palesz77 írta:Bob_Marley írta:De leírod ez a foci része, akkor ne csodálkozz hogy leírom hogy igen ez van a pályán és ez is foci.
En attol meg nem ezert ulok le meccs ele, es kb 3-4 villanason kivul nem szorakozok jol, ugyhogy nekem ez egy gyenge donto..
Pepe meg tenyleg tanar eddig, ha meg golt is fejelne, es gyoznenek, a torna emberenek is megvalasztanam, a legjobb portugal - emlekeim szerint a gyoztesektol szoktak valasztani.
Legyen neked gyenge döntő, de erre szoktam mondani, ha valaki ezért ül le nézzen streetballt.

Taktikailag is magas szinten vannak főleg a portugálok, a kp védekezésük rohadt jó, ha meg át is játsszák őket, jön a FAL.
Nem tudom mi kéne még, jól felkészített csapatok, nagy párharcok, jó iram. Másodikra az iram visszább esett ezt elfogadom, de jobban lassítják is a portugálok. A foci ez, ész, dinamika, erő, legalábbis nálam. Ez a modern foci. Ész megvan, mert okosan tolják, dinamika is az iramban, erő meg a párharcokban. Na mindegy, nézzük legyen gyenge, azt se érdekel csak nyerjenek a franciák.
Payet-Coman, na ezért nem csinál semmit Payet.