Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Ilyen kommentek miatt nyilatkoznak inkább olyat, hogy "egy álmom vált valóra" meg hasonlók. Sosem értettem, hogy miért jó a mellébeszélés. Eto'o megmondta a frankót és? Az akkori csapat legjobb támadója volt. (ráadásul gyűlölte a Real-t, ellenük kétszer olyan bedobással játszott )messideco írta:Szerintem az egyik szerződéshosszabbításnál nyilatkozta, hogy a Barca csak munkahely, és a szíve Mallorcán van. Na azzal el is vágta magát nálam...
Mi ezzel a baj? Nem kell mindenkinek alszenten a cimert csokolgatni. Orulnek neki, ha teljesitmenybe azota egyik csatarunk is megkozelitette volna.messideco írta:Szerintem az egyik szerződéshosszabbításnál nyilatkozta, hogy a Barca csak munkahely, és a szíve Mallorcán van. Na azzal el is vágta magát nálam...
Mondjuk, ha az azóta nálunk megfordult sokszázmilliós csatárok egyike is megközelítette volna az ő szívtelen munkáját nem bántam volna.messideco írta:Szerintem az egyik szerződéshosszabbításnál nyilatkozta, hogy a Barca csak munkahely, és a szíve Mallorcán van. Na azzal el is vágta magát nálam...
Azért ez nagyon érdekes dolog ám, ugorj vissza pár hónapot, nem kell sokat, tényleg max egy 3-4-et. Előtte Rijkaard idején ugyanígy Xavival és Iniestával játszottunk, egy rakás ... volt a játékunk. Akkor nem voltak a földkerekség legjobb futballistái? Pár hónappal később meg igen? Érdekesen értek be Azért valami köze csak van ehhez Guardiolának. Amúgy meg azt mondani, hogy nem ért a focihoz, akkora sületlenség mint a ház. Megreformálta az egész labdarúgást úgy ahogy van, szénné égettük a focijával a világot. Más kérdés persze, hogy jópár év alatt sikerült ezt a stílust kiismerni, ma már nem nehéz levédekezni.zola8787 írta:Dettó azt gondolom Pepről, mint Eto'o, nem fogjuk megtudni, hogy jó edző-e, ha a legjobb csapatokban edzősködik és mondhatjátok, hogy azt ő művelte velük. Szerintem nem az ő érdeme, hogy mázlijára Xavi - Ini és a többiek a földkerekség legjobb futballistái voltak akkor. Edzőként mit tett le?
Mondjuk azt nem csak Eto'o nyilatkozta le Guardioláról, hogy nem mondja meg szemtől szemben, hogy problémája van veled. Ez viszont nem túl nyerő hozzáállás az ő részéről.ozsimiki írta:Aztán még csodálkoztak itt páran,amikor Pep nem akart megtűrni olyan játékosokat,akik edzésen kiskirálynak képzelik magukat,és saját csapattársukat fenyegetik meg (igen ez is Eto'o). Talán a SAJÁT SZAVAI után láthatják,h milyen típusú játékosokat nem bírt Pep.
Félre értés ne essék, a pályán a szívét kitette Samuel,amiért örök hála,de egy csapat,és annak egysége nem csak a pályára redukálódik. Ezt pedig Pep sokkal jobban átlátta, mint itt azt akkor is,meg most is hitték, hiszik páran.
