
védelem
hát sztem puyollal is megkaptuk a 4-et a cselzi ellen nem
a reál ellen
vagy a depor ellen a 3 stb.
de tény az is hazai meccseken is megvolt ez a szitu, hogy egyvonal de a partjelző otthon belengeti a zászlót. hát itt nem lengetett annyit. pedig a gólokon kívül még 3 ilyen szitu volt.
szóval itt az 1-1 elleni vonal védekezéssel van gond ami 30 méterre a kapu ellen történik. hát persze, hogy öngyilkosság.
ewerton meg szívatott ezerrel.
de sztem a 2 gólba a kapus is benne volt azért az védhető lövés volt
igen tény, hogy nem volt szél játék.
viszont a cserék jók voltak messi középre állítása jó húzás volt. de dinhoval 2-en kevesek voltak 6-7 védő ellen
úgy kellett volna játszunk mint az udinese ellen a bl-ben idegenben biztos védekezésből az adandó alkalmakat kihasználni. szóval ez a vereség frank hibája ugyanúgy mint a játékosoké.
amit senki nem emleget
rafa mit képzel magáról. hogy lehet ilyen felelőtlenűl rúgdosodik az ellenfél térfelén sárgalaposként.
villareal ellen 2-0 nál az uccsó percben kiállítassa magát
ezek mellett nem lehet szó nélkül elmenni.
bajok vannak az idegeivel akárcsak etónak
én lepődnék meg a legjobban ha a zaragoza ellen tovább mennénk. de ha tovább megyünk és a reáltól kapunk ki az a szégyenek szégyene.
most komolyan tényleg valaki hisz abban hogy mi megnyerjük a bl-t. ezt hülység. a kupát és a bajnokságot kéne megnyerni, de ezeket nagyon.
amúgy ti hogy bírtátok idegekkel a tegnapi meccset. káromkodás bejátszott
miért van az, hogy mi nem tudunk kikapni 1-0, 2-1, re szóval szoros meccsen.
3, 4 gól beszedése szégyen
a nyomi frank minek ül a padon, ha nem vágja a témát.
a puyolt nem ilyen meccsen kell pihentetni.
pihent volna a két zamora meccsen, vagy a múltheti alaves bajnokin.
én a dinhot nem is neveztem volna erre a meccsre a 100. a csávó kettőt nem fut. és minden jó szabit elakar rúgni. ki ő hogy nem lehet lecserélni

védelem
hát sztem puyollal is megkaptuk a 4-et a cselzi ellen nem

de tény az is hazai meccseken is megvolt ez a szitu, hogy egyvonal de a partjelző otthon belengeti a zászlót. hát itt nem lengetett annyit. pedig a gólokon kívül még 3 ilyen szitu volt.
szóval itt az 1-1 elleni vonal védekezéssel van gond ami 30 méterre a kapu ellen történik. hát persze, hogy öngyilkosság.
ewerton meg szívatott ezerrel.
de sztem a 2 gólba a kapus is benne volt azért az védhető lövés volt
igen tény, hogy nem volt szél játék.
viszont a cserék jók voltak messi középre állítása jó húzás volt. de dinhoval 2-en kevesek voltak 6-7 védő ellen
úgy kellett volna játszunk mint az udinese ellen a bl-ben idegenben biztos védekezésből az adandó alkalmakat kihasználni. szóval ez a vereség frank hibája ugyanúgy mint a játékosoké.
amit senki nem emleget
rafa mit képzel magáról. hogy lehet ilyen felelőtlenűl rúgdosodik az ellenfél térfelén sárgalaposként.

villareal ellen 2-0 nál az uccsó percben kiállítassa magát

bajok vannak az idegeivel akárcsak etónak
én lepődnék meg a legjobban ha a zaragoza ellen tovább mennénk. de ha tovább megyünk és a reáltól kapunk ki az a szégyenek szégyene.
most komolyan tényleg valaki hisz abban hogy mi megnyerjük a bl-t. ezt hülység. a kupát és a bajnokságot kéne megnyerni, de ezeket nagyon.
amúgy ti hogy bírtátok idegekkel a tegnapi meccset. káromkodás bejátszott

