Moderálás

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Z. Iván
Adminisztrátor

2005.04.26. 00:21:48

redlions írta:
Z. Iván írta:Nézd, nekem tulajdonképpen mindegy, hogy hívják,Red! ha te is azt javaslod írjuk át, felőlem mehet.
Akkor is moderálni kellene...
Ez természetes, ezt írtam is korábban, csak azt legfeljebb te nem láttad...
Z. Iván
Adminisztrátor

2005.04.26. 00:21:00

redlions írta: Akkor bezárom őket, ha egyetértesz.
Ok, te vagy a Modi, te ezt jobban át is látod mint én, zárd nyugodtan.
És ha egyetértessz, nevezd át a madridos topicot valami békésre. Ennyit tényleg megtehetünk :roll:
redmiller
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2005.04.26. 00:20:15

Z. Iván írta:Nézd, nekem tulajdonképpen mindegy, hogy hívják,Red! ha te is azt javaslod írjuk át, felőlem mehet.
Akkor is moderálni kellene...
By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
cantera
Madridista

2005.04.26. 00:18:35

egyébként nem nagyon olvastam azt se h mi volt itt, csak 1-2 hsz-t de az elég is volt belőle
Z. Iván
Adminisztrátor

2005.04.26. 00:18:17

cantera írta:legalább a topik címét írjátok át vmi másra... akkor biztos kevesebb "minusz IQ-s" téved be oda
Z. Iván írta:Őszintén szólva nem nagyon van időm végigpásztázni a topicokat, s a Madridos általában az utolsó amit megnézek.
Ezért fordult elő ma is, hogy vagy másfél óráig benn voltak a mocskolódó hozzászólások, és csak a tök véletlen műve volt hogy észrevettem. :?
Nézd, nekem tulajdonképpen mindegy, hogy hívják,Red! ha te is azt javaslod írjuk át, felőlem mehet.
redmiller
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2005.04.26. 00:18:09

Z. Iván írta:
redlions írta:Iván! Nem lehetne zárolni a moderálatlan topic-okat? Már réges-rég mondat, hogy csak probléma lesz belőle...
Én ezt szajkózom már mióta, (amúgy ma is asszem a zárt modis topicban)
Csak Rhynn nem volt hajlandó eddig megcsinálni :?
Akkor bezárom őket, ha egyetértesz.
By red
cantera
Madridista

2005.04.26. 00:17:52

én csak annyit tudok, h nálunk 2 barcás leírta a véleményét, és mivel a madridosok most lelkesek h van még remény, kicsit a föld felett vannak. azt h ide miért jött át 1-2 azt nem tudom, elég volt nálunk csitítani a hangulatot.
Z. Iván írta:
cantera írta:ahogy írtam korábban, elég régen volt olyan, akit a fórumos akciói miatt kellett törölnöm
Z. Iván írta:De egy dologra tisztán emlékszem:
Volt ott nálatok valami antimadrid, vagy ilyesmi nevű barcás felhasználó, aki tisztességesen szólt hozzá, és szinte minden madridi csak dicsérte, hogy ilyen szurkoók is vannak. Pedig a neve nem volt hízelgő :)
ez igazolja, hogy az számít mit írsz...
Akkor ma mi volt amúgy?
Csak mert valamit biztos csináltak náltok egyesek, hogy sokan átjöttetek ide. :roll:
Z. Iván
Adminisztrátor

2005.04.26. 00:16:14

redlions írta:Iván! Nem lehetne zárolni a moderálatlan topic-okat? Már réges-rég mondat, hogy csak probléma lesz belőle...
Én ezt szajkózom már mióta, (amúgy ma is asszem a zárt modis topicban)
Csak Rhynn nem volt hajlandó eddig megcsinálni :?
Z. Iván
Adminisztrátor

2005.04.26. 00:14:40

cantera írta:ahogy írtam korábban, elég régen volt olyan, akit a fórumos akciói miatt kellett törölnöm
Volt ott nálatok valami antimadrid, vagy ilyesmi nevű barcás felhasználó, aki tisztességesen szólt hozzá, és szinte minden madridi csak dicsérte, hogy ilyen szurkoók is vannak. Pedig a neve nem volt hízelgő :)
Akkor ma mi volt amúgy?
Csak mert valamit biztos csináltak náltok egyesek, hogy sokan átjöttetek ide. :roll:
cantera
Madridista

