Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Arra tökéletes, hogy ha jól alakul a meccs válthatja Rakitic-et, hogy pihenjen valamennyit, mert azt se felejtsük, hogy szerdán jön a City, ami szintén kemény meccs lesz, hétvégén meg Clasícó, amiken nagy szükség lesz a horvátra.hank1ee írta:
Kicsit más a helyzet. Itt egy kiélezett helyzet van most a bajnokságba, egy fordulóval a szuperrangadó előtt, amit pontelőnnyel kell várni. Minek kéne felhívni Sampert, aki a B-ben sem bizonyít mostanában?
Kicsit más a helyzet. Itt egy kiélezett helyzet van most a bajnokságba, egy fordulóval a szuperrangadó előtt, amit pontelőnnyel kell várni. Minek kéne felhívni Sampert, aki a B-ben sem bizonyít mostanában?palesz77 írta:Én is Rakiticet tenném be vkp-nak, de ezzel nem értek egyet. Az Apoel ellen is akkora tanár volt a gyerek, hogy csak lestünk - én legalábbis biztos -, simán kész van pár kisebb bajnokira már a srác.hank1ee írta: Sampert nem érzem késznek bajnoki meccsre.
Szerintem is készen van, de az idegenbeli meccsek szerintem mindig neccesebbek... Hazai pályán viszont játszatnám,ha pihentetni kell a nagyágyúkatpalesz77 írta:Én is Rakiticet tenném be vkp-nak, de ezzel nem értek egyet. Az Apoel ellen is akkora tanár volt a gyerek, hogy csak lestünk - én legalábbis biztos -, simán kész van pár kisebb bajnokira már a srác.hank1ee írta: Sampert nem érzem késznek bajnoki meccsre.
Én is Rakiticet tenném be vkp-nak, de ezzel nem értek egyet. Az Apoel ellen is akkora tanár volt a gyerek, hogy csak lestünk - én legalábbis biztos -, simán kész van pár kisebb bajnokira már a srác.hank1ee írta: Sampert nem érzem késznek bajnoki meccsre.
Szvsz is Rakitic kéne Xavival, hogy melléjük Iniesta vagy Rafa kerül az mindegy is. Kötelező győzelem, egy ilyen középpályával is le kell hozni, Sampert nem érzem késznek bajnoki meccsre.MessiNeymarSuarez írta:Szerintem VKp-nak Rakiticet kéne betenni, Lucho is úgy nyilatkozott hogy szívesen játszatja ott ha kell.
Csak óvatosan nem lenne jó ha elbaszarintanánk a Klasszikus előtt az előnyt. Persze nem azt mondom h Samper miatt menne el a meccs hanem h LE ne kezdjen bele egy teljes rotálásba hanem Masch helyett Bartrat (elképzelhető már csak azért mert nagyon szeretném ha lenne több perce a pályán) vagy Rakétát és Init meg Rafinha-t. De Masch-ra vissza térve nagyon rosszkor jött a sárga (én azt hittem h pont besokalt és most kell kihagynia egy meccset de elnéztem) nem is tudom ha nem léphet pályára a Real ellen akk ki játszik helyette?!Piquenbauer írta:Fel kell hozni Sampert az Eiber elleni meccsre, és berakni a kezdőbe. Felesleges kockázat lenne Mascheranót erre a mérkőzésre a kezdőbe jelölni. Erre a bajnokira bőven elég lesz Samper is.
Lehet hiú remény tőlem de szerintem ott már ezzel kisérletezgetett. Az a baj, hogy a hátsó sor is hiányos. zha csak őt kéne kivenni még meg is lehetne húzni.Lionel85 írta:Mivel nincs Busquets, így Mascheranónak kell megoldania a feladatot a középpályán, így szerintem is lehetne jegelni az Eibar ellen. Rakitic játszott a Rayo ellen szűrőt, lehetne az Eibar ellen is. Xavi, Rakitic és Iniesta jók a középpályára, esetleg Sampert is fel lehetne hozni.
A kupában azért más volt a helyzet. Akkor volt még egy Busink, ha kipontozza magát ott van még Mathieu és Bartra, ráadásul hiába szinte eldőlt meccs volt nem Eibar hanem egy idegenbeli Villarreal ellen meccseltünk. Amikor már szinte teljesen biztos volt a továbbjutás le is kapta.visca el barca írta:hát nem tudom. kupában is hasonló volt a szitu mégis játszatta őt is meg suarezt is.Feast4 írta:Nagyon remélem, hogy most szombaton nem játszik. Akármelyik posztra tenné be nagyon benne van a lap és a jó ég mentsen minket attól, hogy ne jászon a Real ellen.
Valami ilyesmiben gondolkodhatna, CB-Adriano,Pique,Bartra,Montoya-Iniesta Rakitic Rafhina- Messi, Suarez, Neymar. Vagy ha bevállalós Samper.Alcantara írta:Van benne igazság, viszont az a nagy baj, hogy Matyinak is 4 van, Alba, Alves alapból nem játszik, Busi meg nincs.Feast4 írta:Nagyon remélem, hogy most szombaton nem játszik. Akármelyik posztra tenné be nagyon benne van a lap és a jó ég mentsen minket attól, hogy ne jászon a Real ellen.
Nem lesz egyszerű a védelem összeállítása még egy Eibar ellen sem.
hát nem tudom. kupában is hasonló volt a szitu mégis játszatta őt is meg suarezt is.Feast4 írta:Nagyon remélem, hogy most szombaton nem játszik. Akármelyik posztra tenné be nagyon benne van a lap és a jó ég mentsen minket attól, hogy ne jászon a Real ellen.
Van benne igazság, viszont az a nagy baj, hogy Matyinak is 4 van, Alba, Alves alapból nem játszik, Busi meg nincs.Feast4 írta:Nagyon remélem, hogy most szombaton nem játszik. Akármelyik posztra tenné be nagyon benne van a lap és a jó ég mentsen minket attól, hogy ne jászon a Real ellen.
nyugi, a helyén (toppon) lesz!S.Agüero írta:Hát, nem ez volt a legjobb meccse. Reméljük a Klasszikuson nem így fog muzsikálni középen, mert akkor lehetnek majd gondjaink.