-
- Director del Fútbol
Srácok! Katasztrofálisan játszottunk, és igen kikaptunk, mert nem voltak ott a kulcsembereink, DE!!! Ettől miért vagytok olyan idegesek? EZ ÍGY TERMÉSZETES, NEM??? Szerintem igen... A Barca egy hatalmas klub, ahol mindig is játszottak nagy sztárok, és játszani is fognak, és velük lesz mindig is igazán jó a csapat, ha nélkülük kikapunk, akkor az belefér! Akkor lenne baj, ha velük is kikapnánk ugyan így!!! Értitek?!...
No ennek fényében én bizakodom a továbbjutásban, Puyollal és Deco-val is a fedélzeten!!!
De most ugye itt a nagy hír: a Real lehet majd az ellenfél! Ez érdekességeket vethet fel, és nem is biztos, hogy jó ezt tudni a jövő heti visszavágó előtt, hogy miért? Mert lehet, hogy Frenki úgy dönt majd, hogy Eto'o, és Xavi nélkül, most nem akarja megterhelni a csapatot a Chelsea elleni meccs előtt, mert bizony ez nagy teher lesz! Tudjuk, hogy milyen körítése van egy El Classiconak, ez sokat kivehet a játékosokból, és ez az igen fontos BL meccs előtt, nem biztos, hogy kellene!?... Valahol érthető, valahol pedig NEM!!! Én abszolút azon az oldalon vagyok, hogy igen is nyerjünk, kell a kupa is!!! Szóval, kíváncsi leszek megint csak, hogy Rijkaard milyen felfogásban küldi majd pályára a fiúkat!?...
És egy pár szó az esetleges El Classico előtt: hiába a javuló tendencia, hiába az egyre egységesebb Real, én magabiztosan, nyugodtan, minden elfogultság, és beképzeltség nélkül állítom, hogy a Barca képes kétszer is megverni a kupában a Real-t, még ha be is látom, hogy Eto'o és Xavi hiánya fájó lehet!!!
No ennek fényében én bizakodom a továbbjutásban, Puyollal és Deco-val is a fedélzeten!!!
De most ugye itt a nagy hír: a Real lehet majd az ellenfél! Ez érdekességeket vethet fel, és nem is biztos, hogy jó ezt tudni a jövő heti visszavágó előtt, hogy miért? Mert lehet, hogy Frenki úgy dönt majd, hogy Eto'o, és Xavi nélkül, most nem akarja megterhelni a csapatot a Chelsea elleni meccs előtt, mert bizony ez nagy teher lesz! Tudjuk, hogy milyen körítése van egy El Classiconak, ez sokat kivehet a játékosokból, és ez az igen fontos BL meccs előtt, nem biztos, hogy kellene!?... Valahol érthető, valahol pedig NEM!!! Én abszolút azon az oldalon vagyok, hogy igen is nyerjünk, kell a kupa is!!! Szóval, kíváncsi leszek megint csak, hogy Rijkaard milyen felfogásban küldi majd pályára a fiúkat!?...
És egy pár szó az esetleges El Classico előtt: hiába a javuló tendencia, hiába az egyre egységesebb Real, én magabiztosan, nyugodtan, minden elfogultság, és beképzeltség nélkül állítom, hogy a Barca képes kétszer is megverni a kupában a Real-t, még ha be is látom, hogy Eto'o és Xavi hiánya fájó lehet!!!
"Més Cuen un Club"
Rajminho, minden szavaddal egyetértek! Szerintem is csak teherként görgettük mostmár magunk előtt a veretlenséget. Faterom (nem egy nagy foci-mágus de tetszik neki a Barca játéka) azt mondta hogy szerinte Frenki direkt hagyta ki Puyolt, pont ezért... Nem olyan hülyeség mint amilyennek elsőre látszik.
- Rajmó
- Capitá del Barça
Nem tudom h ti hogy vagytok ezzel, de én örülök h végre kikaptunk... Végre nincs a játékosokon akkora nyomás. Persze én is örültem volna hogy ha nem kapunk ki de így jobb mert a játékosok most már felszabadultabban játszhatnak mint a rekord előtt. Sztem 

- Mental_Theo
- Capitá del Barça
Remélem ez erőt ad nekik,hogy ha nyernek,és továbbjutnak Real ellen játszhatnak,és az ugye nem kis pénzt jelnt,ha találkoznak!!!!!!Tehát már csak ezért is tovább kell jutni!
---=FORCA BARCA=---
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
ha érdekel írj: batikaa@freemail.hu
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
- Mental_Theo
- Capitá del Barça
ha nagynehezen továbbjutunk a Real Madrid következik!
Mi lesz velünk Eto'o nélkül?????
Mi lesz velünk Eto'o nélkül?????
---=FORCA BARCA=---
- Mental_Theo
- Capitá del Barça
Azért a helyesíráson még látom dolgozni kell.
---=FORCA BARCA=---
-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
Így van!
Tavaj,meg azelőtt is mondtuk,hogy majd a bajnokság,meg a béel...NEM!!!!A kupában is érjünk már oda!Nehogy már kiessünk,és nyerje meg a reál,vagy valaki más!?
nekünk kell azis!