2005.04.26. 00:14:05

legalább a topik címét írjátok át vmi másra... akkor biztos kevesebb "minusz IQ-s" téved be oda
Z. Iván írta:Őszintén szólva nem nagyon van időm végigpásztázni a topicokat, s a Madridos általában az utolsó amit megnézek.
Ezért fordult elő ma is, hogy vagy másfél óráig benn voltak a mocskolódó hozzászólások, és csak a tök véletlen műve volt hogy észrevettem. :?
redmiller
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2005.04.26. 00:13:24

Iván! Nem lehetne zárolni a moderálatlan topic-okat? Már réges-rég mondat, hogy csak probléma lesz belőle...
By red
Z. Iván
Adminisztrátor

2005.04.26. 00:12:47

Őszintén szólva nem nagyon van időm végigpásztázni a topicokat, s a Madridos általában az utolsó amit megnézek.
cantera
Madridista

2005.04.26. 00:12:08

ahogy írtam korábban, elég régen volt olyan, akit a fórumos akciói miatt kellett törölnöm
redmiller
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2005.04.26. 00:10:33

Nem értem, hogy egyeseknek miért jó a kicsinyes dolgaikat a másik honlapján elintézni.... Ha már nem bírnak magukkal, akkor miért nem tudnak tisztességesen kommunikálni... Ez igaz mindkét félre!
By red
Z. Iván
Adminisztrátor

2005.04.26. 00:09:43

De egy dologra tisztán emlékszem:
cantera
Madridista

2005.04.26. 00:08:43

bevallom őszintén, hogy nem szoktam minden nap minden hozzászólást elolvasni. de nem én vagyok az egyedüli moderátor, és én 99%-ban biztos vagyok abban, hogy barcát mocskoló hsz-t nem fogsz találni. nyilván sajnálják az emberek h nem kaptatok ki a hétvégén, de ez természetes. Ha mögöttünk lennétek, nyilván a kutyát nem érdekelné a dolog. te már beleolvastál az antimadridos topikotokba? :) ha a két fórum között találsz valami párhuzamot... a holnapi nap is megfelel az idézgetésekre :)
Z. Iván írta:
cantera írta:idéznél tőlünk egy mocskolódós hsz-t? azt írod h nem egy topikba írjuk hanem az összesbe. ezek szerint van bőven, lehet idézni :) mi az ami véleményed szerint antibarcelonista?
Hát most azt gondolod majd kibújok a dolog alól, de most nem fogok visszamenni idézetet keresni. Holnap talán megtenném, ha érdekel. De azt szerintem nem vitathatod, hogy vannak :)
Ha meg igen, akkor nézz jobban körül.
cantera
Madridista

2005.04.26. 00:05:33

Z.Iván már reagált rá, hogy az illető nem moderátor
redlions írta:
cantera írta:"Mondjuk ennyi IQ hiányos kis csíra embernek amennyi a ti csapatotoknak szurkol nehéz is ezt megértetni!"

ilyesmit is olvastál a fórumunkban? ezt egy moderátorotok írta nemrég... szurkolókat nem lehet irányítani, de ha még adjátok alájuk a lovat... vagy hogy mondják ezt...
Igazán kiváncsi lennék melyik moderátor írta...
Én kiestem...
Z. Iván
Adminisztrátor

2005.04.26. 00:05:16

cantera írta:idéznél tőlünk egy mocskolódós hsz-t? azt írod h nem egy topikba írjuk hanem az összesbe. ezek szerint van bőven, lehet idézni :) mi az ami véleményed szerint antibarcelonista?
Hát most azt gondolod majd kibújok a dolog alól, de most nem fogok visszamenni idézetet keresni. Holnap talán megtenném, ha érdekel. De azt szerintem nem vitathatod, hogy vannak :)
Ha meg igen, akkor nézz jobban körül.
redmiller
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2005.04.26. 00:04:53

cantera írta:"Mondjuk ennyi IQ hiányos kis csíra embernek amennyi a ti csapatotoknak szurkol nehéz is ezt megértetni!"

ilyesmit is olvastál a fórumunkban? ezt egy moderátorotok írta nemrég... szurkolókat nem lehet irányítani, de ha még adjátok alájuk a lovat... vagy hogy mondják ezt...
Igazán kiváncsi lennék melyik moderátor írta...
Én kiestem...
By red
cantera
Madridista

2005.04.26. 00:00:07

idéznél tőlünk egy mocskolódós hsz-t? azt írod h nem egy topikba írjuk hanem az összesbe. ezek szerint van bőven, lehet idézni :) mi az ami véleményed szerint antibarcelonista?
Z. Iván írta:

