Rashford az elmúlt évekről
️ Rashford: "Sokáig egy olyan környezetben voltam, ahol nem volt meg a stabilitás, emiatt most még nehezebb következetes teljesítményt nyújtanom. Úgy gondolom, az állandóság az, amit be kell építenem a játékomba. Ezt szeretném elérni.” pic.twitter.com/gwi4f2ESM8
— EuroBarça (@eurobarcahu) October 13, 2025

Sztem nem bánta meg h lelépett a Sociedad-tól.
 Sztem nem bánta meg h lelépett a Sociedad-tól.

ez az arany valamelyest kárpótolhatta szegényt, hogy kimaradt a buszos buliból
 ez az arany valamelyest kárpótolhatta szegényt, hogy kimaradt a buszos buliból  

Az első helyzetnél még mindig felcsesz amit Alves művelt, fel nem bírom fogni miért hitte, hogy neki ott nem kell továbbfutnia. 4:34-nél meg az emelés után szépen visszaér, de máig nem értem, hogy ott egyáltalán hova indult Bravo? Tök esélytelen volt, hogy elérjen bármit is, én nem voltam soha kapus, de abba a kimozdulásba semmi logikát nem találtam azóta se. De legalább egy szép mentés lett belőle..
  Az első helyzetnél még mindig felcsesz amit Alves művelt, fel nem bírom fogni miért hitte, hogy neki ott nem kell továbbfutnia. 4:34-nél meg az emelés után szépen visszaér, de máig nem értem, hogy ott egyáltalán hova indult Bravo? Tök esélytelen volt, hogy elérjen bármit is, én nem voltam soha kapus, de abba a kimozdulásba semmi logikát nem találtam azóta se. De legalább egy szép mentés lett belőle..