Ha a Pep érát végigkövetted nálunk és látod a Bayern mostani teljesítményét, akkor nem értelek. Gondolom követted. Pep olyan csapatot képes alkotni, amelyik látványos és eredményes focit játszik egyszerre, nem véletlenül tartott ahol. A profi futballban pedig nem elég lerakni a taktikát, elméletben felépíteni egy rendszert, hanem hatalmas emberismeret, tapasztalat és motivációs készség kell ahhoz, hogy valaki sikeres edző legyen. Pep egy fajta focit ismer, kisebb taktikai húzásokkal. Nem tudna eredményes bunker focira játszó csapatot építeni, ahogy 4-4-2-t sem tudna eredményesen játszatni (megfelelő segítő nélkül), stb. Pep óriási abban, amiben egyébként Mourinho is: kihozza az adott keretből a maximumot. Úgy építi fel az edzéseket, a játékosok mindennapjaiba úgy avatkozik be, hogy azok képesek legyenek a legjobban teljesíteni. Persze ő is ember, tévedhet, ahogy tévedett az Ibra-Eto'o cserével, nem is keveset. Eto'o-t meg tudom érteni, hogy sértődött, mert ő a pályán mindent beleadott amikor játszott, nem igazán láttam lazsálni. Más kérdés az, hogy milyen hatással volt a többiekre, mint személyiség, de nem hinném, hogy aki motiváltan játszik és fut mint az őrült az az edzéseken lógna. Ha ezt az interjút 2009 őszén vagy 2010 tavaszán adja (már ha tényleg így és ezt mondta), akkor abszolút megértem. Igazat nem adok neki, de megértem. Így is érthető, hogy Pep nem a szíve csücske, de teljesen felesleges ilyeneket mondani ennyi idő után. Mint azok az emberek, akik nem képesek feldolgozni egy szakítást és szánalmasan vergődnek helyette évek múlva is.zola8787 írta: Lehet itt szidni Eto'o-t, de abban az időben ő volt a Barca egyik legjobbja. Kíváncsi lennék arra az interjúra amúgy videón is. Dettó azt gondolom Pepről, mint Eto'o, nem fogjuk megtudni, hogy jó edző-e, ha a legjobb csapatokban edzősködik és mondhatjátok, hogy azt ő művelte velük. Szerintem nem az ő érdeme, hogy mázlijára Xavi - Ini és a többiek a földkerekség legjobb futballistái voltak akkor. Edzőként mit tett le? Amikor baj volt cserélni se volt képes, annó a bíró és Iniesta zsenialitása miatt jutottunk Bl döntőbe. Emlékszem amikor a Chelsea ellen kikaptunk Pedro csúcsformába volt, erre beküldte azt a Tello-t aki életében nem látott még vérprofi védekező focistát ilyen Terry - Alex kettős közé, akik röhögve megették őt. Emlékdzem amikor a fórum 90%-a hőbörgött, hogy miért nem pihentet, miért mindig az a kezdő 11 fut ki a pályára és néha jött is a botlás, meg a sok sérülés a fáradság miatt.
Eto'o nagyon paraszt volt a kijelentéseivel, az már más kérdés, hogy teljesen igaza is volt. SAF nagy edző, Mourinho nagy edző, Pep meg menjen el a MU-ba és ha velük csinál 1 nagy csapatot, akkor elismerem a zsenialitását. (Teljesen Oleguerhez tudom hasonlítani, Bl és bajnok csapat KEZDŐ tagja, pedig ha rajta múlik egyik se lett volna meg neki.)
bence-barca írta:
Hazai környezetben igen, az lehet. Bár a Realnál nem tudom mennyire vt erősebb, az mindegy is, hagyjuk.
Mindenesetre anno az Interrel a BL győzelme nem kis teljesítmény volt. Mert lehet Itáliában a legerősebb keret vt, de nemzetközi szinten messze nem. Az meg senkit nem érdekel milyen játékkal, BL cím az BL cím, nem lehet elvitatni.
Hazai környezetben igen, az lehet. Bár a Realnál nem tudom mennyire vt erősebb, az mindegy is, hagyjuk.csababarca írta: ???
Felhoztad azt a mourinhot,aki mindig csak olyan csapatba megy edzősködni,ahol a legjobb körülmények adottak,és hazai szinten a legerősebb kerettel rendelkezik.
???zola8787 írta: ...
Lehet itt szidni Eto'o-t, de abban az időben ő volt a Barca egyik legjobbja. Kíváncsi lennék arra az interjúra amúgy videón is. Dettó azt gondolom Pepről, mint Eto'o, nem fogjuk megtudni, hogy jó edző-e, ha a legjobb csapatokban edzősködik és mondhatjátok, hogy azt ő művelte velük. Szerintem nem az ő érdeme, hogy mázlijára Xavi - Ini és a többiek a földkerekség legjobb futballistái voltak akkor. Edzőként mit tett le? Amikor baj volt cserélni se volt képes, annó a bíró és Iniesta zsenialitása miatt jutottunk Bl döntőbe. Emlékszem amikor a Chelsea ellen kikaptunk Pedro csúcsformába volt, erre beküldte azt a Tello-t aki életében nem látott még vérprofi védekező focistát ilyen Terry - Alex kettős közé, akik röhögve megették őt. Emlékdzem amikor a fórum 90%-a hőbörgött, hogy miért nem pihentet, miért mindig az a kezdő 11 fut ki a pályára és néha jött is a botlás, meg a sok sérülés a fáradság miatt.
Aztán még csodálkoztak itt páran,amikor Pep nem akart megtűrni olyan játékosokat,akik edzésen kiskirálynak képzelik magukat,és saját csapattársukat fenyegetik meg (igen ez is Eto'o). Talán a SAJÁT SZAVAI után láthatják,h milyen típusú játékosokat nem bírt Pep.
épp az előbb olvastan, nem értem az efféle kijelentéseit...Nagy kedvencem pedig, épp a hétvégén dicsértem, hogy egész jól tolja a Chelsea-ben. De ezeket a magán számait nem tudom hova tenni.