Ezt nem egy moderátorunk mondta, csak hogy pontosítsunk, ő is csak egy szurkoló a sok közül.
Hát ez nem éppen az adjuk alá a lovat tipikus esete, úgyanis ahogy az imént is mondtam a lényeg a hozzászólás tartalma. Azt pedig már csak a szurkoló dönti el, hogy mit ír. Ahogy nálatok is ez van, csak a többi topicot mocskolja, nem azt az egyet...
Z. Iván
Adminisztrátor

2005.04.25. 23:57:48

Ezt nem egy moderátorunk mondta, csak hogy pontosítsunk, ő is csak egy szurkoló a sok közül.
Hát ez nem éppen az adjuk alá a lovat tipikus esete, úgyanis ahogy az imént is mondtam a lényeg a hozzászólás tartalma. Azt pedig már csak a szurkoló dönti el, hogy mit ír. Ahogy nálatok is ez van, csak a többi topicot mocskolja, nem azt az egyet...
redmiller
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2005.04.25. 23:57:16

cantera írta:én az ún. sportszerű szurkolást részesítem előnyben, ebbe pedig az fér bele, ami...
Z. Iván írta:
cantera írta:No comment... adiós, csak így tovább :)))
Reagálsz az én hozzászólásomra is? :)
Te az én emberem vagy! :wink:
A #n# topicocat pedig be kell zárni! 8) Nyissunk helyettünk újakat, de moderáljuk őket!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára redmiller 2005.04.26. 00:03:14-kor.
By red
cantera
Madridista

2005.04.25. 23:53:42

"Mondjuk ennyi IQ hiányos kis csíra embernek amennyi a ti csapatotoknak szurkol nehéz is ezt megértetni!"

redmiller
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2005.04.25. 23:52:40

Z. Iván írta:
cantera írta:Üdv Emberek!

Csak egy javaslat, vagy észrevétel, vagy nem is tudom micsoda... szóval... megint előjött h madridisták írnak ide, barcások oda, stb... lehet azt csinálni, hogy ha valaki elkezdi, akkor 20an folytatják, de így soha nem lesz vége. kérdés h ki mit szeretne.

véleményem szerint mást nem lehet tenni, mint a nem megfelelő hozzászólásokat törölni. illetve a hozzá tartozó regisztrációt. előbb-utóbb csak megunja az illető... nem? ja és úgy tenni mintha nem is történt volna semmi... én igyekszem ezt hangoztatni a madridistán, több-kevesebb sikerrel. aki nem bír magával, az repül. javaslom h ti is tegyetek így, előbb-utóbb tiszta lesz a fórumotok, persze ha nincsenek moderálatlan topikok, és ha nem engeditek ezt a fórumot lesüllyedni az index és az origo szintjére (pl antirealos topik)...

Üdv és további jó munkát!
Üdv!

Teljesen egyetértek veled! Én azonban nem hiszem, hogy csak a hozzászólások törlése az egyetlen lehetőségünk. Nem tudom milyen a ti rendszeretek, de náluk elég sok adat alapján lehet kitiltani az embereket. Igaz, aki ügyes így is visszajut, de mivel nem megy könnyen, előbb utóbb megunja. Volt már nálunk jó pár kitartó mocskolódó ember, akit nem volt könnyű végleg belépésképtelenné tenni, de végül sikerült.

Tehát ha nálatok is van lehetőség IP, Mailcím, név tiltására, akkor megoszthatjuk egymással az érintettek adatait, és így többet sehova nem tudna írni

Olyan angol beléptetőrendszer féle lenne ez

Vélemény?
100%ig támogatom az ötlet!
By red
Z. Iván
Adminisztrátor

2005.04.25. 23:48:34

cantera írta:én az ún. sportszerű szurkolást részesítem előnyben, ebbe pedig az fér bele, ami...
Z. Iván írta:
cantera írta:No comment... adiós, csak így tovább :)))
Reagálsz az én hozzászólásomra is? :)
Nézd én most kicsit beleolvastam a fórumotokba. A Barcát ti sem zárjátok kegyeitekbe, sőt...
A különbség annyi, hogy ti az összes többi topicba írjátok, nem külön helyre.
Szóval sportszerű szurkolás rendben van, de te is tudod, hogy a szurkolókat nem lehet irányítani...
Lezárt