Tavaj,meg azelőtt is mondtuk,hogy majd a bajnokság,meg a béel...NEM!!!!A kupában is érjünk már oda!Nehogy már kiessünk,és nyerje meg a reál,vagy valaki más!?
nekünk kell azis!

- valkobela
- Barça B
Mi ez a hozzáállás kérem?
Ne jussunk tovább? Dehogynem... Otthon vágunk nekik kettőt, de inkább hármat és nem lesz itt gond. A reallal meg legalább érdekes lenne játszani, de szerintem ott se lenne gond, és jó erőpróba lenne a chelsea ellen, de nem is biztos hogy őket kapjuk. Úgyhogy csak előre minden fronton.
Ne jussunk tovább? Dehogynem... Otthon vágunk nekik kettőt, de inkább hármat és nem lesz itt gond. A reallal meg legalább érdekes lenne játszani, de szerintem ott se lenne gond, és jó erőpróba lenne a chelsea ellen, de nem is biztos hogy őket kapjuk. Úgyhogy csak előre minden fronton.

- Ronal.10
- Entrenador del Barça
csaóóó sztem hagyuk a kupát nagyon jo lenne ha nem jutnánk tovább!!!!!mert a következö ellenfél a Real lesz és igy nagyon ki kapnánk eto'o nélkül ....nem tom mi lesz de tegnap este elbizonytalanodtam... mert a real ellen simán kaphatunk ugyan igy 10 perc allatt 3 golt...
Hajrá BARCA
Hajrá BARCA
- Mental_Theo
- Capitá del Barça
De Puyol megakadáklyozza akontrákat,és elveszi időben az ellenféltől,mielőtt helyzetbe kerülnének!
---=FORCA BARCA=---
- visca el barca
- Presidente del Barça
1-0-s hazai vezetésnél vki fejenkuldte a partjelzot vmivel. felszakadt egy kicst a szemoldoke és game overSilvanus írta:Hánykor lesz ma a sorsolás? Komolyan bízom abban, hogy továbbjutunk a Zaragozán, és csak a döntőben találkozunk majd a Madriddal, ott lesz szép a győzelem!!!![]()
Egyébként én lemaradtam erről a Depor-Valencia meccsről, mi volt ott, miért szakadt félbe a meccs...?
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

-
- Director del Fútbol
Hánykor lesz ma a sorsolás? Komolyan bízom abban, hogy továbbjutunk a Zaragozán, és csak a döntőben találkozunk majd a Madriddal, ott lesz szép a győzelem!!!
Egyébként én lemaradtam erről a Depor-Valencia meccsről, mi volt ott, miért szakadt félbe a meccs...?

"Més Cuen un Club"
- Mental_Theo
- Capitá del Barça
Megérdemelten kaptunk ki,jobb volt a zaragoza.lássuk be,Puyol nélkül semmit nem érünk,és ezt minden évben észrevehetjük,amikor nem játszik kapunk 4-5 gólt (lásd anno Malaga ellen 5:1). A 4:2 reális eredmény,bár a 3:2vel sokkal boldogabb lettem volna,mert azért 2:0 ra ha nyerünk is,bepaszírozhatnak egy gólt...
---=FORCA BARCA=---
-
- Director del Fútbol
Annyian, és annyi mindent leírtatok már, hogy felesleges is ezt tovább ragozni. Katasztrofálisan játszottunk tegnap, a védelem egész egyszerűen.... MINŐSÍTHETETLEN, és bizony elgondolkodtató, hogy Puyol nélkül ennyit ér?!... A középpálya ötlettelen, és pontatlan volt, Ronaldinho szürke, Larsson semmi (bár a gólja gyönyörű volt!), egyedül talán Messin láttam az akarást. MAxi megint kapott 15 percet, de kb. 3-szor ért labdába!
3:0-nál visszajöttek az emlékek a tavalyi Chelsea elleni meccsről, borzasztó érzés volt, nagyon féltem, hogy beleszaladunk valami nagyon nagy pofonba... Egyszerűen érthetetlen volt, hogy azt az Everton gyereket abszolút nem tudtuk tartani, azt csinált meg velünk, amit csak akart! Hihetetlen....
3:2-nél már nyugodtabb voltam, de aztán jött Edmilson, és... na inkább nem is mondok semmit! Necces lesz, és akkor még finoman fogalmaztunk!!! 2:0-ra kéne nyerni, ami önmagában nem is nehéz, de hogy ők ne lőjenek gólt (ennek a védelemnek!?...), mondjuk épp 2:0-nál majd a 88 percben... FÉLEK!!! Puyol és Deco remélem játszani fognak a visszavágón, és akkor talán nem lesz ilyen baj!?...

