Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ez természetes, ezt írtam is korábban, csak azt legfeljebb te nem láttad...redlions írta:Akkor is moderálni kellene...Z. Iván írta:Nézd, nekem tulajdonképpen mindegy, hogy hívják,Red! ha te is azt javaslod írjuk át, felőlem mehet.
Ok, te vagy a Modi, te ezt jobban át is látod mint én, zárd nyugodtan.redlions írta: Akkor bezárom őket, ha egyetértesz.
Akkor is moderálni kellene...Z. Iván írta:Nézd, nekem tulajdonképpen mindegy, hogy hívják,Red! ha te is azt javaslod írjuk át, felőlem mehet.
Nézd, nekem tulajdonképpen mindegy, hogy hívják,Red! ha te is azt javaslod írjuk át, felőlem mehet.cantera írta:legalább a topik címét írjátok át vmi másra... akkor biztos kevesebb "minusz IQ-s" téved be oda
Z. Iván írta:Őszintén szólva nem nagyon van időm végigpásztázni a topicokat, s a Madridos általában az utolsó amit megnézek.
Ezért fordult elő ma is, hogy vagy másfél óráig benn voltak a mocskolódó hozzászólások, és csak a tök véletlen műve volt hogy észrevettem.
Akkor bezárom őket, ha egyetértesz.Z. Iván írta:Én ezt szajkózom már mióta, (amúgy ma is asszem a zárt modis topicban)redlions írta:Iván! Nem lehetne zárolni a moderálatlan topic-okat? Már réges-rég mondat, hogy csak probléma lesz belőle...
Csak Rhynn nem volt hajlandó eddig megcsinálni
Z. Iván írta:Akkor ma mi volt amúgy?cantera írta:ahogy írtam korábban, elég régen volt olyan, akit a fórumos akciói miatt kellett törölnöm
Z. Iván írta:De egy dologra tisztán emlékszem:
Volt ott nálatok valami antimadrid, vagy ilyesmi nevű barcás felhasználó, aki tisztességesen szólt hozzá, és szinte minden madridi csak dicsérte, hogy ilyen szurkoók is vannak. Pedig a neve nem volt hízelgő![]()
ez igazolja, hogy az számít mit írsz...
Csak mert valamit biztos csináltak náltok egyesek, hogy sokan átjöttetek ide.
Én ezt szajkózom már mióta, (amúgy ma is asszem a zárt modis topicban)redlions írta:Iván! Nem lehetne zárolni a moderálatlan topic-okat? Már réges-rég mondat, hogy csak probléma lesz belőle...
Akkor ma mi volt amúgy?cantera írta:ahogy írtam korábban, elég régen volt olyan, akit a fórumos akciói miatt kellett törölnöm
Volt ott nálatok valami antimadrid, vagy ilyesmi nevű barcás felhasználó, aki tisztességesen szólt hozzá, és szinte minden madridi csak dicsérte, hogy ilyen szurkoók is vannak. Pedig a neve nem volt hízelgő![]()
Z. Iván írta:Őszintén szólva nem nagyon van időm végigpásztázni a topicokat, s a Madridos általában az utolsó amit megnézek.
Ezért fordult elő ma is, hogy vagy másfél óráig benn voltak a mocskolódó hozzászólások, és csak a tök véletlen műve volt hogy észrevettem.
Z. Iván írta:Hát most azt gondolod majd kibújok a dolog alól, de most nem fogok visszamenni idézetet keresni. Holnap talán megtenném, ha érdekel. De azt szerintem nem vitathatod, hogy vannakcantera írta:idéznél tőlünk egy mocskolódós hsz-t? azt írod h nem egy topikba írjuk hanem az összesbe. ezek szerint van bőven, lehet idéznimi az ami véleményed szerint antibarcelonista?
![]()
Ha meg igen, akkor nézz jobban körül.
redlions írta:Igazán kiváncsi lennék melyik moderátor írta...cantera írta:"Mondjuk ennyi IQ hiányos kis csíra embernek amennyi a ti csapatotoknak szurkol nehéz is ezt megértetni!"
ilyesmit is olvastál a fórumunkban? ezt egy moderátorotok írta nemrég... szurkolókat nem lehet irányítani, de ha még adjátok alájuk a lovat... vagy hogy mondják ezt...
