real_funghi írta:
És csináltak is. Linkeljem be? Majd ha lesz időm, megkeresem nektek.
És akkor most hova [auto_cenzúra] nagyon ügyes vagy kb az lehet a különbség h még TI a multatokból akartok megélni(ami, el kell ismerni nagyon is szép)addig a Barca vezetése 2-3 év alatt összerakott egy csapatot ami még mindig nem tökéletes de már nagyon is ütőképes és ez a capat szép sikereket ért el eddig is kb. tized annyi pénzből, mint amennyieóvel a nagyságos Perec úr tönkretett egy csapatot máshol általában csapat építésre költenek ennyit de olyat h euro százmilliókat beleölni abba, hogy egy csapat sikertelen MOTIVÁLATLAN legyen hát olyanról még nem hallottam és az a dolog ami miatt nagyon is sajnálom a madrid drukkereket az az, hogy egy két meccset elnézve azok a "sztárok" nem fogják fel h ők most mit is keresnek ott h ez mekkora megtiszteltetés( hiába nem birom őket azért a Real Madrid az a Real Madrid és ezzel mindenkinek egyet kell értenie mert a múltja alapján igenis nagy csapat) h ők ott lehetnek és ahelyett h minden meccsen kiraknák a lelküket a pályára és mindent megtennének a győzelemért(és esetleg kikapnak,de ők mégis megtettek mindent) azt nem idejönnek x 10 millió eurókért és felveszik az x százezres fizetésüket a meccsen meg nem csinálnak semmit ez van ezt viszont nektek kell elismerni.számomra a legmegalázóbb az idei Real-Barca volt amikor Ronaldinhot tapsolták a real hívei

és komolyan már engem dühitett h ezek mi a [auto_cenzúra] keresnek a pályán hát egy métert nem futnak nah akkor megsajnáltam szegény madridista öcsémet és kiváncsi vok milyen érzés lehetett a többi drukkernek.Mert veszíteni lehet, csak az nem mindegy, hogy hogyan.
Ui: mert az rendben van h egy győztes meccsetek után idejöttök meg egy vesztes meccsünk után is (gondolom ez fordítva is működik) de ilyenkor mi van???