3:0-nál visszajöttek az emlékek a tavalyi Chelsea elleni meccsről, borzasztó érzés volt, nagyon féltem, hogy beleszaladunk valami nagyon nagy pofonba... Egyszerűen érthetetlen volt, hogy azt az Everton gyereket abszolút nem tudtuk tartani, azt csinált meg velünk, amit csak akart! Hihetetlen....

3:2-nél már nyugodtabb voltam, de aztán jött Edmilson, és... na inkább nem is mondok semmit! Necces lesz, és akkor még finoman fogalmaztunk!!! 2:0-ra kéne nyerni, ami önmagában nem is nehéz, de hogy ők ne lőjenek gólt (ennek a védelemnek!?...), mondjuk épp 2:0-nál majd a 88 percben... FÉLEK!!! Puyol és Deco remélem játszani fognak a visszavágón, és akkor talán nem lesz ilyen baj!?...

"Més Cuen un Club"
Sziasztok!
Tegnap sajnos elő jöttek a hibáink, amikor kulcsjátékosok hiányoznak. Azt nem értem, hogy Rijkaard miért erőlteti Olegert, nagyon bizonytalan volt, pedig már 3. éve játszik a védelem tengelyében. A másik sajnos az, amit többen írtak, nagyon sok labdát eladtunk és ebben Iniesta, Messi és Van Bommel járt az élen. Még van egy hónap, hogy feljavuljunk a Chealse elleni meccsre, jobb most meglátni a hibákat. A visszavágót meg be kell söpörni, bár nehéz lesz két góllal többet lőni. De akkor is azt mondom hajrá Barca!!!
Tegnap sajnos elő jöttek a hibáink, amikor kulcsjátékosok hiányoznak. Azt nem értem, hogy Rijkaard miért erőlteti Olegert, nagyon bizonytalan volt, pedig már 3. éve játszik a védelem tengelyében. A másik sajnos az, amit többen írtak, nagyon sok labdát eladtunk és ebben Iniesta, Messi és Van Bommel járt az élen. Még van egy hónap, hogy feljavuljunk a Chealse elleni meccsre, jobb most meglátni a hibákat. A visszavágót meg be kell söpörni, bár nehéz lesz két góllal többet lőni. De akkor is azt mondom hajrá Barca!!!
- visca el barca
- Presidente del Barça
azta
tegnap csodalatosan mukodott a vedekezo szekcionk
oleguer-marquez tengely mintha életébe nem játszott volna még egyutt. de a védekező jatekosok közul edmilson is szornyu volt, az elmult mecccseken nem ezt szoktuk meg tole. van bommel szintén iszonyuan szurken jatszott.
ahogy boixos mondta az télleg nagy probléma ha kivesszuk puyolt és ilyen tragikusak leszunk hatul...mi lesz ha neadj' Isten megsérül?
azert dicseret is illeti a csapatot 3-2 utan majdnem sikerult felalnni. kár az 4. golért, igy necces lesz a visszavágo...

tegnap csodalatosan mukodott a vedekezo szekcionk

oleguer-marquez tengely mintha életébe nem játszott volna még egyutt. de a védekező jatekosok közul edmilson is szornyu volt, az elmult mecccseken nem ezt szoktuk meg tole. van bommel szintén iszonyuan szurken jatszott.
ahogy boixos mondta az télleg nagy probléma ha kivesszuk puyolt és ilyen tragikusak leszunk hatul...mi lesz ha neadj' Isten megsérül?

azert dicseret is illeti a csapatot 3-2 utan majdnem sikerult felalnni. kár az 4. golért, igy necces lesz a visszavágo...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

-
- Jugador del Barça
A véleményem hasonló: ezek után nem Henry kell, hanem inkább a védelembe egy-két magas szinten teljesítő játékos.