Én kiestem...
Hát most azt gondolod majd kibújok a dolog alól, de most nem fogok visszamenni idézetet keresni. Holnap talán megtenném, ha érdekel. De azt szerintem nem vitathatod, hogy vannakcantera írta:idéznél tőlünk egy mocskolódós hsz-t? azt írod h nem egy topikba írjuk hanem az összesbe. ezek szerint van bőven, lehet idéznimi az ami véleményed szerint antibarcelonista?
Igazán kiváncsi lennék melyik moderátor írta...cantera írta:"Mondjuk ennyi IQ hiányos kis csíra embernek amennyi a ti csapatotoknak szurkol nehéz is ezt megértetni!"
ilyesmit is olvastál a fórumunkban? ezt egy moderátorotok írta nemrég... szurkolókat nem lehet irányítani, de ha még adjátok alájuk a lovat... vagy hogy mondják ezt...
Z. Iván írta:Ezt nem egy moderátorunk mondta, csak hogy pontosítsunk, ő is csak egy szurkoló a sok közül.cantera írta:"Mondjuk ennyi IQ hiányos kis csíra embernek amennyi a ti csapatotoknak szurkol nehéz is ezt megértetni!"
Hát ez nem éppen az adjuk alá a lovat tipikus esete, úgyanis ahogy az imént is mondtam a lényeg a hozzászólás tartalma. Azt pedig már csak a szurkoló dönti el, hogy mit ír. Ahogy nálatok is ez van, csak a többi topicot mocskolja, nem azt az egyet...
Ezt nem egy moderátorunk mondta, csak hogy pontosítsunk, ő is csak egy szurkoló a sok közül.cantera írta:"Mondjuk ennyi IQ hiányos kis csíra embernek amennyi a ti csapatotoknak szurkol nehéz is ezt megértetni!"
Te az én emberem vagy!cantera írta:én az ún. sportszerű szurkolást részesítem előnyben, ebbe pedig az fér bele, ami...
Z. Iván írta:Reagálsz az én hozzászólásomra is?cantera írta:No comment... adiós, csak így tovább))
100%ig támogatom az ötlet!Z. Iván írta:Üdv!cantera írta:Üdv Emberek!
Csak egy javaslat, vagy észrevétel, vagy nem is tudom micsoda... szóval... megint előjött h madridisták írnak ide, barcások oda, stb... lehet azt csinálni, hogy ha valaki elkezdi, akkor 20an folytatják, de így soha nem lesz vége. kérdés h ki mit szeretne.
véleményem szerint mást nem lehet tenni, mint a nem megfelelő hozzászólásokat törölni. illetve a hozzá tartozó regisztrációt. előbb-utóbb csak megunja az illető... nem? ja és úgy tenni mintha nem is történt volna semmi... én igyekszem ezt hangoztatni a madridistán, több-kevesebb sikerrel. aki nem bír magával, az repül. javaslom h ti is tegyetek így, előbb-utóbb tiszta lesz a fórumotok, persze ha nincsenek moderálatlan topikok, és ha nem engeditek ezt a fórumot lesüllyedni az index és az origo szintjére (pl antirealos topik)...
Üdv és további jó munkát!
Teljesen egyetértek veled! Én azonban nem hiszem, hogy csak a hozzászólások törlése az egyetlen lehetőségünk. Nem tudom milyen a ti rendszeretek, de náluk elég sok adat alapján lehet kitiltani az embereket. Igaz, aki ügyes így is visszajut, de mivel nem megy könnyen, előbb utóbb megunja. Volt már nálunk jó pár kitartó mocskolódó ember, akit nem volt könnyű végleg belépésképtelenné tenni, de végül sikerült.
Tehát ha nálatok is van lehetőség IP, Mailcím, név tiltására, akkor megoszthatjuk egymással az érintettek adatait, és így többet sehova nem tudna írni
Olyan angol beléptetőrendszer féle lenne ez
Vélemény?
Nézd én most kicsit beleolvastam a fórumotokba. A Barcát ti sem zárjátok kegyeitekbe, sőt...cantera írta:én az ún. sportszerű szurkolást részesítem előnyben, ebbe pedig az fér bele, ami...
Z. Iván írta:Reagálsz az én hozzászólásomra is?cantera írta:No comment... adiós, csak így tovább))